30

Дреме ми

преди 2 години

Данъци и осигуровки не плащам. Да му мислят тия които им изкарват парите на "великите артисти". Хранителни продукти си купувам само от частници без фактура или касова бележка. Единствено акциз ми вземат че купувам гориво ама то няма как.

29

Тоз Асен

преди 2 години

Тоя каква фурнаджийска лопата е !!!! Крайно долен....за жалост съм имал лични контакти с него....не е стока , не си заслужава като човек...

28

хюстън,

преди 2 години

Абе Христо,ти още ли си жив ?

27

Би

преди 2 години

Този като вземе да ми ръси акъли. Аре чао и да отиде да си почине 2-3 дена да изтрезнее!!!!!!!!!!

26

Анонимен

преди 2 години

Тоя е извънредно некадърен артист, но за сметка на това изключително арогантен и ниско културен.

25

Анонимен

преди 2 години

В България артисти, актьори и хора на изкуствтото няма. Виж, тетрални чиновници, киночиновници, телечиновници....такива има много.

24

до Правилно

преди 2 години

по твоята логика и държава не ни трябва, всичко на самотек. Р да ама не. Стадото без падтир нали знаеш какво е, обречено, глутниците това чакат. Народ без държава е хаос и анархия. Така че си запази недомислията. Ще ги затворят ми дано по на време че повече народ да оцелее. Аз за близо 2 години гладен и останал на улицата заради вируса не съм виждал, но хора загубили близък достатъчно

23

Анонимен

преди 2 години

този да си гледа спокойствието че едвам го върнаха сред живите. Хайде ще потрае изкуството нали е вечно, няма да изчезне

22

Анонимен

преди 2 години

Що не играхте лятото, когато нямаше проблем? Щото трябваше да сте на почивка? Дето много сте се преработили?! Щерката на Вергов учеше в частно училище, където таксата беше над 10к годишно, Деян Донков живееше на пъпа на София, а сега е в един затворен комплекс, Рут Колева пак литна към Америка... Ама иначе сте много бедни и гладни!

21

Правилно

преди 2 години

Всякакви мерки са излишни. Ако хората ги беше страх от вируса щяха да се ваксинират. И всичко да се затвори те пак ще се събират и ще обменят вируси. Мерките само вредят на икономиката.

20

Анонимен

преди 2 години

Да отварят и да се влиза срещу иимунизационен паспорт или пцр тест.Включая и за актьорите.

19

ъъъ

преди 2 години

Правилно - пуснете ги на 100 % - само за ваксинирани.. и колкото си изкарат. Бойко може пък да отвори чекмеджето и да почерпи някой друг партиен активист с 1-2 билета, нали е за аверчето..

18

Анонимен

преди 2 години

Абе тоя още ли е жив бездарен артист и крадец усвоява много пари АИДУК

17

Смях

преди 2 години

Като беше на власт ГЕРБ този защо не говореше същите неща тогава?

16

Striker

преди 2 години

Е да, Христо. Ваксинацията от април до сега РЕЗКО приключи! Защо ли? Питай оня гл-упак *** Крадев, Чашков, Канадеца, Кацата и компания. Питай защо сме последни в Европа по ваксинирано население и първи по смъртност. И аз искам всичко да работи, ама как с 20% бе, мен?

15

българин

преди 2 години

Я , Ицко бая се е охранил ! Под крилото на Боци е добил вид на истински гербо*** !

14

Анонимен

преди 2 години

Не трябва Мутафчиев, знаеш че е опасно!

13

22

преди 2 години

СТИГА ВЕЧЕ С ТЕЗИ ДОБАВКИ! ТОВА СА МОТЕ, ТВОИТЕ ПАРИ! ТОВА СА ПАРИ НА ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ! ПАРИ НЕ ВАЛЯТ ОТ НЕБЕТО В СЕЙФОВЕТЕ НА МИНИСТЕРСТВАТА. НЯМА ПАРИ ЗА ИНВАЛИДИТЕ, ЗА ХОРАТА С БЕЗОБРАЗНО НИСКИ ПЕНСИИ, А ЩЕ СЕ СУБСИДИРАТ РЕСТОРАНТИ И РАЗВЛЕКАТЕЛНИ ЗАВЕДЕНИЯ! ДА НАПРАВЯТ РЕФЕРЕНДУМ; НАРОДА ДА КАЖЕ КОЕ ДА СЕ ПОДПОМАГА В СЛУЧАЙ НА ПОДОБНИ КРИЗИ.

12

Активист на БСП

преди 2 години

C2H5OH 🍾

11

Анонимен

преди 2 години

Личи си кой е бил на хранилка при ГЕРБ