40

луд

преди 2 години

Мога да изям много баници и съм съгласен за втори мандат

39

НЯКОЙ

преди 2 години

тия сега да останат на власт, че да не трошим грешни пари за избори. добре си работят хората. и стига простотии кой бил канадец, кой не. точно хора от вън ще оправят нещата, не простите и алчни некадърници тук.

38

Анонимен

преди 2 години

Виктор Николаев не успя да провокира интрига. Добре му беше отговорено. Преди имаше смели журналисти, а сега зализания Викторчо се опитва да се хареса на работодателя си. Нормално, то като си некадърен, но послушен и взимаш добър хонорар, ще правиш каквото ти кажат. Янев е достатъчно уравновесен и според мен отговоряше възпитано и нормално, въпреки тъпите лични въпроси. А водещия защо не сподели за неговия трамплин. Именно жената до него.....И ние сме чели нещичко.

37

не е истина

преди 2 години

Тези недоразумения могат да управляват само без избори, ако някой ги назначи. на избори не могат да спечелят. Крушовската *** сега е в апогея си. Подуши властта и няма да върне мандата. Като питбул, захапва и не пуска, само с кръв.

36

Анонимен

преди 2 години

Чефо, още ли имаш чувството, че те подслушват байно. Пък и да изкараш още едно мандатче, че белким свършиш нещо и за хората, а не само за семейството си и господарите си!

35

Анонимен

преди 2 години

Кучетата си лаят,кервана си върви.Важното е,че шайката повече власт няма да види.

34

Анонимен

преди 2 години

Нормален човек. Предишния и новите кандидати, въобще не желая даже да ги обсъждам. Много ниско ниво, че и психически неуравновесени.

33

Анонимен

преди 2 години

"За 4 месеца направиха повече отколкото Борисов за 12 години" КАЖИ ЕДНО.

32

Анонимен

преди 2 години

Сега поне хората имат възможност да сравняват.И да решат дали да изберат една проста тиква или един умен и интелигентен мъж.

31

Анонимен

преди 2 години

До Гиб Мелсън - "Този премиер като го гледам как говори..." - ;;; - Ако ставаше само с гледане, кучето месарин можеше да стане! Като го гледаш как говори, какво чуваш - нищо, нали!

30

Dinosaurus

преди 2 години

Хем "бих гласувал за личности", хем "партиите не принадлежат на един човек (лидера си)". Последно? "Кризата е на политическото лидерство", обаче за Чорапа това не се отнася, той е непогрешим и чист като сълза. И ние, служебните, сме богоизбрани, парламент не ни трябва, Президента-цар! Гражданите не вярват на политиците, значи Президентска република на Радев, ура, задачата е изпълнена, рапорт даден

29

Анонимен

преди 2 години

Ето такъв премиер ни трябва.Спокоен,уравновесен,интелигентен.А не оня,който псува като хамалин и обижда и унижава дори своите.И във всеки инакомислещ вижда враг,който трябвало да размаже.

28

Бай Тошко

преди 2 години

И той като децата си - експерт по експертизъм. Само експертни длъжности заемат. Без интервю за работа, без конкурс, без нуждата да покажеш нещо повече - например знания и умения. Тъй, тъй. Важното е да имаш връзки с комунистическата номенклатура.

27

Ми добре

преди 2 години

Факт. За четири месеца направиха повече, отколкото Борисов за дванадесетте години преди това. И за още три четири месеца ще ни довършат. Но щом народната памет е къса - така да бъде. Да видим къде срат гладните и как гз фаща паяжина.

26

!:

преди 2 години

Какви гербери са ти пак в главата, ***. Само в детската градина не знаят, че рано или късно рестриктивни мерки ЩЕ се вземат. Миналата година другите тикви изчакаха чак до ноември и 4-5 Хил случая дневно и много починали. Пак затвориха много бизнеси, ама така стана, че на празниците хората бяха без работа. Какво стана с плана на Кацаров е въпроса, защото тияса толкова зле, че дори собствените разпоредби не си спазват.

25

До 24

преди 2 години

А пък детенцето на вожда въобще не работи.И за какво да работи при баща милиардер.

24

Гиб Мелсън

преди 2 години

Този премиер като го гледам как говори и се изразява изглежда като професор в сравнение с Винету 1. Ако Винету от Банкя използва около хиляда думи да се изказва, служебния премиер използва поне десет хиляди думи.

23

Анонимен

преди 2 години

???

22

Анонимен

преди 2 години

Ако К.Петков се яви на изборите,може и той да спечели и съответно да стане премиер...Боко тиквата не е актуален вече,пък и без това е за затвора...дано троловете му носят цигари тами някоя джипка,с която да си играе...и да му водят някоя Мата хари от време на време в стаята за свиждания...а може и да не е нужно при положение ,че ласките на бай Ставри и останалите му се харесат..

21

Анонимен

преди 2 години

Герберунгелските *** пак започнаха да съскат рано сутринта.Тия сън не ги лови,откакто паднаха от власт.