287

Анонимен

преди 2 години

В България е точно обратното... Натискът върху антиваксърите намалява, а се увеличава смъртността... Благодарение на един миризлив Чорап и един пpocт Мангър...

286

Българин

преди 2 години

Да са живи и здрави доц. Мангъров и доц. Чорбанов, че имат смелостта да се опълчат на някакви псевдо експерти(математици, ботаници, хирурзи, уролози и т. н) които обикалят студиата да убеждават хората, че във ваксината е спасението и, че неваксинираните застрашават отговорните ваксинирани граждани. Дори ваучери за храна вече се раздават ако се ваксинираш.Ай сиктир! ***!

285

Анонимен

преди 2 години

На който не му харесва, да ходи в Афганистан.

284

Анонимен

преди 2 години

До THE EVILОбикновен фашизъм.

283

Анонимен

преди 2 години

Време е за революция!

282

До Lubaka

преди 2 години

Защото с тази "ваксина" са ти направили химическа лобо..томия...И не само с твоита "ваксина" стоят така нещата като гледам..

281

До Lubaka

преди 2 години

Защото с тази "ваксина" са ти направили химическа лоботомия...

280

До Lubaka

преди 2 години

Защото като те "ваксинираха" ,всъшност ти направиха химическа лоботомия, за това...

279

THE EVIL

преди 2 години

ЧЕТА И НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ КАК "ВАКСИНИРАНИТЕ" искат масово да затварят ваксинираните. Вас да не ви направиха псиихическа лоботомия с тези препарати ?СЕГА ОСВЕН ЧЕ СТЕ Т..ПИ като гьон сте и садисти вече...

278

THE EVIL

преди 2 години

Изчетох половината коментари и не мога да повярвам как разни хора, които са решили да се "ваксинират" в кавички, защото тези препарати все още не са одобрени като ваксини от СЗО МАСОВО ИСКАТ ДА ЗАТВАРЯТ НЕВАКСИНИРАНИТЕ. Та питам вие хора добре ли сте с главите ? Мисля, че с поставянето на тези препарати( няма да ги нарека ваксини) са ви направили някакъв вид лоботомия... СЕГА МАЙ РАЗВИВАТЕ МЕНТАЛНИ ПРОБЛЕМИ. Вие не сте ваксъри, а просто садисти.

277

JordanJordanovSARS

преди 2 години

Има огромен обем специално разузнавателна информация събрана за диверсантите провеждащи десетки години подобен показен широко рекламиран терор..Експерти да огледат Подобни дирижирани рекламни акции рекламиращи SARS,MERS,SWineflu,Birdflu /внушаващи нужда от масова глобална ваксинация.. блокирахме ги лесно чрез бързи специални доклади .birdflu179Този път 2019 година бандитите ползваха експерти по психология на лидерите..и Успяха.Нашите колеги от САЩ и други страни са пенсионирани отдавна

276

ACAB

преди 2 години

Само да наложат ограничения за неваксинирани в България, такова дело ще въртна срещу държавата в Комисията за защита от дискриминация... всички данъкоплатци няма да мога да ми изпатят обезщетението 10 години!

275

антиваксър

преди 2 години

До баба Пена 374 Гербав ***, ние може и да не сме най-умни, но сме най-патили и сме научили, че никой не е загрижен за нас и никой не ни желае доброто. Знаем лицемерието на западните политици, защото преди е било насочено към нас, а народите им за първи път го усещат върху себе си и са наивни, логично. И понеже сега ще кажете значи съм русофил, то ще напиша, че на изток е още по-зле положението - там тиранията е открита, дори не лицемерничи.

274

Анонимен

преди 2 години

Това, което се случва в Европа, ще дойде и при нас. Едва ли някой се заблуждава, че ЕС ще позволи българите да имат собствена политика за ваксинирането... Наскоро прочетох статията в която се казваше, че при появата на спин, отначало хората не харесвали цял живот да се предпазват, но в един момент толкова са свикнали, че вече дори не се коментира....Така, че явно се смята, че и с ковид ще се случи същото. Ще се ваксинираме и няма да задаваме въпроси...В тъжен свят живеем, друг решава живота ни..

273

Анонимен

преди 2 години

До 346 ела ме отстреляй бе ела да видиш сд.срещнеш с Мачетето ми;) как ще ти фръкне зелката;)

272

Samo minavam

преди 2 години

Не заменям Свобода, срещу Превилегии, неолиберални, европейски педули.

271

Аз казах!

преди 2 години

И всичко това заради вирус, за който трябва да се тестваш, за да разбереш дали си бил болен от него.. хаххах , това ли е новата чума на човечеството?! Баххаха, явно европейците са ***. Живеят за да ряботят, за да са роби, потребители и банкоматчета на системата.. мне мерси, предпочитам си свободата. Същите тези напредничави европейци, къде пляскаха на мюсулманските емигранти по гарите... Баххаха .. не са ми критерий, съжалявам!

270

Анонимен

преди 2 години

Е, щом казва Дойче Зеле... оплашихме се от вироса.

269

prac

преди 2 години

нали ваксините не пазеха от делта гама зетата, сега пък изведнъж почнаха

268

Анонимен

преди 2 години

До епидемиолог: Професор Luc Montagnier е този който изолира HIV вируса. Но на медиите не им работа да обслужват науката, а търговците. От това се хранят. Няма лошо. Само че защо не са сложили банер, че тази статия е пратена реклама. Това нарушава закона.