47

Анонимен

преди 2 години

Искам те но не мога да притежавам твоито сърце.

46

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Десете трола на Чекмеджан кат...Матрософци с по една картечница в ръцете,смело бранят вожда,който им плаща яко от...чекмеджето.

45

Анонимен

преди 2 години

Твоита слава и пари изгуби ги.

44

Анонимен

преди 2 години

Вкараите ги всичките сириици и авганистанци ако искате въобще не ни пука и без това няма държава .така или имаче ще изкрадете всичко и ще умреме от гладна смърт.и без това е демографска криза в българия.пускаите ги още утре.

43

1234

преди 2 години

Късно е либе за китка.

42

Анонимен

преди 2 години

До нане.имти ще ревеш нали си българин да не мислиш че ще те подмине тебе защото си по специален.като пуснете бежанците какво ще стане пуснете ги.да я доразбием тази държава и всичко да се приключва спожата като е тръгнала да се чупи да се счупи цялото колело докраи .ще ни управляват авганистанци и сириици и роми .ния ще станеме малцинство и готово.може и да се увеличиме знае ли човек не можеме да проракува ме.

41

akudд

преди 2 години

*** пак със селски номера. виждате ли е сега трябва наложително да се подкрепят КОМУНИСТИТЕ хахахаахха

40

Тато из Правец

преди 2 години

Никога повече Мутра на власт !!!

39

Активист на БСП

преди 2 години

Ввлика жена,велика партия БСП !

38

Импексова

преди 2 години

Ще си играя с камиончето докато не ни гарантирате парите ! 10 години ни държите далече от държавната трапеза ! Касата ни е чисто празна . Това чесно ли е ?

37

?!?

преди 2 години

Докъде го докара тая! Събрала "бизнеса" и некакъв синдикалист и ги пита пари искате ли, и те искат. И ето трябва актуализация на бюджета. Много пошшло стана вече!

36

чико

преди 2 години

Немога да повярвам колко ниско могат да паднат БСП,ДБ и ИБГНИ,само и само да се докопат до кокала.Слави,може да е всякакъв но запази самоуважението си.

35

Нане

преди 2 години

Така ли си мислиш, че не приритват...Айде нека затворят па кръчмите и хотелите да видим, кой, ще изпищи...)) нека нахлуят и мигрантите, да видим, кой па ще пищи...)) та аз съм фрост... Искам да няма актуализация, да видим, кой най много, ще реве...

34

:)

преди 2 години

Последен опит правя и ще си вървя нищо няма да променя...

33

Анонимен

преди 2 години

Рускиня начело на българска партия.ми на всичкото отгоре се *** с рундьо.

32

Анонимен

преди 2 години

Признаи си че си Украинка корнелче няма срамно защо се срамуваш от националноста си.или я прекриваш за да може да крадете и българите да не разберът.колко ли полотици в българия знаят че курнелчето е украинка.малък процент са те и българите 20% знаят.

31

Анонимен

преди 2 години

Точно тя домъкна и радев.нищо чудно да и го е давал.може и още да ги правят тези работи.на радеф му личи че е страшен измамник и прос човек за това си го е хванала да си деистват двамата в източването на държавата.даже си набират последователи на слави малко му остана да го прикусат и него.

30

Анонимен

преди 2 години

Ако и проследите родословното дърво ще разберете че е рускиня.само не се знае преди колко години са дошли в българия.не са много.имала е сериозни хора да я вкарат в парламента бая го е давила.

29

Анонимен

преди 2 години

Нане ти си много пррост. На герберастите хич не им пука за бюджета. Василев, Киро и БСП приритват.

28

Нане

преди 2 години

Аве герберастки улавци, защо да е бюджет на Радев ве...Вие ли го гласувахте миналата година...Вие! Е нека ся цялото стадо изпита вие що сте гласували! Никва актуализация до края на годината!