24

vlady

преди 2 години

До Димитър Бербатов 2Срещу Литва може и да победим, ако Татин Ники не е на вратата - срещу Косово допусна два глупави вратарски гола и може да допусне още.

23

vlady

преди 2 години

Все едно нямаме читави полеви играчи и срещу Италия най-добрият възможен вариант е Татин Ники да не играе и Наумов или Георгиев да спаси колкото може повече положения.

22

Анонимен

преди 2 години

Няма какво да губим ... освен достойнството си!

21

тТт

преди 2 години

Как няма какво да губим, Ясене?! Световно първенство малък турнир ли е? Най-мразя, когато спортист каже "няма какво да губя"! С такъв манталитет и поведение скоро и Ватикана ще ни бие на футбол...

20

Анонимен

преди 2 години

Ми то настрението винаги е високо, като знаеш, че няма кво да губиш, особено като си сигурен в загубата! -)))))))))) Една безплатна екскурзийка до Италия - супер! Немъ лошо! -))))))

19

Красен Кралев

преди 2 години

ТУК вече НЕ поемам никаква "ОТГОВОРНОСТ" за Националния отбор! Моята "ОТГОВОРНОСТ" е избирателна! Само когато спечелим нещо - тогава поемам "Отговорност"!

18

Димитър Бербатов 2

преди 2 години

... Трагичните Български Национали най - много да направят 1-2 корнери и 2-3 разбърквания пред наказателното поле на Евро Шампионите... Най вече благодарение на Десподов и Делев. Останалите са "ТОТАЛ ЩЕТА". Особено Татковото синче на вратата , което е смешно че изобщо е викнат там !!! Спокойно - 4:0 за Италианците. А после няма да можем да победим и Литва. На 80 процента съм убеден , че или ще ни направят равенство или направо ще ни "излъжат" с 0:1 или 1:2 насред "Васил Левски". Много сме зле!

17

Анонимен

преди 2 години

2:1 за Италия или 1:1. Стига фантазии, Италия не може да ни бие с разлика.

16

Димитър Бербатов

преди 2 години

Без никакви усилия от страна на "Скуадра Адзура" - 4:0. "Само" 4:0 , защото след 3:0 просто ще спрат да си дават и минималните усилия и ще се пазят от контузии , и за важните двубои на клубните си отбори. Ще получим по два резонни гола в двете полувремена и ще си заминем щастливи , че не е 8:0 примерно. Не виждам по никакъв начин как можем да ги затрудним , дори малко , с този отчайващо слаб отбор , който имаме. Не мисля , че ще имаме и чисто голово положение. Най много 1-2 корнери .....

15

Анонимен

преди 2 години

Закриването на националният отбор е наложително, стига сме брали срам с тези бездарници!И напротив, има какво да губим, все още не са убили с двуцифрен резултат, ако продължаваме да участваме в квалификации и това ще стане!

14

vlady

преди 2 години

Ако Татин Ники не е на вратата може и да се разминем с 3:0.

13

Анонимен

преди 2 години

Ама разбира се че няма какво да губите та нали сте най-големите убитаци на тази земя.Бай бълггарак винаги е в положение "няма какво да губя' щото е толкова утепан та няма повече накъде......

12

Deep Zone

преди 2 години

Петичка за етруските без особено напрежение- може да пуснат млади момчета като Мойс Кийн, Бастони и Распадори да се обиграват на наш гръб :(

11

Анонимен

преди 2 години

Е че какво да губят. Ще се разходят из Италия, из Флоренция... Ще пийнат, ще хапнат... Отделно по 5-6 000 евро им дават на повиквателна... Ще се поизпотят малко за 90 минути половината, останалата половина ще гледат мача от първа линия без пари... Тези изпотените ще вземат и по 1 сувенир - тениска от известен играч, ще си я занесат вкъщи... И аз да съм и аз няма какво да губя.

10

you

преди 2 години

Туристи за наша сметка.Да отидат да си покажат татусите,прическите и да ги съпоставят с тези на италианците дали са в тон с модата.

9

Анонимен

преди 2 години

Яска кога изтрезня за последно брат

8

Анонимен

преди 2 години

Италия играе трудно срещу нас. Редовно я 0:0, я- 1:1. Като гости максимум 2 гола да отнесем. Въпросът е, че сега Италия показва различна игра- резултатна. Да видим, интересен мач ще е, защото нашите от време на време изригват и победят непобедимия (например Швеция).

7

Ми

преди 2 години

така е. Ще си направят една хубава екскурзия до Италия за наша сметка. Нищо за губене!

6

Факт

преди 2 години

След Бербатов и ко националът няма лице да иде на голям форум.

5

Анонимен

преди 2 години

щото всичко сме загубили