8

дядо Йоцо гледа,

преди 2 години

Слагат звезди сега ,а ни отварят работа, един ден да ги къртиме !...

7

бай Тъпчо

преди 2 години

Инак тоя нарисуван тротоар що кучета го препикват и гълъби нацвъкват... То на живи хора паметни плочи да туряш, си е кощунство, ама те артистите пък са радват бе, все едно варено яйце им белиш... Туй е театро, туй е кино, пък и двете са изкуство, демек изкуствени работи-неистински...абе като на кино бе!

6

Жо

преди 2 години

Колко от вас могат да кажат, че са посетили 5 театрални постановки през тази година? Сигурно сте под 1 % от двумилионна София. За провинцията нещата стоят още по-зле.

5

звезда

преди 2 години

това стикери ли са или керамични плочки, ако е нещо временно - разбирам да се изкефи егото на актьорите... ама за постоянно ми се струва кич !!! ....това мноооого розово идва и тотално се разминава с керемиденото червено на фасадата на НТ и решетката от малки декоративни павета

4

Киро Рамбото

преди 2 години

Глупости! Все да сме като някой друг. С мавзолея на Гошо Тарабата бяхме като руснаците, сега с тези звезди да сме като американците. То па едни звезди, аууу ...

3

ЧИТАТЕЛ

преди 2 години

Колко от "звездите" бяха придоворни шутове, колко сътрудници на един отдел, колко на два на ДС?

2

Анонимен

преди 2 години

Тези звезди на пътя са фалшиви като всичко в България. На някакви чаршафи принтирани звезди. Голяяям праааз! А нещо гипсови отливки на крака, ръце, бюст и други крайници ще има ли?

1

ДА

преди 2 години

257 звезди, носещи имената на актьорите, играещи на неговите сцени.----Коригирйте се,не са само актоьори,а всички,които работят в НТ!!Представяте ли си 257 актьори да има само в НТ!!