103

Анонимен

преди 2 години

Като са обидени на Радев ''турците'' живеещи в България да си отидат завинаги в родината си Турция.ДПС е раково образувание у нас.

102

Мириам

преди 2 години

Колкото Турция става все по-незаобиколим международен фактор, толкова повече ДПС ще наглеят - те са част от сценария на "Стратегическата дълбочина" на Давутоглу. Карадайъ го каза в прав текст - Турция е тяхната майка ,а България е "ТЯХНАТА ЗЕМЯ"! Не забрави да спомене и Османската империя!

101

Бай Иван

преди 2 години

На ви демокрация, на ви евроценности, мнението на меланиновия електорат най-важно ;) !!!

100

Карадагойвъ

преди 2 години

НЕ МОЗЕ ДА Бъде.!.

99

Малко за политика

преди 2 години

До Зозо: Зозо, и тук ли си се курдисал за да пишеш г'лупости? Радев няма да стигне до балотаж, защото ще спечели изборите още на първи тур. А Мустафа Карадайъ каквото си е търсил, това си и намери. Поканен на консултативен съвет при президента, става и излиза, защото ще присъства Кирил Петков. Нека да направи тоя номер в майката си родина на Ердоган, та да видим какво ще му се случи.

98

Да бе!

преди 2 години

Не трябва да имаме доверие на незаконната противоконституционна етническа партия ДПС, която е дс-творение и изцяло обслужва кремълските слуги в България.

97

Анонимен

преди 2 години

Щом ДПС надават вой,значи президента прави нещо правилно.

96

Анонимен

преди 2 години

Президента трябва да излезе с обръщение към всички български партии за сключване на официално споразумение за изолация на ДПС.На всички нива- местни, национални и т.нВсе едно че ги няма.И ще спечели на първи тур.

95

stancho

преди 2 години

до анонимен N74 : Защо тогава турчее . Защо си води предизборните агитации на турски език и то предимно в смесени райони ? Да не се прави на патриот и да споменава конституцията, а по скоро да се задейства процедура за премахвване на противоконституционната партия ДПС.

94

Зозо

преди 2 години

Рундю ако стигне до балотаж изобщо ще го загуби с гласовете на ДПС. Сам си го направи :))))))))))))))))))))))))) Дето каза оня турчин - ритна си трудовата книжка :)))))))))))))))))

93

Анонимен

преди 2 години

В тоз форум пълно с еничари бе.. Явно е доходоносно.

92

Анонимен

преди 2 години

Господа либерали, хората не могат да бъдат делени на мюсюлмани и не мюсолмани. Не ви ли е неудобно да говорите за етноси а да обобщавате по религиозна принадлежност. Срамувам се от вас и особено от някои от нас. Моля да не се наричате либерали, защото либералните ценности не делят хората нито на етнически нито на ваксинационен принцип.

91

Анонимен

преди 2 години

Много тъпотрол пише тук. Дпс била етническа партия, а Итн не е ли? Продажници. Канадеца ще ни пробутвате. Прекалихте с гия ренегати.

90

Анонимен

преди 2 години

Импийчмънт на Фигуранта- възродителник. Кой знае колко семейсттва е почернил по време на възродителния процес. Милиционерофашиста със зелениячорап.

89

Случаен минувач

преди 2 години

Ясно е едно: ДПС няма да подкрепи Фигуранта на изборите. Това е добре, защото досега не е имало случай ДПС да не подкрепя някого и той да спечели президентски избори!

88

Анонимен

преди 2 години

ДПС- то хем грозни, хем нахални.

87

Н А Г Л О С Т

преди 2 години

Мафията си търси правата :D

86

ББ

преди 2 години

Избори...и никога повече...Доган,Борисов,Костов,Станишев и свързаните с тях,ако обичате България и милеете за децата си...предатели на България...позор за Народа ни...крадци и грабители...съвременните ...българоубийци...не човешко

85

ББ

преди 2 години

Та коя е вашата Родина...ага?...ага не е обидна...най добрият приятел на капитан Петко бе...турчин...ага

84

ББ

преди 2 години

и с.ир.к.те които правите с боко на султана...ще помогнат толкова колкото...в босна,Свободна Държава сме...ти ни плашиш с етническа война...за да може родата ти да краде...да се почваме...щом е необходимо и през това да се мине...нямате проблем!...ама едвам събра един рейс...за росенец помня...пък за етническа...и две седалки няма да събереш...Чиста и Свята!!!