51

Анонимен

преди 2 години

Затова руснаците работят масирано с варелни бомби. Когато сринеш ВСИЧКО, такива трагедии няма. Не остава ни един да вика "Смърт на Раша".

50

аз

преди 2 години

Демокрация на крилете на плешивия орел.

49

Анонимен

преди 2 години

При краварите е така, първо се стреля, после се пита

48

ХХХ

преди 2 години

Да ....в холивудските продукции Рамбо влиза в Кабул и избива всички талибани после превзема сам цял Афганистан .......като на кино .....пещерните хора ги натириха от Афганистан .....да не говорим че един човек от пещера успя да разбие кулите близнаци със собствените им самолети :) Те могат само да избиват ей така 2 годишни деца ....имало артък бомби ала бала ....

47

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 60 принципно си прав.Но имаше един филм за точно такива операции.Трябваше да взривят една къща с терористи подготвящи атентат.Но имаше цивилни в района.Трябваше да свалят процента на коствените жертви до 40% мисля и тогава удариха с дрон по къщата.И пак загина едно детенце което продаваше хляб и други.За тях всичко е проценти.Няма човешки съдби.За това и ги мразят.

46

До 60

преди 2 години

Какво техника и какво разузнаване имат САЩ? Тия от пещерите ги победиха и принудиха да напуснат. Да, в холивудските продукции имат, но действителността е малко по-друга.

45

Анонимен

преди 2 години

Как защо, защото Тръмп е виновен....а чакай ве, той пък вече не е президент....е как да направим така че да обвиним някой републикаенц, я? Сега сериозно, това е причнинено на 100% от неадекватността на дементиралия памперс и престъпната му свита, начело с метамфетаминения украински специалист по енергетика, Хънтър. Колко още поразии ще направят тея отре пки, не се знае.

44

Защо ?

преди 2 години

Защото това е нормално за САЩ. Да бомбардират невинни хора. София. Берлин. Дрезден. Хирошима. Нагасаки. Белград....

43

Анонимен

преди 2 години

Щатите не целят току-така... Това че правят грешки са абсолютни внушения, при техниката и разузнаването което имат. Това са абсолютни инсинуации, за да ударят по цел са я проверили поне 20 пъти. Тия че си слагат и жертват децата си е отдавна известен факт.

42

Анонимен

преди 2 години

'човекът е казал-ХРИСТИЯНИН' ---- християнството е дало основа за демокрацията (не кради, не убивай, не мрази, обичай врага си и прочее хубавинки)

41

НЕ НА РАСИЗМЪТ

преди 2 години

Но питам...кой въведе и продължава да използва тактиката--деца и жени - жив щит; деца и жени-атентатори и самоубийци. Кой бог е благосклонен към това? Ще повярвам в добронамереният ислям, само когато---мога да заявя, както мога да заявя за всекидруг бог--че за мен това е лъжа и измама без риск да ме убият. Ислямът е религия която в момента интерпретират крайно агресивно, неподдаваща се на промени и дискусии. Затова---всеки който дойде в християнска държава трябва да се съобразява с нея.

40

Анонимен

преди 2 години

Наистина, защо САЩ уби 10 души? Хубав въпрос.А защо полицаите пребиха 10 младежи при ЦУМ?Абе всичко се прави с някаква цел. Трябва да се взривява обществото.Въпросът е - на кого е изгодно това. Винаги това е въпроса.Всичко е борба за пари и влияние, което значи повече пари.

39

християнин

преди 2 години

На всички,защитаващи убийците,им пожелавам да им се стовари това на собствените им глави.Амин.

38

жцре

преди 2 години

Защо навсякъде където воювате използвате невинни жени, деца и бебета като жив щит с надеждата да не ви бомбят, а ислямска ***????В Палестина колко жени с бебета се взривиха във вашия сатанински Джихад?

37

Анонимен

преди 2 години

'Нищо не може да оправдае убийството на невинни деца!' ----- ако са анадолски таласьми като Теб, може!

36

Анонимен

преди 2 години

Никой не искал това да се случвало, но цивилните мирни жертви на пиндостанската "изключителност" се срещат непрекъснато и навсякъде по света.

35

Анонимен

преди 2 години

Защо няма статия,че администрацията на Джо Байдън ще плаща пари на талибаните ?Защо няма статия за 200 деца от Калифорния,които никой не знае къде са в Афганистан сега?Отишли там по някакви либерални програми на щата?Защо няма статия за майката на загинал американски войник в атентата,която написа в Туитър и Фейсбук,че Байдъновите ръце са с кръвта на нейния син.И че после Туитур и Фейсбук й затвориха профила???

34

Анонимен

преди 2 години

Ние белите хора едно не можем да разберем - защо арабите и азиатците правят толкова деца, които после изхвърлят на *** ... познавах един арабин, който каза че има 15 братя и сестри и бащата дори не им помнел имената ... защо после ги пробутват напред като вързопи, когато търсят убежище и защо са си въобразили, че ние трябва да ги храним ?

33

Анонимен

преди 2 години

Абе там какъв глад ги чакаааа,има да вият от глад!

32

Това е

преди 2 години

Работа на Бай изДън, бай Доньо нямаше да го допусне !