50

Анонимен

преди 2 години

Само ***.. Още от едно време избиха маса народ и интелигенцията на страната.

49

Анонимен

преди 2 години

Мафията ГДБОП

48

Анонимен

преди 2 години

Онзи ден гледах един човечец от Кърджали се оплакваше. Спира на стоп палка, полицая е без маска, а човечеца изкарал тежко Ковид в Германия, го помолил да си сложи маска. Ченгето отказало, пребили шофьора, заплашвали него и жена му, а за капак съдът го осъдил. М, чи добре е работата. Убиват, крадат, лъжат, наркотици продават, мародерстват и после те били ДОБРИТЕ. Да беее..

47

Анонимен

преди 2 години

За 30 г. - убийци, крадци, измамници, изнасилвачи, рецидивисти... за 30 г. това даде България! Жалко, много жалко!

46

Киро Рамбото

преди 2 години

В коментарите някой предлага, че комшиите щели да убият килъра. Нищо такова няма да се случи. Комшиите обичат да гледат сеир и после да клюкарят докато имат зъби в устата си.

45

Анонимен

преди 2 години

Още един самозабравил се милиционер

44

Анонимен

преди 2 години

Поредният Пилат Понтийски!

43

Анонимен

преди 2 години

Не знам защо, ама като нахлупят фуражката, повечето хора откачат психически, или пък смело си разкриват характера и психопатиите! Властта е много финна материя и не е за всеки. С психотрстовете как се справят от ДАНС и полицията, или по-добре да не питаме?

42

Анонимен

преди 2 години

До 49:Ей ченге, на теб за какво ти плащат? Искаш да ми кажеш, че тоя Гдбоп-*** му е за сефте? Да се хванем на бас,, че така е процедирал със всички, да не говорим, че с това му поведение най-вероятно е разведен заради побой над жена си. Ккой знае колко жалби има пускани срещу тоя. Освен да се подигравате с хората, друго не правите! ГДБОП еничари.

41

Анонимен

преди 2 години

Винаги се вика полиция. Не се саморазправяш, не посягаш. Не се заканваш. Вербалната закана за пребиване, убиване и прочие, е повод да ви пребият при самоотбрана. Набеждаване без доказателства е глупост. Единствено може да плашите с полиция. И не позволявате да ви влизат в личното пространство. И гледайте да има поне независими свидетели, ако не ваши симпатизанти. Двамата насаме пред блока...самоубийствена мисия.

40

Анонимен

преди 2 години

Не знаеш дали ще те пази или ще те убие като куче.

39

Сата НАТО

преди 2 години

Едва ли случаят ще има развитие в положителна посока. Не може да скочиш на някого само защото си го заподозрял, че ти е надраскал колата. После като му дадеш повод да те пребие, ходи обяснявай, че друго си имал предвид. И между другото, убитият не е бил безпомощен възрастен човек, а 47-годишен, което е средна възраст.

38

Анонимен

преди 2 години

ГДБОП са комплексирани нека дърници!!! Закриване на ГДБОП и изграждане на система за сигурност на ново. Тия ДС бок луци да горят в ада. Еничари

37

Стели

преди 2 години

Не е нормално психично болни да пребиват до смърт и държавата да не вижда, защото са бивши служетли. какво ли е правил, когато е имал правомощия.

36

SS

преди 2 години

А върви кампания .АГРЕСИЯТА ИМА МНОГО ЛИЦА. КАЖЕТЕ НЕ НА АГРЕСИЯТА. АЙ ЧИСТИТУ !

35

SHEFA

преди 2 години

ПОЧИНАЛ ОТ ИНФАРКТ?!?!?!?!?????-А?-С ПРИДРУЖАВАЩ ПОБОЙ.-АЕ У КАИША.

34

ИТН

преди 2 години

Защо казвате винаги имената на жертвите а не на извършителитееееееА.Б и Р.А обраха Илия николов

33

Анонимен

преди 2 години

Правилно от Днеската го крият защотопичовете от днеската самички и в купом ще строшат чутората на дансуващия. Днес.бг ОЛЕ имате ли мъже?А кво каза?

32

Анонимен

преди 2 години

Те ще го убият комшиите едва ли ще търпът убиец ако го пуснат.въпрос на време е да го стигне и него .започнат ли да те наобикалят повече хора бита карта си.

31

Коньовица

преди 2 години

Дайте снимка и имена на извършителя. Също така пред кой блок е станала случката. Читателите на днес бг заслужаваме да знаем от кого да се пазим. Този утре нас ще заблъска или децата ни. Свършете някаква полезна работа, другото са само констатации.