20

Анонимен

преди 2 години

Много интересно ще стане когато на следващите избори се получи същият резултат. Тогава какви ще ги дъвчат Сеяндурчетата у парламата. Пак ли на избори ще отидат. За 48 парламант. Дали ще има кой да отиде да гласува като знае че го правят на мамуна. На тези избори едвали ще има много гласуващи. Резултата щее плачевен за много но някои може и да си вдигнат подкрепата. Това щее най голямата изненада.

19

Анонимен

преди 2 години

Христо Иванов ще успее да разсипе и 47мия и 48мия парламент. Ако се затруднява - ген. Гном ще помага със слухове и доноси, които после ще им се върнат като бумеранг. Какво да очакваш от една партия на лъжите, като ДБ?

18

Анонимен

преди 2 години

И ви забранявам да пишете Слави Трифонов във фейсбук.

17

OMG_Lucker

преди 2 години

Слави и к.о можеха и по- добре да подходят, това си е ясно. НО! Защо никой нищо не казва относно "приноса" на Христо Иванов за това да няма правителство?! И защо Да България трупат дивиденти, когато те са с основни заслуги да няма правителство?

16

Анонимен

преди 2 години

Кой нормален ще повери управлението на държавата на неуравновесени и истерични индивиди, като ИТН?

15

Реал ист

преди 2 години

Кой за какво е виновен ще се разбере на изборите. Слави не е поръчал с парите от данъците ми *** за 5 хиляди лева.

14

Анонимен

преди 2 години

До Влади - Цветан Василев няма никакво влияние в България 7 години вече.

13

Анонимен

преди 2 години

Протестърите не разбират управлението като отговорност, а като далавера. Всички те се удариха един в друг и затова се провалиха. Защото са еднакви и всички искаха да са в ролята на ДПС - да изнудват останалите

12

Влади

преди 2 години

Нека да ***, нека да гладуват, нека да изкараме страшна зима. Обаче искам след това , не медиите да мълчат , а да посочат виновниците: Кремъл, Радев, ДБ , Славиту, Маямата, Божков, Цв. Василев и хиляди смотани и купени хулиганчета, протестъри.

11

Анонимен

преди 2 години

Слави да си лекува нервите, че са много лабави.

10

Анонимен

преди 2 години

Всички от протестърите са виновни - и ДБ, и ИТН, и ИБГНИ искаха да са златния пръст, без да носят отговорност и да се пънкат много - много. Искаха само да изнудват останалите и да получават.

9

Анонимен

преди 2 години

ИТН са много некомпетентни, но с ей такива претенции и това раздели още повече НС.

8

Анонимен

преди 2 години

Най голяма вина имат хората.Не са виновни ИТН за нищо.Те са шоумени.Тези, които гласуваха за тях,гласуваха с пълното съзнание и на инат.ИТН обра протестен вот.Питал съм познати като казваха отиваме да гласуваме за Слави-що за Слави? Слави каза няма да е депутат. Те казваха ей така, да видим какво ще направи! Е, сега видяха, че Слави не е Господ да оправи държавата за нула време.Мен лично ме дразнят и Тошко и др. около него, но не ги виня. Според мен виновни са си хората и да си сърбат попарата.

7

Анонимен

преди 2 години

Слави добре си изигра картите! А тия дето плюят по него нищо не са разбрали.

6

Анонимен

преди 2 години

Със своята посредственост Христо Иванов не подозира колко е прозрачен за хората. Изгори нарочно всички мостове и проваля 2 парламента.

5

реторичен въпрос

преди 2 години

Виновни са за провала не само на 46-ото Народно събрание, но и на 45-ото. Помним как им дадоха мандата и веднага го върнаха, при условие че с протесните парти и с БСП имаха 165 депутата. Ама кво да очакваш от чалгари...

4

Анонимен

преди 2 години

Вярно, Христо Иванов е неовладян човек без всякакви качества на политик. Къде е тръгнал да се занимава с политика.

3

Анонимен

преди 2 години

Бойкикев направи мизерията, Слави просто се усети и не позволи да го използват за кукувиче гнездо !

2

Инт

преди 2 години

Много ме кефи как днеса отдавна ги прекръсти на инт. Все пак по-добре от и така нататък. Това се те - един *** ИНаТ и нищо повече.

1

Анонимен

преди 2 години

Виновни - не, защото толкова си могат. Но ДБ въпреки всичките и претенции, трябваше да направи много повече. Виновник за кризата е Христо Иванов.