60

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен50 А Борисов в края на 2020 г изхарчи 6 млр. що не питате за какво ги похарчи. Подаряваше ги от джипката на който си искаше. Големите бонуси на държавната администрация неговите гласоподаватели.

59

Анонимен

преди 2 години

Имам среден бизнес и съм доволен от служебните, че най-накрая се заговори и за нас. Беше ми омръзнало да търся връзки за подпомагане, при положение, че това е редно да е държавна политика. Но навсякъде след като не си Пеевски, колкото и да си изряден, все ти намират нещо....Целта при управлението на Герб беше да се унищожат дребните и средни бизнеси. Трябваше да останат само бившите мафиоти, които вече са "честни"бизнесмени. Всеки може ако му се дадат едни милиони.Провалиха се от алчност.

58

Анонимен

преди 2 години

Вече не ме е срам да казвам,че съм българин.Онова недоразумение,което го питаха иска ли кафе,а то отговори,че си имало торта сахАр,вече го няма.Дано да е завинаги и да можем да се гордеем със следващите ръководители,а не да се срамуваме.

57

Анонимен

преди 2 години

В една нормална държава, за каквато всички мечтаем, ако министър председател е сниман с чекмеджета, кюлчета от другарка за естествените човешки нужди.....И всичко това обиколи света, отдавна да е подал сам оставка....Но той е нагъл, защото е преценил много правилно, че народа е достатъчно ***, за да поиска да спрат да го крадат, да поиска отчет на собствените си пари, как се харчат???? Да не позволяват хора живеещи цял живот в чужбина да гласуват. И много скоро българите ще останат малцинство.

56

Анонимен

преди 2 години

ОБРАЗОВАНИТЕ ще победят ПРОСТОТИЯТА!!! Новото мото в тази държава ще бъде:"Аз съм образован и вие сте образовани, затова се разбираме". Сложихме точка на"Аз съм *** и вие сте прости".

55

Ще е готов, я! -2

преди 2 години

Гласували са си обезщетение при прекратяването му 6 заплати и още шест за следващия кабинет, това са 12 месеца - едногодишна брутна заплата плю премиите! Нека им е зле! Ние, суверенът да му мислим!

54

Анонимен

преди 2 години

Треперете герберасти

53

Анонимен

преди 2 години

До РеалистАми аз го видях сравнението. Ако съм на мястото на Бойко ще се скрия и няма да се показвам пред хората. Като изключим платените избиратели, част от администрацията, хората с облаги и една друга зомбирана част, кой друг харесва Герб? Такъв срам за Бойко, беше свален от група сценаристи от вечерно шоу....И не защото народа е за чалгата, а просто това беше наказателен вот. ЕС даде ясно послание на българския народ, че не толерира корупцията и шапката от прокурори за Герб.

52

До 55

преди 2 години

Преди 12 години на кое място бяхме? Сигурно до Швейцария?

51

Ще е готов, я!

преди 2 години

Ден, година храни! Този служебен кабинет, съставен от близки на Радев хора, е най-крадливия в новата история на страната!

50

До 52

преди 2 години

А Борисов в края на миналата година за 1 месец изхарчи 6 милиарда.Няма ли да попиташ за какво?

49

Анонимен

преди 2 години

Вижте тук тези,които бяха отбити от хранилката,как със зъби и нокти защитават онова недоразумение,което 12 години скачаше по главите на хората и ни остави на последно място по всички показатели.Това са хора без срам,съвест и морал.Готови за власт и пари и майка си да продадат.

48

Реалист

преди 2 години

До 40. Ами да, то сравнението е несравнимо. За три месеца ни докараха пълен хаос във всичко и безпътица. И сравнението на хората ще го видиш на следващите избори.

47

Анонимен

преди 2 години

До 48Браво другарю така е във всяко село по един казан за ракия и тумба със роми да го калайдисват. Всеки казан за ракия атомна бомба в сърцето на империализъма. Да живеят казаните за ракия.

46

ти да видиш

преди 2 години

а стига бе , не думай .

45

Анонимен

преди 2 години

Янев е личниятнслуга на Румен а Радев, безличен, безхарактерен, безропотен.

44

Анонимен

преди 2 години

За четири месеца изхарчиха 2 млрд лв и искат още да харчат.

43

Анонимен

преди 2 години

Янев, а в другото служебно правителство пак ли ще имаш чувството, че някой те подслушва?

42

Анонимен

преди 2 години

Естествено че е готов, в това служебно правителство уреди и двете си деца в БЕХ и Булгаргаз с по 7 000 лв заплата, сега са на ред на роднините да намери службици.

41

Анонимен

преди 2 години

С една дума сравнение между бившия и този човек - не може да има, в полза на сегашния.