61

Анонимен

преди 2 години

До Майстор готвач Чакай сега, ти се оплакваш, че са те писали преболедувал като си го преболедувал? Ъъъ... Добре, все едно. По другия въпрос "нито един от сервитьорите не е преболедувал" това би било много странно, освен ако не работите в пълна изолация на пуст остров... А и нали осъзнаваш, че до сега се криеха като се разболеят?

60

123

преди 2 години

Е, не така. Нали има План за действие, какво има да ги питате. Задействате плана и толкова. В крайна сметка никой не иска да бъде затворен, но ако е наложително, правите го.

59

Зозо

преди 2 години

Мдаа, пък вълкът питал агнето какво да прави, щото е гладен. Агнето вместо отговор, взело, че го изяло :)))))))))))))))))

58

Анонимен

преди 2 години

Този е невероятно неадекватен - ти здравен или икономически министър си бе Стойчо

57

ПроСоТо

преди 2 години

поздравления за д-р Кацаров!!!!!...Както казва Швейк.."Като игра на карти-твоя дама,моя дама" така и доктора е осъзнал,че ВСЯКА МОНЕТА ИМА ДВЕ страни!...Не може само със заповеди,иска се и да се чуе мнението и на "другата страна"!...Та поздравления за ПРЕЦЕДЕНТА!../дано да стане практика!/..

56

Ай Сиктир

преди 2 години

Май да наложиш мерки не е като да уволниш някого, а? Искат се топки.

55

Анонимен

преди 2 години

До Майстор готвач Е няма лошо. Най-вероятно повечето наистина да преболедували предвид факта, че работят с много хора. И би трябвало да са го минали леко или безсимптомно. Ако си толкова недоволен, защо ти и приятелите ти не си направите тест за антитела, за да видите има ли смисъл да се притеснявате?

54

!:

преди 2 години

Кацаров, айде още днес да си подадеш оставката. Ти и ония, които тепърва ще мъдрят финансовите мерки. Той бюджета ще е скоро актуализиран, ама служебните министри са изненадани от вълната и програми няма.

53

Анонимен

преди 2 години

хайде хайде. факт е, ----------------=============-------------- Хайде, хайде, фактът е че герберо-седесарите сте лъжци и измамници.

52

Зозо

преди 2 години

Хахахххаа, е ся вече Кацара падна на хесап на Ричи Изетбегович. Ще го такова с 200 :))))))))))))))))))))))))))))))))))

51

Анонимен

преди 2 години

Какво ще пита кръчмари и хотелиери дали да умират пенсионерите пред болниците? Естествено че алчните кръчмари си искат печалбата без значение колко ще умрат заради нея! Честният частник е ненаситна хиена.

50

Програматор

преди 2 години

Мерките не са ли уж за запазване на обществото здраве? Ако човек слуша ваксърите и фарма троловете тук, излиза че това е едва ли не някаква вендета заради това, че бай Кольо не си бил плащал данъците до стотинка или че сипвал студена супа и цакал с топла бира. Жалка работа.

49

!:

преди 2 години

Бате Кацо, питай мене за мерките. Според мен трябва жълти павета да хвърчат по тъпите ви тикви и партийци централи да са в руини! Надминахте себе си последната половин година. Днес вече беше апотеоз на нищожествата, наречени български политици! За какъв *** сте вие там, като не знаете какво да правите! Спряхте всички проекти, цените растат, заразата се разраства.....с какво по-точно се справяте. А, да, уволнявате хора, близки до ГЕРБ...за да дойдат ваши. Това направихте до момента

48

Анонимен

преди 2 години

Програмисте, добре че не ти определяш какви са вариантите и какъв избор може да има, защото иначе нямаше да живееш дълго.

47

до Живко

преди 2 години

Нямаме още статистика за лекарския персонал в цяла България, в големите болници, един от примерите излезе статистика преди 2 седмици, че повече от 80% от персонала е ваксиниран. Психическото здраве на народа е преоритет, затова първо да махнем стигмата от това да поискаш психиатрична или психоаналитична помощ. И се казва естествен отбор,а не ПОДБОР

46

Програмист

преди 2 години

До Анонимен 48 : Изобщо не е правилно да се пита. Или затварят временно, или идват НАП и РЗИ да ги затворят завинаги. Кое избираш?

45

Гиб Мелсън

преди 2 години

Не трябва да има никакви ограничения щом има ваксини, пет вида ваксини. Който го е страх да се ваксинира.

44

Програмист

преди 2 години

До Живко 45 : Честно ли си изкарват прехраната? Искаш да кажеш че спазват всички правила, плащат всяка стотинка данъци и осигуровки, не ни пробутват гадна храна, приготвена от стари продукти, че не ни удрят в грамажите и не ни разреждат алкохола?Ако е така - подкрепям те.

43

Живко

преди 2 години

Над 70 % от българските лекари не са ваксинирани! Информацията е на платените клакьори и казионните медии на Бигфарма! Не е моя!

42

Анонимен

преди 2 години

Правилно е да пита, защото досегашните мерки бяха измисляни и налагани на принципа на налучкване от хора, които имат съвсем повърхностна представа как функционира даден бизнес и какви обстоятелства биха били рискови.