28

Анонимен

преди 9 месеца

Украинка от всякъде.като я видя няма как дя я сбъркам.само незнам от къде идва от украина или от русия.и как от крушовица се озова в политиката.подправени документи.избягалае от режима на руснаците.иначе говори правилно като българка.човек не може да я збърка ако не знае че е рускиня.но всичко излиза на яве рано или късно.много е наперена за бългърка българките са по смирени само по това може да разберете че е рускиня.

27

Анонимен

преди 9 месеца

Всички знаят, че е мижи да те лажем. Просто ще протакат до дупка та да се гласува бюджет за Радев. Как не им омръзна да лъжат, бе!

26

до №25

преди 9 месеца

Хахахаха да и показа с ръката как го стиска :D :D :D После се допълни, че е механична играчка в ръцете и някой да не си помисли, че е хванала Господ за шлифера! :D :D

25

Анонимен

преди 9 месеца

Пролетта бат Бойко каза, че ще потрошим 150 милиона за избори. Така и стана. Прозорлив човек е.

24

Анонимен

преди 9 месеца

Въх, мари, Божкеее! Нинова не може да оправи родната си къща си в село Крушовица. Къщата падна и няма спомен вече от нея. Седнала да будалка народа, че била отговорна за държавата и народа!? Тя за бащиния си имот не си мръдна пръста, че държавата ли ще оправи? Ще ги познаете по отношението им към роднинските корени. Който се срамува от родата си държавата няма да оправи. Крушата не пада по- далече от дървото си, а г-жа Нинова иска да е житената питка. Търколила се и забравила да се върне в село.

23

ББ

преди 9 месеца

Както каза Бойко: какво си въобразява, че държи?! :D

22

О божке

преди 9 месеца

Дб и го казаха още миналата. Славун в петък излезе по БНТ и го каза, тази щяла опити да прави? За какво е този цирк и протакане? Ако смята, че печели точки, точно обратното - губи и дразни. Да връща папката, а фигуранта да насочи избори 2 в 1. Стига сме разкарвали машини по Анадола. За трети път. Станахме за резил на амиджите дори. Срам ме е.

21

Миро

преди 9 месеца

Тоя цирк е БСП-то е прах в очите на баламите.Вдигат си рейтинга -вижте ние единствени сме загрижени за народа.Селски номера

20

Анонимен

преди 9 месеца

Г-жо Нинова, искате ли зелен сертификат за хотел Мираджио Термал Спа Ризорт?

19

Нане

преди 9 месеца

Никва актуализация на бюджета, нека страдат всички герберастки и дупесарски фирми... Бесните пенсии и те се разглезиха последната година...С кво право от наще пари се дават помощи и на работещи още пенсионери... Ай у лево...

18

Анонимен

преди 9 месеца

Не знам ама тая цял живот изкара на гърба на данъкоплатците. Вие си говорете. Остаряхте си бедни. Продължавайте да гласувате за едни и същи. Няма проблеми.

17

нагъла биволица

преди 9 месеца

Тая ошушка до дупка партийната си касичка и сега е хвърлила мерак на държавната...

16

Анонимен

преди 9 месеца

Инатчии от всякъде. На гърба на нас.

15

Анонимен

преди 9 месеца

Това си е предизборанат кампания на Нинова. За това бави мандата. Всеки ден да я тропосвате в стати по сайтовете. :D Поне да си плати за рекламата. Няма безплатен обяд. Но комунистите кр..ъв повръщат, мандат не връщат. Нищо, че папката е празна и никой не иска да я подкрепи, за да не си направи харакири точно преди изборите.

14

Анонимен

преди 9 месеца

K'ako, пробвай с е3ик, може тоя път да стане...?!

13

Анонимен

преди 9 месеца

Що за глупости, ***, Корнелио? Не знам за психиатър ли си или за затвор?

12

червена чума

преди 9 месеца

Последен шанс за краставите магарета и котилото на мазната фуражка да окупират властта ....

11

Анонимен

преди 9 месеца

Нинова каза, че се е срещала с Трифонов "открито" в НС. Не става ясно как и кога е влизал Трифонов в НС като не е депутат. Нинова също коментира и Борисов. Каза, че Борисов имал ясна и прозрачна цел да изпадне държава в колапс. (Лъже Корнелия точно като комунист.) и допълни, че това било гавра, а не тяхното. Те имали за цел грижа за хората и отговорност към държавата. Общо взето тинтири минтири по Ниновски. Но Нинова отвръща на удара защото Борисов вчера каза, че е гавра Нинова да бави мандата.

10

Анонимен

преди 9 месеца

Тая майтап ли си прави с народа... двете големи партии я отсвириха....тя продължава с глупостите... ви подигравате ли ни се?

9

ф

преди 9 месеца

бесепето носели отговорност. Боже! Абе, другари, не разбрахте ли че никой не иска да има вземане-давене с вас. Нагли сте и това. Ши ва й Боже простима.