239

шъмъшъ

преди 2 години

Пак не работите - само конспирации, само обвинения, а обикновените българи мизерстват. Стига шоу!!!

238

Една "талпа&quo

преди 2 години

Неграмотни се родиха... Неграмотни ще ги ваксинират.....

237

Анонимен

преди 2 години

Хитър е като гумен ***

236

Анонимен

преди 2 години

Ех, Кой ли стой зад заговора???? Много труден въпрос. На каквото си постемеш. На такова си лягаш... Стара поговорка.

235

Ноби

преди 2 години

щял да разбере кой стои зад това, хахах. кой си ти бе, учиндолски цъpвyл

234

Към Тълпата

преди 2 години

Няколко вица за Слави: Защо не се показва в НС - Защото няма автокю. ; Еднакво досадни са и бабините деветини на Корнелия и Мая и Славчовите бабини Седем-Осмини.

233

Към Тълпата

преди 2 години

Много ми се иска да не бъдем тълпа... Защото тълпата може и да измете някакви Евгиеви обори. Но накрая някой я яхва и пак става лошо. Защото тълпата не може да се самоуправлява. Народът си избира лидери. Талпата - някакви вождове и главатари, които рано или късно или се корумпират или се изживяват като тоталитаристчета. Казвам го умалително - такива са БГ мащабите. И патриотизмът ни е такъв - патриотизъмче!

232

Шефа

преди 2 години

Слави цял живот доказва че не става за политик , защото е твълде ограничен и излишно емоционален!Виж приятелчето му Петър Илиев се издъни от раз и сам си е виновен !

231

От Тълпата

преди 2 години

До 258 В това НС по-голям "популист" от СлаФчу ..няма! Дори и Мая Костинбродска е като невинна комсомолка спрямо него! Той винаги е играел по предварително написан сценарий, а кукловодите са ясни на всички...ДС-сектата зад Фигуранта Радев!

230

Към Тълпата

преди 2 години

Не виждате ли, как Народното събрание клокочи от популизъм! Пенсиите, та пенсиите! Как всеки гледа да си направи кампанийката за да не изчезне през следващите избори! Но пенсиите пак ще си гласуват за БСП. Жалко за Трифонов, че ще бъде обруган и наказан заради неумното си момче П.Илиев. Аще се издигат Хр.Иванов и други като него шушумигащи, като Атанасов и неумната американска *** Мартин Димитров!

229

Анонимен

преди 2 години

Хора, обърнете внимание на което казва 246. Ако междувренно изтрият някой сиромах, номера ще падне надолу. Никога нагоре! 246 каза истината!

228

Анонимен

преди 2 години

Абе, цигойнерланд, не само книгата трябва да се изгори.

227

Анонимен

преди 2 години

Риреференс. До 245 и 246. Докато пиша това може да паднат с 1 надолу. Никога нагоре. Зависи колко ще изтрият пред мен.

226

Към Тълпата

преди 2 години

Не разбирате ли хора, че сме по долно бельо... И че това бельо е обагрено във фекалните цветове. За някого това може да е извор за гордост, за самочуствие. И хайде - трудно е да се избира от това, което се предлага. Но ХОРА, трябва да имаме потенциал да издигаме кадърни хора... И тогава ще има какво да се избере!

225

Анонимен

преди 2 години

До 249 Започне ли някой да говори от името на "народа", значи е скъсал нишката с реалността! В какво е "скрен" Слави, в омразата ли?На просто-български...айсиктир! Досега е играл само деструктивна роля!

224

До 246 и 247

преди 2 години

Отчайващо прав си, братче! Отчайващо!

223

Към Тълпата

преди 2 години

Да избрахме Трифонов. Втори е Бойко. Ето това заслужама Електоратът. Кои са по-добри - шушумигата Хр.Шванов, Мая Лаладжийката или партийната секретарка Корнелия...

222

Анонимен

преди 2 години

Тоя щял да се погрижи,език на мафиотски бос.Много насериозно се взе момчето от Учиндол.Защо в новото издание на гения- конституционалист липсват въпросните 80 страници? Това са партиите на промяната -високопарни празни приказки за балъци.А с такива е пълно в България.

221

Към Тълпата

преди 2 години

Да неговите хора не са дипломатични. И той е голям чвор. Но е искрен и наистина иска да спаси БГ. А някой трябва да търси и намира кусури. Не само на отделните хора но и на целият ни народ. Да му каже - "Народе огледай се! Събуди се! Виж си жълтите ***!" ... Но всички се умилкват и се маснят на Електората... Така погубват Народа!

220

Анонимен

преди 2 години

До 247 Ние вече сме за смях, щом избраха Чалгата да управлява!