37

Анонимен

преди 2 години

Да му мисли сега Бай ***- берачи на малини, болногледачи, бачкатори по автосервизи и всякакъв най-*** слугинаж. .........Слугинажа е изцяло в България при това със заплащане почти колкото в Индия или Бангладеш! Българският народен стандарт на живот е един от "най-високите" в Европа но по нисък от албанския. Българският интелект - Космически та чак Вселенен!:)))))))))))))

36

Анонимен

преди 2 години

Ромите скоро ще са пълно мнозинство в България пък вие още бъдете с вперени очи в Англия!

35

Анонимен

преди 2 години

А англетата винаги са били двулични змии, но ще им се връща тъпкано защото ислямизма не прощава и скоро яко ще им припари!....Виж си ганювизираното българско общество и после пише за англичаните и техния анти-*** манталитет.:)))))))))))))))))...... Турците отдавна го доказаха че са нация и изпревариха България по всички параметри!

34

Анонимен

преди 2 години

Излизането от ЕС означава, че Англия няма да има глас в европейските дела и се превръща в колония на САЩ и Китай, а вместо европейци ще се пълни с орди от неуки азиатци...... Личи си най вече по лицето на държавата където гражданите и са образовани и къде са в 'прегръдките' на кючека и гюбека по масите.:))))))))))....Радка Пиратка скоро ще завземе превест изцяло.))))))))

33

France

преди 2 години

Излизането от ЕС означава, че Англия няма да има глас в европейските дела и се превръща в колония на САЩ и Китай, а вместо европейци ще се пълни с орди от неуки азиатци.

32

Смях

преди 2 години

До :-) "британците са русофоби и славянофоби (включително срещу поляците) по геополитически причини и са туркофили)Затова сега рoшавият им премиер е с анадолски корени! Аз пък харесвам славяните (най-свестните народи в Източна Европа) и уважавам поляците заради Владислав Варненчик и много други причини, като например твърдата им политика срещу приемането на "бежанци". А англетата винаги са били двулични змии, но ще им се връща тъпкано защото ислямизма не прощава и скоро яко ще им припари!

31

Polska

преди 2 години

Не им стигат пакитата и афрoтата, ами сега ще ги залеят с турци и афгани! А после т.н. "бял геноцид" бил конспирация. Нима?? Защото аз виждам тенденция. Всяка година се приемат стотици хиляди хора, които са несъвместими с европейския начин на живот. Либералетата, новите-стари болшевики, отричат християнството и мразят белия човек, а какъв по-добър начин да унищожиш нашата цивилизация като я разболееш с ислям! Лек срещу исляма няма. Диагнозата - бавна и мъчителна смърт.

30

Анонимен

преди 2 години

хахаха 70 хил са напуснали за последните 5/10 години. това прави 7/14 хиляди на година, турция населението е 70/80 Милиона. тези 10 хил. дали представляват същствен фактор че да се представя дори и за новина това. смях.

29

Анонимен

преди 2 години

До 27Не са хич много, само 80% при това от "най - надарените"! Жалка чаргарска картинка и суети.

28

Анонимен

преди 2 години

Това, че твоята рода върти кючеци, не значи, че всички го правим. Като си крайно органичен и си мислиш, че всички са като теб.......Аз наистина съм крайно ограничен откъм кючеци, гюбеци и маанета за разлика от българските избиратели и радетели на "културата"! :)))))))

27

Грт

преди 2 години

Ами като 1 gbp = 12 турски лири + икономическата криза там как няма да искат да емигрират. Също липсата на квалифициран персонал е огромна. Като пример - има недостиг на 70000 шофиьора за камиони

26

Анонимен

преди 2 години

До 28 Те отдавна имат. Борис Джонсон е турчин

25

Анонимен

преди 2 години

"""""""в Лондон, има огромна турска диаспора, която от 40 000 през 1996 г., когато е пристигнал Оз, днес е нараснала до 700 000.""""" ---- Много скоро ще станат и 1,700,000 хиляди, а след това ще имат и представители и в британския парламент, като нас! -)))))

24

Анонимен

преди 2 години

До 21 Това, че твоята рода върти кючеци, не значи, че всички го правим. Като си крайно органичен и си мислиш, че всички са като теб

23

Анонимен

преди 2 години

Сега ако политиците в България имаха топки би било редно всички англичани вън от България и тотално ограничения за влизане и в всяко отношение да им такова на мухлясълите паунди затова ги направиха от найлон да не хващат мухъл. НЕ, съм расист по душа но тея минаха всякакви граници......Сравняваш кокошарник с ягуар, недей че почваш да пропущаш в потурите.:)))))))))))))!)))

22

Анонимен

преди 2 години

Турците ще си паснат много добре. Там е рай за хора с чалгарско-ориенталски манталитет и нрави. Дюнерджийници на всеки ъгъл, джамия във всеки квартал, мюсюлмани на висши държавни постове, музика досущ като чалгата, само че на афро-английски бичи по радиото и от всичките им нощни заведения.

21

Анонимен

преди 2 години

работех преди години в IKEA и имах 1 склададжия който беше от Турция, незнаеше да чете и неможеше да различи номерата в склада .. та така с турците.......... Достатъчно е само да сравним лицето на българската държава с турската за да ти повярваме изцяло.:))))))))))!!!!!!!!

20

IT-спец

преди 2 години

някой по доло е споменал за автомонтьори че били слугинаж, незнам как е в UK ама тук в Исландия имам добър приятел автомеханик който месечно след данъците му остават 6 000 евро, понякога и повече като работи на черно, дрuг пък по доло е споменал за турци и пакита че били образовани, да, само тези които са родени в UK, работех преди години в IKEA и имах 1 склададжия който беше от Турция, незнаеше да чете и неможеше да различи номерата в склада .. та така с турците...

19

Анонимен

преди 2 години

Ний се мъчим да ги изгоним, пък тез ги вземат, имат да патят, ама като са високомерни и не се учат от нас, хак да им е !!!Играете им кючеците по сватби и абитуриентски балове Но ще ги горните!:)))))))) Чалгата ви в кръвта, гюбеци и маанета Но ще ги горните, нали!!!:)))))))))))))))))

18

Иван Атанасов

преди 2 години

До Анонимен Това е най-голямата глупост, която видях днес.