11

Велика Франция

преди 2 години

ЕС е най-великия проект в човешката история, а Франция е най-великата страна. Vive la Republique!

10

Но

преди 2 години

одобряват контролираната, която им носи дивиденти!!!!ХА - ХА ХА

9

Анонимен

преди 2 години

Както попита Путин, сега поне разбирате ли какво направихте?

8

Евроатлантик

преди 2 години

България трябва да приеме поне 750 хиляди афганци,така ние ще бъдем истински евроатлатици.Висчки тия веднага минават на соцял-600 евро на калпак плюс безплатна квартира трябва да им се осигури.А българския пенсионер с 300 лв да живее.

7

ДДРОнег

преди 2 години

Нищо няма да направят, пак ще влизат "бежанци" !!!

6

Мунчо

преди 2 години

Сетила се Мара.....

5

100минуса

преди 2 години

Да вземат да им наложат санкции сега на талибабан, че да ги стрестнат и да си приберат онези вересиите. ХА Ха хаИли на входа тестове, ваксини и покръстване. След една година доказателство за интеграция и ако не са се интегрирали обратно там отдето са.Както е тръгнало до 5-6 години ще сме ислямски европейски съюз.С тази *** политика и намаляващо население....

4

Анонимен

преди 2 години

Аа значи само контролирана миграция. Демек взимат си каквото им изнася, а другото го връщат в първата страна на пристигане, т.е. в България и Гърция! Ха, честито да ни е! Ние ще сме клоакята за да могат да живеят добре ония на Запад. А после ще ни обиждат че сме били т*пи и нисши. В мига в който направят това, отваряйте едни нелегални коридори и всичко при ония дето си мислят, че са ни господари.

3

Анонимен

преди 2 години

Общият отговор ще е "дайте да си ги разпределим поравно".

2

Анонимен

преди 2 години

Бла бла, нищо няма да направят. Само вятър да става.

1

Zz

преди 2 години

Тия зелки да взимат пример от Австрия, ясно казаха, че тия козари, изобщо няма да ги допуснат в страната им, по какъвто и да е бил повод!