10

Анонимен

преди 2 години

Скачат, защото се печатат яко долари и евро, а и лихвите падат. Да не говорим, че *** ни събратя направиха лев в чужбина и купуват здраво.

9

ИСТИНАТА

преди 2 години

Балона СЕ НАДУВА КОЛКОТО ПО ГОЛЯМ БАЛОН ТОЛКОВА ПО СИЛНО ЩЕ ГРЪМНЕ.

8

Анонимен

преди 2 години

То хубаво скачат, ама кой ще купува?

7

Аз

преди 2 години

И ще продължат да скачат!

6

Анонимен

преди 2 години

Балонче? А после пук!

5

до 4

преди 2 години

това е бройката за сесията през август само

4

4500

преди 2 години

Зрелостниците за матура по Бел тази година бяха 4 500. Едно голямо село. Това са наборите от края на 90-те. Просто в България вече няма хора - половината са в София, да, но в провинцията няма никой, малко бразилци, защото те пък заминаха за Германия, Испания. Иначе всеки ложе да строи както си иска. Простата сметка показва, че няма да има кой да купува.

3

КГБ

преди 2 години

Цикличност има във всичко в този свят. Защо все за тези имоти се говори. Няма ли за производство, икономическо развитие да се говори. Когато имаме развита икономика ще имамме и пари за имоти. Като имаме имоти, а нямаме поминък какво ще ядем...тухли и желязо. Изгубихме си акъла, ние българите.

2

Анонимен

преди 2 години

Хахха, какви ти чужденци в тая миз ер ия.... пълна лъжа. Има милион празни апартаменти и къщи в София, които рано или късно ще бъдат обявени за продан, а в същото време с тази 0 раждаемост, с тази криза за студенти във ВУЗ-овете, ще увинаст едни хиляди жилища и ще се чудят какво да ги правят.

1

Shshs

преди 2 години

Да, София е пълна с чужденци работещи на добри заплати. Не бих си продал апартаментите камо ли на 1300 евро квадрата. Иначе браво на собствениците, че се научиха да не отстъпват пред исканията си. Онази мантра "панелките ще паднат" и да си продаваш апартамента на безценица отшумя. Много хора пътуваха и видяха, че дали си в Москва, Берлин, Лондон, а дори и САЩ, че навсякъде е възможно да живееш в "кутийка" и то добре.