37

Анонимен

преди 2 години

Как наобратно, назад ли върви? :D

36

антизападопоклонник

преди 2 години

Диянче, що си мъчиш мозъка да анализираш неща, от които нишо не разбираш! Гледай си роклите и гримчетата и си пей!

35

Допълнение към №55

преди 2 години

"А който говори лошо за войската ни заслужава удар в тила и смърт... Армията е гаранция за живота на народа ни. Няма значение какво знаме развява червено или зелено, трикольор или оранжево знаме но щом е армия, тя е светиня, като майката, като родината."Атанас Буров

34

Атанас Буров :

преди 2 години

"Има четири неща, господин Памукчиев, които са свети за всеки българин. И ако видиш някой, че ги засяга, че ги обижда, убий го грях няма.- Кои са те?- Аз ги казах вече... Първо майката, второ родината, трето армията, българската армия, и четвърто Русия. Без Русия ние сме роби. Турция ни има зъб и ще ни изяде. Защото и петата й колона работи тихо, подмолно и ни минира отвътре. Ето защо казвам който не обича Русия - независимо какво управление има тя той е враг на България..."

33

Крокодила Гена

преди 2 години

До Диана Дианче тази "мома" работи за огромна компания която е против руснаците! така че да не се прави на жертва и разбирачка както и ти ако може разбира се!

32

Ментора бай Иван

преди 2 години

ББС , нали те спретнаха сценарий на Батето в асансьора!Нищо не доказаха , но Батето бе натирен от МОК!Типични поръчкови жупналисти!

31

Анонимен

преди 2 години

брово на руснаците,свобода но словото няма в никоя държава включетелно и в тоя сойт

30

Анонимен

преди 2 години

КАТО ПРОЧЕТОХ САРА И ДОТУК БЕ ИСТИНАТА

29

Анонимен

преди 2 години

ПОЧВАМ ДА ГЛЕДАМ ПРАСЕТА - НЯКОИ ТРЯБВА ДА ВНИМАВАТ - ТЕ СЕ ЗНАЯТ.

28

Диана

преди 2 години

руснаците вече стават смешни с тези реципрочни свои действия - смята се, че те помагат при общуването, но прекален светец и богу не е драг, а руснаците направо стават смешни.За тях няма никакво значение какво ще постигнат,важно е отмъщението.Едно такова отношение говори много категорично за отношението им към човека изобщо-за тях няма личности, всички са просто бройки,"нищо лично", значи..Докато не разберат,че политиката се занимава с човека,а не с бройката, няма как да се говори за политика там

27

Вуйчо Ваньо

преди 2 години

Моли се на сатаната да не те намеря!!!

26

Анонимен

преди 2 години

Аман от юди искариотски тук слуги на западния Сатана

25

Анонимен

преди 2 години

Прелъстена, изоставена и изгонена

24

Анонимен

преди 2 години

ЕЙ САРА ЩО НИ РАЗПНАХТЕ БОГА ПРОКЛЕТИ ДА СТЕ ВОВЕКИ

23

Истината

преди 2 години

И. П. Павлов в речта си при награждаването му с Нобелова награда казва буквално следното: Длъжен съм да кажа моите печални наблюдения за руския човек. Той има такава слаба мозъчна система, че не е способен да възприема действителността като такава. За него съществуват само думите. Неговите условни рефлекси са координирани не с действителността , а с думите." Наблюденията на нобелиста важат в пълна сила и днес.

22

Натовеца

преди 2 години

тая да си гледа разкпаващия се запад превръщащ се в една тоталитарна клоака !Русия и Китай се очертават да останат единствените що годе добри места за живеене и свободни!На запад вече подготвят концлагерите за непослушните :)

21

Българин

преди 2 години

Русофилчета, да ви обясня с думи прости. Русия не спазва елементарни морални норми и международни договорености. Напада свои съседи, избива ги и им отнема територии. Води пропагандни войни срещу цивилизования свят и се стреми да отслаби и разруши ЕС и НАТО, организации, на които България е член. С една дума води война срещу тях. Т.е. води война и срещу България. На *** език - Русия е враг на България. И вие, подкрепяйки руските интереси сте врагове на България и национални предатели.

20

Булгаков

преди 2 години

До До 30 Достоевски....... Михаил Булгаков за руския народ : Не сме народ, а скотове, наглеци, дива орда от душегубци и злодеи.

19

Анонимен

преди 2 години

30: кога Руснаците са блуждаели по Европа? Май никога. Виж сещам се за много западни държави нападащи Русия и после като ги подгонят и стигат до Берлин. Точно за това и запада ги е страх от русия, страх ги е.

18

999

преди 2 години

Ресия се върна във времето на БРЕЖНЕВ !!!