83

ББ

преди 2 години

До Анонименнеговорещият български ни плаши с етническа война бре...до кога ще я разигравате...ами ок...елате и да си ги премерим,дпс са мафия и крадци...агенти на чужди държави,рушат Държавността ни...обругават Държавата и Народа ни...а ги приемаме като братя и търпим грабежите им...и ни заплашват с...етническа..ами от...пелтечещият...обявявай я и да се почваме...ама си страхливец и крадец като...доган...използва българските турци като щит...ограбваш ги...Чиста и Свята...за всички...Апостола!!!

82

Анонимен

преди 2 години

Партиите срещу ДПС са Крадецът вика Дръжте Крадеца. Медиите много добре Ви промиха мозъците. БРАВО.

81

ББ

преди 2 години

До Анонименима малцинства...и са наши братя...съседи...приятели...спазват ли Законите,плащат ли данъци...работят ли за просперитета на България...са наши братя...религии..цвят...свободни хора са...България е толерантна...Народа ни единствен спаси еврейте си всв!не се хваля...споделям го като факт доказващ,толерантноста и човещината на Братята ми Българи!

80

Анонимен

преди 2 години

Да вървят в Анадолата.

79

Анонимен

преди 2 години

Анадолците обратно в Анадола - родната им майка.

78

Анонимен

преди 2 години

В България няма малцинства. Забрана на турска партия ДПС.

77

ББ

преди 2 години

и не ни плаши с етническият мир...***...30 г. сехраните от това...не ни е страх...Народа на България...срещу обслужващи чужди...родата ти до девето граби от фондовете,ама бойковци,славита и компания христьовци ви го позволиха...не ни плаши с етнически...султано няма да дойде...не вменявай на хората страхове...колкото отиде в босна...толкова и в България...не жертвай българските турци...наши братя си...за власт и пари...измамнико невеж и неграмотен!!!

76

ББ

преди 2 години

и нима пелтечещият не говорещ български...не зададе същият въпрос...коя е родината на г-н Петков?Канада или България...и му бе отговорено коректно...а когато попитаха него......било за етнически раздори,мърси Институцията Президент,те само доноси...по КГБ...мафия...вели...ако имахме служби и институции...отдавна щеше да е с конфискувано и в затвора до живот...ама не е късно...опичайте си акълите...и обичайте България!!!дома на децата ни!

75

Анонимен

преди 2 години

За какво ще се оплаква другарят Карадайов - че 30 години никой не ги пипа за нищо и им позволяваме да се правят на велики , въпреки , че са противоконституционна партия ?!

74

ББ

преди 2 години

хаха...и от кога...да попиташ някого...Коя е вашата Родина...е престъпление в ЕС?а да заплашваш с рушене на етническият само защото са ви задали въпрос!...не нарушава ли всички човешки норми...от 30 г дпс насажда омраза,грабежи и несправедливостти,възползвайки се от найвността на ЕС политиците...или зависимостите им!...дпс са мафия...ченгето доган служи на путин! и са лидерска...собствените им хора са най зле живеещите...роби са в ес икономиката...само факти...и не ни плаши с етнически...

73

Анонимен

преди 2 години

Сега ще видите бат Сали като вземе власта в ДПС и като отворим секции за гласуване по изборите в Индия.А и почетния председател е от нашите.

72

Никк

преди 2 години

Ако при въпрос "коя е твоята родина- майка" имаш и най-малка капка съмнение, и не можеш да отговориш с една дума, значи имаш огромен личен проблем, независимо от вероизповеданието ти...

71

Анонимен

преди 2 години

По поляните в Родопите е било голям разврат навремето.Кой къде и с кой е ходил за гъби преди години не се знае.

70

Бацета

преди 2 години

Чемодан-вокзал- Разия!

69

Анонимен

преди 2 години

Добре, де като се жалват мислят ли, че някой нещо му каже от Брюксел? Какво ще му направят? Той гази конституциата на България многократно и никой нищо не може да му каже. Където се казва копче не може да му кажат. Не му пука. Той, за да го каже това на Карадайъ е обмислил със севетниците си този ход. Това е политически ход. Така събира патриотичен вот. Предизборна игра е. Прави се на патриот и разчита да будалка врабчетата като му се вържат на театъра.

68

Надявам се

преди 2 години

Слави да оттегли подкрепата си за такъв елементарен лъжец!

67

Анонимен

преди 2 години

Родина = Отечество = Татковина.А родина майка що е.

66

Анонимен

преди 2 години

Радев си ритна трудовата книжка...сега разчита на маргиналите от ИТН и техният Шут !

65

Анонимен

преди 2 години

Навсякъде се излага Радев. Тази вечер 15 минути го какаха над 5 000 хора и Пласидо Даминго прав на крака го чакаше, за да започне концерта. 15 минути след това другаря Радев и генерал Деси пристигнаха. Няма данни защо са се забавили. Дали е било с друга цел няма никакви данни. Може да каже, че НСО не са били готови да проверят района и са изчаквали да не стане инцидент.

64

Анонимен

преди 2 години

До 85 Е какво като руснаците говорят български ?...то и ромите говорят български, но не са българи