127

монк

преди 2 години

Учителите да ходят на работа.Родителите да ходят на училище. Децата не им е мястото в къщи.Точка под въпроса.

126

Лещан

преди 2 години

Някой пак ползва сложни думи, без да знае как и в какъв контекст май? И този май е продукт на великата БГ университетска система...

125

Herr Covider

преди 2 години

Какъв геноцид, за какво става въпрос? Децата така или иначе, когато не са в час са нон стоп навън! Имат най-дългата ваканция в цяла Европа. Всички вече започнаха училище. Погледнете какво става по градинките и площадките вечерно време. Как може да се говори за затваряне? Само че събирането по 30 деца в затворена стая със затворени прозорци е рисково, рисково е и за учителите на възраст, рисково в и за родителите, които после отиват на работа при колегите си и на гости при техните близки!

124

Анонимен

преди 2 години

децоцид

123

Престанете убивате

преди 2 години

УБИВАТЕ учителите трябва да им съхраним живота. Не да ги жертваме, не е фатално 2-3 години по-късно да се дипломират децата, та нали после ги чака цял живот работа и данъци за къде да бързат тези деца и защо да обричаме на смърт учителите???

122

Точно геноцид

преди 2 години

До АнонименТочно така умишлено обричат на смърт учителите. После няма да има живи учители, които да преподават. Дистанционно обучение и с вариант за отлагане на учебната година това са решенията.

121

Анонимен

преди 2 години

Геноцидът (на гръцки: γενο род, племе и на латински: caedo убивам) е целенасочено и систематично унищожаване, частично или пълно, на дадена национална, етническа, расова или религиозна група.Ама толкова са ни грамотни учителите. Те затова са и такива антиваксъри.

120

Геноцид е за учители

преди 2 години

Пускането на децата присъствено ще убие учителите, които са възрастни и в не добро здраве.

119

Pernik

преди 2 години

Когато протестират собственици на заведения, работници на Автомагистрали, полицаи, прокурори и прочие няма проблем - те си защитават правата... А кой ще защити правата на на д 200 000 учащи, кой ще ги представлява и ще изкаже ТЕХНИТЕ искания???

118

До 157 КОЙ?!

преди 2 години

Ами много хора работят а не си стоят вкъщи. Примерно хората дето парвят хляжба ти бе мишок такъв. Лекари, учители, градски и междуградски транспорт, банки, строители, баничарници, министерства, администрации, кметове, общини, логистики, заводи, и т. н. Да не мислиш че ти като си вкъщи и се излежаваш другите не работят. Остани си там да те видя какво ще хапваш ако спрат да работят другите. Взели по един лаптоп и се парвят на велики.

117

Анонимен

преди 2 години

ПО ЦЯЛ СВЯТ ХОРАТА СЕ ВАКСИНИРАТ И ОБУЧЕНИЕТО Е ОНЛАЙН САМО В БЪЛГАРИЯ ШЕПА ПЛАТЕНИ МУТРИ ПРАВЯТ ПРОТЕСТИ ПРОТИВ ВАКСИНИТЕ И ОНЛАЙН ОБУЧЕНИЕТО.

116

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБОЦИД

115

До Колю

преди 2 години

Не всички учители са държавни служители. И аставете праворо на избор на хората дали да се ваксинират или не. И ваксинираните разнасят заразата като и другите.

114

1212

преди 2 години

Абе умньо, какво като са ваксинирани родителите. Те децата си стоят вкъщои и няма от къде да се заразят. Примерно от щаствливи ваксинирани които се врът навсякъде и не се пазят.

113

Колю

преди 2 години

Геноцид е неваксинирани учители да разнасят зарази сред децата и техните семейства! Като в Гърция неваксинираните държавни служите в неплетен отпуск!!!

112

Българин

преди 2 години

До 165: пълни глупости, никъде в Европа не са затворени училищата. Навсякъде са наясно колко вредно е това за децата.

111

Българин

преди 2 години

Как не могат да разберат, че децата освен физическо имат и психическо здраве. А дистанционното обучение продължително време ги съсипва психически.

110

Анонимен

преди 2 години

Заглавието е подвеждащо! Коя е тази Хинова, геноцид срещу деца, родители и учители е ако задължат децата да са присъствено, госпожо!! Велков е абсолютно точен с изказването си, добре, че все още има здравомислещи хора, а не само личен интерес!! В цял свят пазят децата и са подсигурили всичко за безопасна среда в училищата, а тук искат присъствено- без мерки, без тестове, никакъв контрол за носене на маски няма. Медицински специалисти да решат въпроса и да носят отговорност! Пълна безотговорност!

109

до 188 и 190

преди 2 години

Така е, има професии, при които няма как да си хоум офис, както и са свързани с контакт като доставчици, лекари, учители, които искат да са присъствено. Затова в белите държави за такива се въведе задължителна ваксинация. А, не искаш? Напускаш и си търсиш друга работа. Но тук, хем иска да е даскал, да почива три месеца лятото, да му се плаща през това време, а и да не се ваксинира. Просто сме едни мрънкалници. И хората вече говорят за пост ковид, излизат, а тук пак ще се влачим като..опашкари...

108

до 187

преди 2 години

Факт е, че всяка съвременна професия, свързана с квалифициран труд, може да се работи от вкъщи. Аз работя 2-3-4 дни от вкъщи от 10 години. От март миналата година нямам познат, който да стъпва вече в офис, освен за по ден на 2-3 седмици. И ние работим всички от вкъщи. Но има професии- лекари, зъболекари- отново интелектуален труд, но не могат да работят от вкъщи. Вече нископлатените професии не изискващи квалификация са друга работа- там къртовски труд от сутрин до вечер.