11

Анонимен

преди 2 години

За периода 1945-2010 САЩ са предизвикали и разпалили 201 въоръжени конфликта като общия брой на конфликтите за периода е 248. Тук не влизат Сирия и Либия. Най-шокиращото е заключението, че жертвите в тези 201 въоръжени конфликта са 90% цивилни.

10

Анонимен

преди 2 години

Терористите ползват жени и деца за щитове и да падне бомба да ги убие ще отнесе и децата после другите террористи казват ето гледайте как убиват деца ама забравят да кажат що са там тия деца.

9

Нормално е

преди 2 години

САЩ винаги са избивали цивилни. В България пускаха бомби над цивилно население и избиха хиляди цивилни. В Япония избиха милиони цивилни, над 60 унищожителни бомбардировки над цивилно население, бомбардировката над Токио е най-смъртоносната в историята на човечеството. След толкова много кръв японците дори не обърнали голямо внимание на двете атомни бомби нат Хирошима и Накасаки които сравнени с дригите не били толкова унищожителни.

8

Андреа Селесте

преди 2 години

В САЩ за толкова убийства на американски деца щяха да те пратят на електрическия стол, но щом децата са афганистански е ок.

7

Просто и ясно

преди 2 години

Това са агенти на САЩ, които знаят повече, отколкото трябва, но вече не са им нужни.

6

Анонимен

преди 2 години

САЩ не се вълнуват от цивилните жертви . Или са знаели за кола-бомба и са я думнали , без да ги нтересува ,колко ще убият , или както обикновено разузнаванто се е объркало . Какво ли би станало , ако някой изстреля ракети в САЩ и избие една дузина хора

5

Истината

преди 2 години

Нищо не може да оправдае убийството на невинни деца! Нито войната, нито американските генерали

4

До 5

преди 2 години

Хахахах верно си прав, братле. Той е!

3

Кал-Ел

преди 2 години

Това някакъв тест ли е, или ни се подиграват? Субекта на снимка номер три го гледам още от 11/9 на почти всички снимки за атентати, терористи и тнт.

2

Анонимен

преди 2 години

Терористите са ги убили, САЩ са всякакви ама за какво им е да убиват деца точно сега като си отиват.

1

SS

преди 2 години

ПРАВА НА ЧОВЕКА ЛИ .....? ЗА НЯКОИ Е ДЕМОКРАТИЧНО ДА УБИВАТ ДЕЦА,ЗА ДРУГИ ТОВА Е ВОЕННО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ.