Снимка: БГНЕС
Прокуратурата разследва смъртта на мъж, за когото се предполага, че е починал след спор и побой за паркомясто и направена забележка за одраскан автомобил. Инцидентът е станал в столичния квартал "Красна поляна", съобщи Нова тв.
 
По първоначална информация нападателят е бивш служител на ДАНС, който до вчера е бил под домашен арест. Въпросният мъж се карал редовно и заплашвал съседите си за паркирането на автомобили пред блока. 
 
Причината за спора е станала драскотина по колата на починалия мъж. Колата на 47-годишния Велимир била повредена пред блока му. 
 
Семейството му разбира от съсед, че скандалът е започнал пред жилищния блок. Той разказва, че е видял как двамата мъже се бият.
 
"Започнал е да го удря с ръце по лице, по главата. Съседът е слязъл от 8-ия етаж и опитал да ги разтърве. Мъжът ми е бил в много тежко състояние. Имаше кръв по стълбите, където се е държал за парапета", разказва съпругата му Елена.
 
"Събудих се от силен шум, станах и видях баща ми окървавен на земята. Дишаше много тежко, устата му беше пълна с кръв. Това се случи вкъщи. Звъннах на линейка, която дойде след много дълго време", разказва дъщерята на пострадалия Ана.
 
Семейството на Велимир не знае какво се случва с нападателя му. Една от версиите за смъртта на мъжа е, че е получил инфаркт, тъй като е бил в лошо здравословно състояние.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase