34

Хмм

преди 2 години

''ЕС да поемат обширни квоти за прием и разселване на афганистански бежанци''Приемайте,затова като пътувам из Европата виждам женски *** с по 6-7 лапета ,докато майката е бременна и бута количката с новороденото.А и западнячките ходят с арабите,ей ти още по бързо топене на Европейците.След 20-30 год. Европа ще се преименува на Мусулмания

33

BatSot456

преди 2 години

Министъра да си гледа работата.

32

Жоро

преди 2 години

ЕС ако бяха загрижени,щяха да инвестират доста пари в Българо-турската граница.

31

Ник

преди 2 години

Прав е човекът,не могат да се интегрират в европейското общество. Ислямски страни трябва да ги приютят. Абе гадна работа,горките хора.

30

До #33

преди 2 години

Хубаво е, че нямаш никаква представа за Дания, която е на 3-то място в света по социална политика. Камъкът, както казват си стои на мястото.

29

Коригирайте се

преди 2 години

Снимката е на сръбски полицаи. В Дания на полицейските коли пише "POLITI" и са със синьо и електриково зелено на бял фон през деня.

28

Живеещ в Швеция

преди 2 години

Мда. Дания не ги взима и те идват в Швеция.

27

До 32

преди 2 години

Мюсюлманино,не ние ,а вие започняхте тая война на 11 септ.2001.

26

Аа сети се

преди 2 години

Лицемери. А като хвърляхте бомби 20 години, къде беше? Последната атака, която уж предотврати атака от 10 жертви, 6 са деца. Деца на някоя майка и някой баща. Ама докато мюсюлмански живот не е равен на християнски ще е така.

25

Анонимен

преди 2 години

Изходът е вече само един.Да не забелязваме нищо.Злото да мине от само себе си.Писахме хулехме,ревахме-никаква полза.Явно светът е стигнал някаква критична точка.Даже Сащ се изплашиха и избягаха от Афганистан. И когато мине всичко зло,все по-уверени ,нашите бъдещи наследници в името Христово ,ще поведат войната,която ние загубихме.Ако ли не-писано било.

24

Ник

преди 2 години

какво се притесняват датчаните? да ги вземат и да им шибнат по две дози препарат и ще опънат петълите скоропостижно. всичките ще им ги пратим да ги набодат там. мои клиенти иракски датчани вече ги набодоха иначе работа йок. на 40 год. и една малка чанта след полета не може да свали на 5 стъпала надолу жената... и малки деца имат и тях ще набодат скоро. пфайзер ще им гледа децата докато дойде и техния ред...

23

БПФ

преди 2 години

Щом страните членки са против, то отвратителната урсула и долната и клика, трябва да бъдат свалени от власт !!! Със сила, ако трябва !!!!

22

Анонимен

преди 2 години

Като цъфнат в центъра на Дания, тоя ще им каже върнете се в Таджикистан и Узбекистан там е хубаво и талибаните ще си плюят на петите и ще притичат обратно до Таджикистан и Узбекистан, даже ще се ваксинират.

21

Хемус

преди 2 години

И аз съм си задавал въпроса *** защо не тръгнат към Китай,понеже май ще ги накарат да бачкат!

20

Аллах Акбар

преди 2 години

Ислям на корем и шериат до откат! Днес в Афганистан, а утре в Европа!

19

SS

преди 2 години

А къде да отидат ? Виж малко ще се повиши нивото на терористичната заплаха,защото идват всякакви ,ама пък като загърмят не дай боже бомбите те ще убиват обикновенните хорица,не баровците.Те не ходят по улиците и не се омешват с простолюдието.НО ЕВРОЦЕНОСТИТЕ ЩЕ БЪДАТ СПАЗЕНИ.Жертвите са без значение.

18

мак

преди 2 години

Европа не е чувал с пари без дъно. Трябва да се говори, че не са желани, но е съмнително, че ще чуят. Всеки ще разчита на гостоприемност от страната на меркел и останалите както преди години и ще опитва късмета. Ако масово са връщани или недопускани това е друго.

17

SS

преди 2 години

Бежанците не тябва да идват в ЕС ! ЩЕ ДОЙДАТ И ОЩЕ КАК ! И НА ПОМОЩИ ЩЕ ЛЕГНАТ,И ЖЕНИТЕ ЩЕ НИ ОПЛОЖДАТ. ВЪПРОС НА ВРЕМЕ Е !

16

КЪСНО

преди 2 години

Късно е за тази Тема - САЩ карат Самолети с Бежанци и ги стовара на Летище Пловдив - има хиляди бежанци и хиляди стопани на земеделска продукция убити от Градушка заради САЩ Самолетите .

15

Анонимен

преди 2 години

Няма страшно, датчанче. Големите вече са се договорили - ще ги настанят в разпадащите се кочини от третия свят в "периферията" на ЕС като България и сие, далеч от големите, преливащи от мръсотия и престъпност, западноевропейски мегаполиси....