39

сад

преди 2 години

дядо ми на 89 год. изглежда по-добре от Славчо, а цял живот не е спрял да работи. Направо ми е жал за него. Какво будно момче беше, още го помня Савчо как се напиваше и не можеше да стане от масата в Ялта.

38

Мда

преди 2 години

Добре е да не пише постове докато гледа "Кръстника" в бункера си! Много кумично звучи! Мутренско, но кумично! Опитва се да звучи като Дон на мафията, а е просто певачката на БГ мутрите!!

37

MaйMyнaтa

преди 2 години

Каэвах писах ви эа тоя че нестава, ама човека докато не си повярва лично не приема.

36

Анонимен

преди 2 години

По думите на гореснимания става ясно че писателя Петър Илиев е вече юрист на свободна практика

35

Анонимен

преди 2 години

Не съм юрист, но ми се струва, че Петър Илиев е извършил престъпление. В крайна сметка плагиатството е интелектуална кражба. В университетите за плагиатство гонят завинаги. Не двойка или единица, а пълно изключване.

34

Успех

преди 2 години

Това е цялата кохорта на Борисов - Пашата, Черничкия, ген. майор Васил Василев, Киро Японеца, Юлиян Георгиев и още и още, разполагат с техника и връзки за унищожаване на хора с каквато дори МВР И ДАНС нямат!

33

Анонимен

преди 2 години

Тоя дрогиран нарцис пак изпълзя.

32

Анонимен

преди 2 години

Браво, Слави!

31

Анонимен

преди 2 години

От казаното от слаФчо и начина, по който го казва, излиза, че неговите хора не може да бъдат проверявани и разследвани, щото той е голямата работа и не може да му се противопоставят. А че човекът, дето защитава, е преписвал чужд интелектуален труд, това май вече няма значение - има значение само, ако се отнася за хора от другите партии. Ето двойният аршин, с който се мерят нещата при славито!

30

Киро Рамбото

преди 2 години

А тия, които хвърляха яйца, кога ще ги преследваме по законовия ред бе, Станислави?

29

Истината

преди 2 години

Когато се преиздава книга е редно да се пише второ издание и годината на корицата да отговаря на годината на издаване а ISBN да е с нов номер. От издателството шикарконят, че няма второ издание, но на сайта на издателството броят на страниците е сменен от 698 на 618, т. е. с 80 страници по-малко. Сигурно защото полицията е надушила този измама затова се интересува а бай Чалгар е бесен защото измамата/втора по ред/ е разкрита!

28

Анонимен

преди 2 години

Неадекватния е слял собствения си филм с реалността...пак. Цяла България видя що за недоразумение е тоя Илиев....както и ИТН.

27

aa1830

преди 2 години

Слави и Пешо Илиев сигурно от един и същи дилър пазаруват

26

Анонимен

преди 2 години

Никой не се интересува от съдбата на един преподавател по някакво право! Колко покъртително!!! Що за хомо сапиенси сте бе!

25

Анонимен

преди 2 години

До Живко от Варнаотиди при ИТНте ще ти дадат каквото искаш

24

КОЛЕВ

преди 2 години

НА НИКОЙ НЕ МУ ПУКА ЗА ТЕБЕ И НЕ БИ СЕ ЗАНИМАВАЛ ПОВЕЧЕ С ТЕБ И ТАКИВА КАТО ТЕБ...ЦЕЛИЯ ТИ "ПРОЕКТ" И ПАРТИЙКА БЯХА МЪРТВО РОДЕНИ, ЗАЩОТО ИМАТЕ ЗЛИ НАМЕРЕНИЯ, И ТОВА СЕ ВИДЯ ОТ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ

23

мисля

преди 2 години

За мен Илиев има сериозен психически проблем на комплексар не се владее,тшеславен,фуклив,има странно поведение.Опасна е властта в ръцете на такъв човек.Със сигурност няма много приятели.

22

Анонимен

преди 2 години

За ваш ужас г-н Трифонов нешата вървят точно по правилния път -има разследване,

21

Живко от Варна

преди 2 години

Сърцето ми е отворено за приятелства и любов ! Търся си държавна работа и приятелка ! Мога да обичам ! Много ви моля, помогнете ми.

20

Илиеф

преди 2 години

утре ако излезе информация за Славуца, че е *** и чалгар да знаете че това е поръчка