219

Анонимен

преди 2 години

Главата му е като пъпеш.вътре зелена.

218

Към Тълпата

преди 2 години

Скелетите ще започнат да се появяват един след друг: ще ни натиснат за Македония и ще клекнем - край на българското самочуствие, ще станем за смях! После ще се огледаме и ослушаме - ще се окаже че сме малцинство в България... ще променят Конституцията, но не заради Гешев, а за да стане БГ мълтинационална. Властовият вакуум ще доведе до външна намеса - да се прекратят несправеслинвостите срещу турския етнос - Ердоган и Партията на Справедливостта... Ще следват още изненади...

217

анонимен

преди 2 години

До Към Тълпата 240 Такова впечатление,че вие живеете в някаква паралелна България щом успявате да видите желанието на Трифонов да реши проблемите на страната и народа.Ако наистина имаше и грам желание,вече щеше да го е направил.Но какво може да се очаква о човек,който е свикнал да търси кусури на другите и да и се подиграва.В нищо друго ни него,ни неговите хора не ги бива.Наистина се оказаха зло за България.

216

Анонимен

преди 2 години

"Политиката е *** игра и не се интересува от хората ... " Слевчо, в кой сценарий прочете това? Да не си объркал папките?

215

Истукан

преди 2 години

И хората се подлъгаха, че този ще ги спаси.

214

Отговор

преди 2 години

До 240 Ти верно верваш ли си? СлаФчу е правил само едно, селски цирк и е гледал да се задържи колкото се може по-дълго , да залъгва балъците! Затова и го избраха, защото може да навърже най-много шарани! Идеята на Фигуранта Радев да превърне НС в посмешище, СлаФчу я изпълнява доста добре!

213

Към Тълпата

преди 2 години

Лесно е да се нахвърляте на Трифонов. Той иска да помогне на своя човек. "Да се погрижи" Трифонов щеше да се погрижи и за България - да реши дълго нерешените й проблеми - корупцията, инвестициите, ромите, РСМ, проблема с турците и Турция... Жалко - сега България се движи към пропастта. Все още може да я спасите, да гласувате за ИТН.

212

Анонимен

преди 2 години

Как полицията може да иска информация за Петър Илиев? Тия в ченгета не знаят ли, че първо трябва да попитат за това човек 1 на суверена - Чалгослав Трифонов. Не са ли разбрали, че вече цялата власт е в ръцете на царя на чалгата, повелителят на халтурата, изчегъртвача на всичко и всички, дори на цялата държава. Да отиват в офиса в Левски Г, на киримчето и да целуват ръце, пък ако са по-старателни може и нещо друго. И ако е на кеф Чалгослав ще им прости!

211

Електорат

преди 2 години

ТОВА ИЗВЪНЗЕМНО Е ВРЕМЕ ДА СЕ МАХНЕ ОТ ПОЛИТИКАТА ЗАЕДНО С МАЯ *** И ТЕМ ПОДОБНИ.ТЕЗИ ППОТЕСТНИ ПАРТИИ И СЪЩЕСТВУВАНЕТО НА БСП СА СРАМ ЗА БЪЛГАРСКАТА ДЕМОКРАЦИЯ И ПОДИГРАВКА С ПАМЕТТА НА ХИЛЯДИТЕ ЗАГИНАЛИ ПРОТИВ КОМУНИЗМА И ТОТАЛИТАРИЗМА..ПОЗОР........ .

210

Анонимен

преди 2 години

Слави и Тошко доказаха че са едно нищо

209

До 230

преди 2 години

Ааа първо беше " да махне Гешев",царя да се намеси в независима прокуратура срещу гл.прокурор в демократична държава.Но те са няколко царе кукловоди със същата цел там вече са обединени и марионетките използват законодателната власт ,експлоатират я в угода на спонсорите.Видя се кои гласуваха да се разбие Бюрото за защита,свидетелите пречат на извесни лица,мина и на първо четене експедитивно. "Най важния проблем " на държавата,да се чудиш за кого работят,но не е много чудно!

208

Анонимен

преди 2 години

Вампира Петър Илиев още ли го спрягат за министър?

207

Анонимен

преди 2 години

Славчо, я си кажи а ти по чия поръчка влезе в политиката.

206

Истукан

преди 2 години

Кой го пита Слави, да си гледа шоуто. Който и да сложи за премиер, ще бъде кукла на конци и изцяло на подчинението на Слави, който ще командва от сараите си.

205

Анонимен

преди 2 години

Този наистина е съвсем изперкал. Чудно ми е как все още има хора които да му се връзват.

204

До 230 Нема такава И

преди 2 години

То добре, че не успя правителството иначе щеше да е трагикомична обстановката

203

Нема такава ИТН

преди 2 години

Славиии, Слави, Слави ! Само като ти прочетох приоритетите ( изпращане на северноМакедонец и българин в космоса чрез НАСА и ПРИВАТИЗАЦИЯ на държавната банка ) на твоето несбъднато се правителство и се зачудих да плача ли или да се смея . Май е добре да отидете всичките на психиатър , че напълно е възможно да сте без мозък.

202

Анонимен

преди 2 години

Тотално се обърка държавата! Преди имахме само един сив кардинал - този в Сараите. Сега вече са трима. Бойко го играе вече сив кардинал и бута напред Митов, послушко и безгръбначен индивид минал пред няколко партии. Слафчо стана третия сив кардинал, скрит в тъмния си офис на кабеларката. Пуска напред невъзпитаните си шутове, затъпели от правени на долнопробна халтура в продължение на 2 десетилетия. Така държава нищо добро нея чака! Трябва да приключим с тези сиви кардинали, с това задкулисие!

201

Анонимен

преди 2 години

Бе, тоя мишок чрез социалните медии ли ще управлява многобройните си кухи избиратели????????????????????????????????????????????????????????????????/

200

Анонимен

преди 2 години

Славчо за теб гласувах, ама ти пропиля с тоя ксерок моя глас, да ти кажа ще опитам с Корни, дано те бие, долу горе показа разум пък и доста попиля комунистите в партията си за това я и мразят, да другия комунист и жипкажия не си струва да говоря, за Ристю също