10

Анонимен

преди 2 години

Чашката си търси парите от билетчетата, нестава дума за култура, иска си кинтитееее. Даже офертира че продава антитела, колко го искаш килото ристакиии

9

Споко

преди 2 години

Културните хора, театралите и меломаните се ваксинират. Залите ще бъдат пълни. Вие си ваксинирайте артистите.

8

Анонимен

преди 2 години

Мутафчиев е театралният Алибегов. Някакви *** ки, продали се на Ту лупа и му прокарват мръсната игра. И не срещу правителството, а срещу обществото и данъкоплатците. Защо не отидете да се разберете с БЛС дали да има мерки, а се борите да се докопате до моите данъци? Още един път ако те чуя да искаш компенсации, ще те прокълна, така да знаеш!

7

Анонимен

преди 2 години

Кацата оплете конците тоя път. Язък че мислех да го хваля за работата като министър

6

Анонимен

преди 2 години

Каквато и пандемия има трябва да има място аз куртура и трябва залите да се пълнят на 100 процента.

5

КОЙ ЩЕ ИМ ДАДЕ ПАРИ

преди 2 години

КОЙ ЩЕ ГИ ИЗДЪРЖА

4

Сата НАТО

преди 2 години

Ако въведат тези мерки, първо трябва да кажат какви пари ще изплатят като компенсации ---//---- За какво компенсация? На мене някой плаща ли ми компенсация? Идете и протестирайте срещу Български лекарски съюз, който иска мерки. Разберете се там доктори и актьори, кой кого ще прецака.

3

T.Шак

преди 2 години

До Анонимен 1. Няма значение от кои е. На човека му е писнало, макар, че и той по едно време миналата година пригласяше в хора на мисирките.

2

ъъъ

преди 2 години

Абе пускайте всичко - кафенета, ресторанти, кина - да се изпозаразят всички, дето ще умрат, ако не киснат в кафенето или не гледат бързи и яростни 28, да измрат тези, които развият усложнения, и да се приключва. То се е видяло, че на магарета не можеш да им угодиш.

1

уууууу

преди 2 години

За този гепаджия и 10% са много.