57

Анонимен

преди 2 години

Антипатична !

56

тя

преди 2 години

Няма да чета на тая еврейка писанията поръчани от господарите й !

55

Pavlio

преди 2 години

Англия също забрани на няколко руски журналисти да влизат в Англия и руските медии за чужди агенти. След като Русия отвърна със същото обявявайки английски медии за чужди агенти и прогонването на няколко от тях започнаха да реват за свободата на словото което те " АНГЛИЯ и САЩ" нарушават спрямо руски медии

54

Анонимен

преди 2 години

Сега ще напише книга. От Горбачов до Путин.

53

Анонимен

преди 2 години

Права е Сара. Има ли репресии, има ли подтискане на словото, има ли страх от власта. То такава журналистика при диктатора е абсолютно излишна

52

Анонимен

преди 2 години

То Киев е руски та Крим няма да е. Ти варди Кържали да не останем бе Коньовица и Кюстендил. Ясно нали?

51

Анонимен

преди 2 години

До Крим не е руски.......Руски е, шебек! От времето на Императрица Екатерина II, с неин указ! Завоюван е от храбрите войни на княз Потемкин, получил за това добавка към фамилията Таврический! Нека и най-простата главица запомни това! Не лъжи за Левски! Това е кощунство и върховна гавра! Да, Левски е искал ние сами да се освободим! Но не се е получило. Россия - тюрма народов, казвали народоволците! На тази Русия ни е освободила от игото! И българите са й благодарни! Само някакви урроди - не!

50

Крим не е руски

преди 2 години

Из заветите на Васил Левски: Когато се освободи България, аз ще да отида в Русия да съставлявам комитети, защото там , макар и да няма ***, но народът е притиснат от нас повече.Колко точно го е казал Апостола все едно е съвременник.

49

Анонимен

преди 2 години

Запада е бита карта. Всеки движещ се натам се движи наобратно - вече е видно и с невъоръжено око!

48

Кво да каже?

преди 2 години

Навални стана безинтересен и търсим нови дъвки?

47

Булгар Булгар

преди 2 години

А България се запътила към бездната да си знаете .Оставете Русия ,тя ще се справи със всяко препятствие и не згода ,но Българските продажници с това колониално мислене към дъното сте се запътили

46

Гошо

преди 2 години

До Баба СтрапоницаИ се оказа че съвсем правилно са постъпили Пав и път на тая

45

Анонимен

преди 2 години

Някои персони след известно време забравят, че са просто журналисти, а не треньори по демокрация и е здравословно от време на време да им се напомня. Да не забравят.

44

Предполагам

преди 2 години

Русия не изпитва никаква остра нужда от чуждестранни журналисти, които се вживяват като ментори и учители по демокрация. Дори и да няма демокрация в Русия, това си е вътрешна работа само на Русия. А и кой всъщност знае кое е по-добро за Русия? Демокрацията наистина е добро нещо, но това не е универсална истина, както някои се напъват да ни накарат да повярваме. България е показателен пример за това как вече 30 години сърбаме демокрация.

43

Анонимен

преди 2 години

До Атанас Буров :- Супер, ама ако *** е долна алкохолизка, трябва да си ментламо ретардирал, предполагам от това, че е пиела по 20 пота текила, докато е била вв деветия месец с тебе. Армията е гаранция, че парламента ще е на власт, независимо от залумите си, а странта е корумпирана ДУПКА, която е под контрола на няколко стотин индивида, вечно борещи се за власт, докато нормалните хора се надяват, да не попаднат по-средата. За Русия ... хахаханахснаснаснна

42

Анонимен

преди 2 години

Разбирам ББС, че се опитват да говорят истината, но остава открит въпросът: ЧИЯ ТОЧНО ИСТИНА?

41

Анонимен

преди 2 години

До Атанас Буров : Явно си неграмотен и не си чел какво са писали нашите възрожденци за Русия: че тя е наш враг номер 1.

40

Анонимен

преди 2 години

Крайно време е Запада да проумее, че най-добрия ход е просто да изолира напълно Русия и да ги остави да се давят в собствените си помии.

39

Жалко

преди 2 години

Радева България тича наобратно.

38

върбанБрястовСалкъмо

преди 2 години

При сегашната ситуация имате наглостта да говорите за свобода на словото. *** на Наглосаксите. Значи ютюб закрива всякакви канали дето не му харесват, твитър банна действащ американски президент, а вие ще ми говорите за свобода на словото. Свободата на словото е само в тоя сайт, много ми е интересно докога. Всъщност и тук се мъчат нещо да ограничат, ама изобщо не се справят.