81

Анонимен

преди 2 години

добре, че пита майка си. безсрамник - това трябваше да го обсъжда преди месец, а не сега да пита....то вече няма смисъл. сега трябват адекватно поведение, решения и здрав гръб да носиш отговорност

80

Доктор от Варна

преди 2 години

До ЗозоНаправо да идват на ден на отворените врати в КОВИД отделението във Варна.

79

и кво?

преди 2 години

И какво каза бизнеса?

78

!:

преди 2 години

Не бре, ***, искаме хора, които имат нужда от постоянна лекарска помощ да могат да я получат. Искаме онкоболните наши сънародници и тези с трансплантации да не умират всеки път от страх като се разхождат или ходят до магазина. И не, не могат да се ваксинират, щото имунната им система е срината. И аз обичам кръчмите, и аз искам по барове и дискотеки. Ама като ги сложа на кантара с човешките животи....мога и без кръчма, стига това да спаси приятел, близки, та и непознати.

77

Българин

преди 2 години

Всякакви "антиваксърчета" и "русофилчета" се радват, че сме на последно място по ваксинация в ЕС, но твърдо на първо място по брой починали! Вече даряваме ваксини на Македония и Бутан! А на световно ниво, по брой ваксинирани стигнахме ...Уганда и Ботсвана! Поздравления за успеха, антиваксърчета!

76

Зозо

преди 2 години

В момента във Варна хиляди протестират. На Кацара ще му се стъжни в най-скоро време.

75

Сата НАТО

преди 2 години

Ковидарите, не викате достатъчно силно и се криете. Излезте на площада и искайте КПП-та и затваряне, не може така! Животът ви ще мине на свобода, ще ви отнемат удоволствието да сте роби!

74

SS

преди 2 години

този е между чyка и наковалнята, от вън му набиват канчето да затваря и да слага мерки от другата страна бизнеса реве че ще има мсови протести ако ги пипнат и човека направо незнае какво да прави, затова ще ги питак как те желаят да им наложи мерки... и така

73

Анонимен

преди 2 години

до ТКОА вие искате да ви затварят и да ви тормозят ли?

72

Анонимен

преди 2 години

Бизнеса иска обезщетение 100/0 и без затваряне. Каквото си изкарат отгоре, си е за тях. И ако може ДДС 9% за вечно.

71

Т К О

преди 2 години

Хората около и зад радев (служебните) НЕ искат да затварят и да правят задължително каквото и да е. ..защото негативите за това ще ги поеме зеления чорап и ще му падне рейтинга а идват избори!!!!!!

70

Darth shadow

преди 2 години

предложенията на *** куньо ги знаем вреда 1000% полза 0%

69

Анонимен

преди 2 години

Този знае ли изобщо защо е там? Питал бизнеса за мерките.... Аланкоолу не си министър, за да се харесваш на хората, а да вземаш решения в трудните моменти и да поемеш отговорност. Стига вече с тефлонови политици, вечно да сте в бяло.

68

Анонимен

преди 2 години

Кацаров, най-добрият ти ход в момента би бил да прекратиш измамите с писането на всеки починал като починал от ковид! Всички знаем, че много се лъже за това и статистиката не излиза. Ако прекратиш тези измами, ще се види, че нещата не са толкова страшни и няма да е нужно да налагаш мерки, от които ще загубиш.

67

пффф

преди 2 години

Чака той...и какво очаква да му кажат?! Ще кажат - не искаме никакви мерки, защото печалбата ни е по-малка така. И той - ъъъъ, мии добреее пичуи. И после ще се изтъпани пред камерите да каже, че пандемия няма.

66

Анонимен

преди 2 години

от 2 седмици станаха 2 години... нямате ли малко срам?

65

правилно

преди 2 години

Който се е ваксинирал ваксинирал - останалите да мятат салфетки и да играят на руска ролетка - пък не се знае може после при Мангъров в инфекциозна - нали е техен човек.

64

Анонимен

преди 2 години

Няма такава игра в, която и вълка да е сит и агнето цяло... Ако се направи компромис със здравето на хората... хаоса ще е пълен. Никой няма да смее да припари до болниците от страх да не се зарази, ако не ваксиниран или боледувал от вируса.

63

Анонимен

преди 2 години

Тоя сцепи ***. Цяло лято къде беше бе? Защо никой не контролираше за спазване на мерки. По морето никой никъде не носеше маски включително и персонала на магазините за хранителни стоки. Пък сега олеле. Говори глупости в началото на мандата кой бил виновен, какво не било направено, уволнява наред. А сега кой ти е виновен бе кавал?

62

Че

преди 2 години

Да 123: така е, ако отговорните другари са компетентни и решителни. Служебните са силни в лъжите, инсинуациите, манипулациите и най-вече в уволненията. Като стане напечено се чудят как да избягат от отговорност.