100

Време за промяна

преди 2 години

До Васко: "Ако някой мисли че може да състави правителство без Слави или Бойко много се лъже"? Не, не се лъже, но ще ходим още поне веднъж на избори. ................................. Истинска стабилизация ще се получи тогава, когато и ГЕРБ и ИТН се окажат в опозиция. Това ще е трудна задача за българският избирател, но трябва да се случи, нямаме друг избор ако искаме да се отлепим от дъното.

99

Стига глупости

преди 2 години

До ТОВА Е ПАРАНОЯ: "Да държиш мандата ПРАЗЕН, за да рекетираш цяла Бъргария за БЮДЖЕТНИ пари"? Имаш ли връзка с главният си мозък като ги пишеш тези г'лупости. Та тези пари, тази актуализация, са нужни на хората - на бизнеса за подпомагане, на икономиката и здравната система за Ковид, на пенсионерите за актуализация. Това ли е "изнудване? В НС трябва да приемат поне актуализацията, а има още 40 законопроекта, които чакат за разглеждане. Да зарежат всичко, и юруш пак на избори, така ли?

98

Анонимен

преди 2 години

Да виновни са това ще им е последно поне ако не преизчислят пенсиите

97

Лойко

преди 2 години

ИТН нямат място в Българския парламент. Дано са го проемули вече балъците които гласуваха за този комплексар Станислав Трифонов.Тяхното желание беше само да влязат в Парламента и като опозиция да си кротиват и ръфат и плюят управляващите,ама народа се юрна да ги прави първа партия.Те никога не са искали да управляват,ама ние насила ги бутаме напред.Власта не е лъжица за тяхната уста.Доказаха го два пъти...колко още трябва???

96

Анонимен

преди 2 години

итн са послушни овце, а чобанът на стадото им е безмозъчното същество слави. Провалянето на формиране на правителство струва на данъкоплатците, на всички нас, 65 милиона лева -- толкова струва провеждането на нови парламентарни избори. Единственото добро нещо е, че служебното правителство се оказа способно да върши работа. но няма мандат като избрано от народното събрание.

95

НЯКОЙ

преди 2 години

добре че беше слави да махне оная тиква неграмотна. провала е от мая и ицо - алчни мърлячи. едината боса, на другия явно парите от америка не му стигат.

94

Анонимен

преди 2 години

Не знам дали са виновни, но доста се постараха. Очаквам за следв.парламент да са на кандар дали да влязат или не, т.е. да съберат между 3 и 5 % общо

93

в момента

преди 2 години

никой не мисли хората,на следващите избори ще има да чакате да отидем да гласуваме-ПОЗДРАВИ ОТ НАС

92

ТОВА Е ПАРАНОЯ

преди 2 години

Да държиш мандата ПРАЗЕН, за да рекетирашцяла Бъргария за БЮДЖЕТНИ пари НИНОВА....ТОВА Е ПАРАНОЯ...ХОДИ НА ЛЕКАР.

91

ИТН

преди 2 години

Бюджета на страната ---не може да се раздава от джипки....или от самолетина президенти--безочетно, Безотговорно и Корупционно! НЯМА ДА ПОЗВОЛИМ РАЗХИЩЕНИЕНА ПАРИТЕ НА НАРОДА С ПРАЗЕН ЧЕК.

90

СМЕХ....

преди 2 години

Виновен е ГРИПЕНА и КРУШОВИЦАТА , които се опитват да РЕКЕТИРАТ цяла България, за паритеот ,БЮДЖЕТА За да имат за безконтролно и безотговорно харчене!

89

Тато из Правец

преди 2 години

Виновни са само и единствено ГЕРБ и Психичноболният с ЖИПКАТА !!!

88

Васко

преди 2 години

Ако някой мисли че може да състави правителство без Слави или Бойко много се лъже . От две злини се избира по малката , а те не избраха нито една . Сега могат да се сърдят на самите себи си .

87

Стефан

преди 2 години

Видя се че политиката е като всяка друга професия, иска се да започнеш от нулата и да вървиш нагоре с години, а Слави и особено тоя Тошко са олицетворение на посредственост и арогантност, по спомен от миналите 30 години не помня някой да се държал така просташки, явно те самите нямат инстинкт за самосъхранение, а и възпитанието и отношението към по възрастни от тях хора е чисто мутренско поведение, е ще станат като НДСВ, по инерция ще гласуват още заблудените и после в миманса до забравата им.

86

Анонимен

преди 2 години

Чудя се кой е гласувал за тази гнусна партия

85

Tavarish

преди 2 години

ИНТ /Има някви такива/

84

Някой

преди 2 години

Напълно очаквано. Къде ти някакъв си "вчерашен новоизлюпен" ще се бори с партията столетница. На колко такива БКП е "видяла сметката" по един или друг начин. А където БКП не е успяла, намесват се и другарите от ДС. Никакъв шанс да дадат власта.

83

Анонимен

преди 2 години

По-добре да не се явяват на следващите избори, видяхме че нямат хора.

82

Off

преди 2 години

Поне им напишете името правилно в заглавието. Има Народ Такъв (някакъв) :D

81

Бунтата

преди 2 години

НЕ!!!!ИТН НЕ СА ВИНОВНИ,ЧЕ НЯМА ПРАВИТЕЛСТВО!!!!Защото трябват трети избори,че ще излезе човека,който наистина ще застане начело на държавата и ще я поведе напред,!!!(Но няма да е бойко,видяхме му келепира и на тоя б.....к!!!!)Давай Слави,умните хора са с теб!!!