13

аз

преди 2 години

До Анонимен 13---------------Като няма легла и лекари къде да те сложат,бре- под крушата на двора ли.

12

То па едни заплати

преди 2 години

До Анонимен ------по-малки от касиерка в Лидъл. Дето касиерка не е учила 15 години отгоре. ***. В Германия се бият за лекари -годишни заплати между 80 000 и 120 000 евра.

11

rrrr

преди 2 години

към 29 авг общо хоспитализираните /настанени в болници/ "болни" от ковид в Бургаска област са 158 и са разпределени в 8 болници от общо 22 действащи за областта. Не са 200 в една болница. Днес е 1 септ.Едва ли са се променили драстично нещата.И да са достигнали 200 бр настанените в болници, те не са настанени само в една.

10

Анонимен

преди 2 години

Запълнен капацитет на детското отделение от 4 легла?!? Бургас не е малък град, толкова ли са и в София детските отделения. Шок и ужас.

9

Анонимен

преди 2 години

Да ги връщат, щом не са ваксинирани, да си носят последствията.

8

Хм

преди 2 години

Да ги връщат, че да оцелеят хората.

7

Ха

преди 2 години

До Прецакан - Стой си у вас тази година и докато не премине настинката ! Останалите имаме имунитет и го изкарахме каквото е имало... Така че акъл , моляте пази го за себе си !

6

Смях!

преди 2 години

Каква е тази болница, която не може да се справи със 100 -200 болни на веднъж ? Да не са взели общаци от общината , вместо лекари?

5

Прецакан

преди 2 години

Имахме резервация за празниците в Бургас - отказахме я, наши познати се върнаха миналата седмица болни, според тях никой не спазвал мерките по заведенията и магазините. Чудя се с кой ъкъл некви хора мислят да ходят там тая седмица, требва си локдаун докато заразата не отмине, глей и Аполонията върви :)

4

бааа го

преди 2 години

К'ва е тази държава, дето не може да се справи с 100-200 "болни" наведнъж?!

3

ъъъ

преди 2 години

Ааа.. пропуснах да спомена, "детското отделение" за момента е празно, ама те антиваксърите саботьори са виновни за това.

2

ъъъ

преди 2 години

Идея си нямате що за ****** ръководят болничните заведения - отделил човекът 6 легла и направил детско ковид отделение, но понеже едната му лекарка излязла в отпуск по майчинство, а другата била специализантка .. и времето не стигна да ни разкаже разкаже цялата история около нея... сега моли в национален ефир колегите да му помогнат "на първа линия" за "детското ковид отделение". Трогателно беше.

1

Горките

преди 2 години

Децата на антиваксърите плащат за простотията на родителите си.