43

Никито

преди 2 години

А бе тия не бяха ли наши братя, или нещо се лъжа. То от тях имаме много повече поругаване на знамена и паметници, от колкото други съседни не чак толкова братски държави.

42

Асан

преди 2 години

Жамбаски на пост пред пилона да варди знамето :)))

41

Анонимен

преди 2 години

"Българките струват две банкноти" -- от друга статия по темата. Тази статия е написана от зелка фасулева, изключително неприятна и нагла лъжкиня, тя едва ли струва и една банкнота. Всичко свързано със сдс, герб няма никаква стойност и е вредно за България.Германия не е никакъв локомотив на ес -- това е окупирана от сащ държава, която трябва да съгласува всичко с окупатора си. Ес е една фалшива организация, Полша и Унгария вече са го осъзнали.

40

Филип от Филипополис

преди 2 години

Мисля че е крайно време да преустановим всякакви дипломатически отношения с тази вещачка коминтерновска творба! И без друго българския бизнес там се мачка. Туристите ни ги оставиха да се издават в охридското блато и сега им трошат през месец паметника. Не може да има партньорски отношения с фалшиво държавно образование което е изградило националната си идентичност единствено върху българофобията. Нямаме нужда от тях. Те имат зор да ги пуснем с ЕС. Да дойдат и да се молят.

39

Пурко

преди 2 години

До Анонимен И все пак ние сме пред тях и в космите! Имаме гробница Голямата косматка, но пък може там да е заровена някоя космата от Битоля!

38

Е то

преди 2 години

Когато в една тенджера нещо ври, парата все избива отнякъде ! От стопанина зависи да спре огъня !

37

Сата НАТО

преди 2 години

Като нищо Норисов е изпратил някой гербил, да разръчка предизборно и тая тема. Или вече ни се подиграват, понеже видяха, че подскачаме и за най-дребната дреболия. Какво толкова е станало, че правим международен въпрос? Ще оправят пилона и утре-вдругиден пак ще има знаме.

36

SHEFA

преди 2 години

-ТЕХНОТО ЗНАМЕ Е ИСПИСАНО НА БЪЛГАРСКОТО.-НАЩО ЗНАМЕ КАТО ГО ПОГЛЕДНЕШ ГРЕЕ КАТО СЛЪНЦЕ.

35

Анонимен

преди 2 години

Вече към месец не ни бяха занимавали с маке-простотиите си. Почнах да се притеснявам. И хоп - Битоля! Символът на космополитността! Мани ги тия скапаняци в Берлин, Лондон и Париж! В Битоля имат и космодрум! Там даже и космите са им космополитни!

34

аа1830

преди 2 години

Вече ми втръсна тази тема. Тази държава трябваше да се разпердушини между всички съседни. Каква независимост, история, антични корени, език, перспектива имат - отговорът е нула.

33

макето

преди 2 години

Вето, вето и пак вето на тея промити мозъци. Насила искат да ни накарат да ги намразим. Били сме едно, но едно време. Превърнали са ги в една безмозъчна пасмина.

32

KARSTEN JANCKERR

преди 2 години

Мноого малко билгари знаят че ФИРОМ беше разделен на 2/3 билгарска част и 1/3 албанска...ооощеее по времето на Италианското Владеене на Алвания.. = 1937г. - 1944 г...И ВЪОБЩЕ НЕ Е ОТ ДНЕС ИЛИ ОТ СКОРО ...ГРАНИЦАТА МИНАВАШЕ ТОГАВА---КАКТО Е И ДНЕС :: ПРЕЗ ПОЛОВИН КУМАНОВО И ПОЛОВИН СКОПИЕ...ЗАПАДНО КУМАНОВО = АЛВАНСКО...ЗАПАДНО СКОПИЕ = АЛВАНСКО ...ЛИНИЯТА ПОЧВА НА 12 КМ НАГОРЕ ПО ОХРИДСКОТО ЕЗЕРО ОТ ОХРИД , ....И ТРЪГВА НА СЕВЕР,СЕВЕРОИЗТОК .

31

ЬЬЬ

преди 2 години

Почти всички големи неразбории по целия свят са ставали по прищявките на отделни личности.Това е присъщо и на мразещите ни македонци,но истината в крайна сметка е реципрочна и аз също мразя македонците заради всичко,което са причинили и причиняват на България и българите и вече се замислям дали не е била напразна смъртта на чичо ми,който се е биел във втората световна война за тяхното освобождение. Македонците са крадлива,неблагодарна и нелицеприятна нация.Срам!

30

Факти :

преди 2 години

До АнонименОпределящите се като "македонци" знаят много добре, че са българи но тъй като са били превърнати в сръбски еничари мразят своя род, защото са го предали...Удивителното е, че в сравнение със сърбоманските *** сред българите-мохамедани еничарите са значително по-малко !?

29

Напомнително :

преди 2 години

Не трябва да позволим влизането на Македония в ЕС, защото така ще вкараме в него и гадните албанци.Тези "македонци", които са от български произход и с българско самосъзнание ще влязат поединично, като им дадем наши паспорти.Ако наложим вето на Сев.Македония ще спечели целият Европейски съюз. Ще загубят САЩ, Турция, сърбоманските ***-еничари, албанската мафия и "българските" ***(майкопродавци).Забележка: На семействата на измекярите Заев и да не се дават български паспорти!

28

Татари

преди 2 години

Да ни обеждат на татари си е голяма простотия! Татарите са много интелигентни и дисциплинирани хора. И имат невероятно красиви жени!

27

Анонимен

преди 2 години

тия се оказаха баш ***

26

Райчо

преди 2 години

Стратегията на БГ е съюзът с ЕС - от Европа няма да си мръднат пръста за нас. По дъртите помнят, какви отстъпки трябваше да направи България за да влезе в НАТО и ЕС. Стратегията на Македония е по-простичка - имат за съюзници Сърбия, Русия и Турция. За нула време ще ни разпарчалосат при един канфликт. Гълция и Румъния също ще си вземат парченцата. Така че ИЗОЛАЦИЯТА на БГ е КОСМИЧЕСКА!

25

Анонимен

преди 2 години

Един македонец - комита.Двама македонци - дружина.Трима македонци - дружина со предател.

24

ъъъ

преди 2 години

Обаче С.Македония ме кефи - тотален когнитивен дисонанс. Един ден плюят, чупят паметници, горят знамена, бият българи, а на следващия - България ни е пръв приятел, осъждаме действията си. Седмица по-късно пак чупене, побоища, след което пак се самоосъждат. Тия са за лудницата вече. Заев е заприличал на някаква карикатура от скеч, която си мисли, че никой не вижда какво се случва и си ги говори както му дойде.