67

Вятъра

преди 2 години

Аз информирано съгласие няма да подпиша при наличие на алергия и автоимунно заболяване.Ще подпиша декларация ,че няма да натоварвам здравната система и няма да влизам в болница.

66

Един

преди 2 години

До 70 Лекар Вижте какво ви излиза в интернет търсачката на сестра почина след ваксинация относно Дарина Огнянова и обърнете внимание на това какво й е казал лекарят и какво е станало накрая.

65

Aнонимен до 75

преди 2 години

Че то излиза, че целият народ са роми. .Аз тук маски да се носят не видях, освен в големите магазини. Значи всички трябва да се ваксинират.

64

Анонимен

преди 2 години

А защо не ваксинират ромите не стига че те не спазват никакви правила не носят маски не спазват дистанция говорят високо на ромски бродят на групи по молове и кауфланди често с ясни признаци на болест като хрема и кашлица обикалят по български чужбина и са рисков фактор от всякъде но не се ваксинират, защо..

63

Я, марш!

преди 2 години

Учителите и лекарите не са държавни служители!!!!Автора на предложението, да прави това, което прави вятъра!!!

62

Анонимен

преди 2 години

До ЛекарСериозно?!

61

Ямболски цървул

преди 2 години

Заради такива като този "доктор" ,започват да ми стават противни всички доктори!

60

Лекар

преди 2 години

Автоимунни заболявания (в ремисия,) и алергии не са противопоказание за ваксината , специално рнк ваксината е много подходяща.

59

Анонимен

преди 2 години

Този Трифон е за тричане, ама от много голяма височина. Всеки е в правото си да решава дали да се ваксинира или да не се ваксинира. Това "трябва" докторът да си го запази за своята жена и деца, макар, че и те имат право да му кажат не. Най-доброто убеждаване за ваксинация е ежедневно да се публикува колко от починалите са ваксинирани и колко не са. След това хората да си преценяват, в крайна сметка животът си техен! Насила хубост не става! Срещат се ирационално мислещи хора, просто не им пука!

58

House M.D.

преди 2 години

"Той допълни, че именно лекарското съсловие е с най-висок процент имунизирани." Ваксинирани, а не имунизирани. Не всички са развили имунитет. Неуважаеми другарю Зарезан Лисичков, колко ти платиха от фармафията за да рекламираш експерименталните отрови? И кой си ти, че да определяш кое е задължително? Гледай си инфекциите и не се меси при заразите.

57

Ха-ха!

преди 2 години

До mgs: Пич, ти ако живееш в землянка, аз не го правя. Цяло лято обикалям страната надлъж и нашир без маска и си водя нормалния начин на живот - кеф ти море, кеф ти планина, кеф ти спа... Всичко. Сега усъм на работа - всичко е нормално. Ти къде живееш всъщност?

56

д-р Ох Боли

преди 2 години

До Лекар: Абе колега, защо го разпространяваш тоя фейк? 1) Още миналата година от института Роберт Кох публикуваха проучване, в което се определи, че заразените с коронавирус предават заразата само в придълженние на 4-5 дни - около ден преди и 2-3 дни след появата на първите симптоми. След това са на практика безопасни. 2) Последното израелско проучване върху 2,5 млн души ясно показа, че ваксинираните разпространяват заразата не по-зле от неваксинираните. Имаше и подобно американско проучване.

55

mgs

преди 2 години

До АнонименХората в развитите страни се върнаха към нормалния си ритъм на живот, ние все още живеем в землянки и вярваме на квот каже шамана.Ще мрем и в момента мрем, *** не ни пука.

54

Евроатлантик

преди 2 години

Юруш да се дупчете,Урсула е недоволна че малко набоцкани има в България.Хирата на Запад вече мислят че четвърта игла ,а вие още не сте боцкания един път.

53

Лекар

преди 2 години

По-вероятно е неваксиниран да се разболее и да заразява, отколкото ваксинирон, освен това ваксинираният има по-малко вируси в себе си, отделя по-малко и за по-кратко (2-3 дни) а неваксинирания отделя 2-4 седмици и то огромни количества.

52

Майтапчийси

преди 2 години

Ей, не се наядохте бе, докторе, не ви ли е срам, грях и позор е да продавате колегите и децата си.

51

Анонимен

преди 2 години

След като и с ваксини разнасят и заразяват, каква е обществената полза? Да са без маски, че мазалото да е по-голямо? Да не говорим, че в училище учениците не са ваксинирани и не е от такова значение ваксинацията на учителя, който и в двата случая може да разнася.

50

Анонимен

преди 2 години

До ossi.Щом смяташ,че е лесно моля,заповядай и ги забавлявай децата.Точно за половин ден и не ще повториш.Като ти кънти една вечер главата от шума и ще развееш бялото знаме.Определено не е като да натириш сутринта децата на училище и да сие чудите левия върху десния или десния върху левия крак да сложите,какъв маникюр или бюст да си направите или да изкарате деня на кафе и клюки с приятелки.Айде не ми правете оценка на труда на учителя, а пробвайте един ден.

49

Анонимен

преди 2 години

А бе прав е че трябва да се ваксинират, но не заради това че те са опасни, а заради това че има опасност за тях. Общуват с много хора, няма да минат без да се заразят, а никой не може да гарантира че ще го изкарат леко или въобще ще го изкарат.

48

Анонимен

преди 2 години

Навсякъде е пълно със супер нелогични статии. Ваксинацията не предпазва никой друг освен теб самия - продължаваш да заразяваш, така че за какъв *** им е да си бият експериментални отрови, когато в най-добрия случай просто ще го прекарат по-леко?