11

Стара София

преди 2 години

Оскъдни познания, архаичен изказ, беден речников запас, неумеене да се тълкуват данни и статистики, изопачаване на действителността, живеене в илюзорен свят... Как се допускат такива същества до преподавателски позиции и после, защо образованието ни е забуксувало и унивреситетите бълват функционално неграмотни и неможещи да мислят хора?

10

Том

преди 2 години

Псевдо експерт без съмнение. Как честите избори да не са проблем, те създават несигурност и нестабилност в държавата. Особено по време на пандемия. Какъв диалог да има от тъмният балкански субект Слави, чиято цел е да саботира държавността и да сеподиграва със "суверена", както го прави в неговото пошло шоу.

9

Тъй де!

преди 2 години

Амчи той и Хитлер(водачът на национал социалистическата партия в Германия) не е бил депутат нищо,че партията му печели около 43%-та!!!

8

Анонимен

преди 2 години

Абе абсурдно е бате, ама я питай кака Корни как чакаше на опашката толко дълго, белким хване последния влак. Абсурдно е и бат Бойко да се изживява още като чорбаджия на България, при положение, че там ход няма, но ей го на, вчера се изказа загрижен за бюджета, като че ли още той е на власт.

7

Асан

преди 2 години

Третата сила *** е дупетат и сега ше става премиер :)))

6

до №5

преди 2 години

БОРИСОВ каза: "Ако в НС нямаше истерични жени като Мая, Корнелия и Капон, щях да отида." Вероятно има органическа непоносимост към истерични хора и не иска да си губи времето. Негово право е по Конституция да се откаже. Това е негово решение. Аз не съм от тази партия. Нито съм му адвокат. Не членувам в никакви партии. Неутрален съм. Попитайте Борисов, той ще Ви каже защо е постъпил така!

5

До 1

преди 2 години

Борисов защо тогава се кандидатира за депутат? Щом не смята да е такъв? Самото понятия, да си депутат е висше. Той трябва да е ерудиран, честен и независим. Народен представител. А не някакви шмекери, меко казано, задкулисно да ги управляват. Но явно девалвацията на тази длъжност се приема радушно от простолюдието.

4

Анонимен

преди 2 години

ГЛУПОСТИ. Поредния платен анализатор.

3

Анонимен

преди 2 години

За Борисов е ясно защо не в парламента - няма как да влезе с джипката в парламента.

2

Анонимен

преди 2 години

Докато лидерите на партиите като Борисов, Трифонов, Доган не стават депутати и през парламента да си защитават политиките, а се опитват да управляват задкулисно, България не я чака нищо по-добро от съдбата на Афганистан. Едни талибани дето си надъхват племената едни срещу други

1

Анонимен

преди 2 години

Защо да е абсурдно лидерите на партии да не са депутати? Не искат депутатски имунитет. Не им необходимо да стоят в парламента и да бездействат докато някои си правят пиар от трибуната на НС. През това време лидерите на партиите могат да свършат нещо много по- полезно. Не виждам като не е Трифонов в НС или Борисов, или Доган какво променя това? Те си имат парламентарни групи. Имат си председатели.Младежки структури. Всеки си знае позицията. А лидера какво ще направи н ВС? Нинова като ряпа е там.