27

Анонимен

преди 2 години

Украинка от всякъде.като я видя няма как дя я сбъркам.само незнам от къде идва от украина или от русия.и как от крушовица се озова в политиката.подправени документи.избягалае от режима на руснаците.иначе говори правилно като българка.човек не може да я збърка ако не знае че е рускиня.но всичко излиза на яве рано или късно.много е наперена за бългърка българките са по смирени само по това може да разберете че е рускиня.

26

Анонимен

преди 2 години

Всички знаят, че е мижи да те лажем. Просто ще протакат до дупка та да се гласува бюджет за Радев. Как не им омръзна да лъжат, бе!

25

до №25

преди 2 години

Хахахаха да и показа с ръката как го стиска :D :D :D После се допълни, че е механична играчка в ръцете и някой да не си помисли, че е хванала Господ за шлифера! :D :D

24

Анонимен

преди 2 години

Пролетта бат Бойко каза, че ще потрошим 150 милиона за избори. Така и стана. Прозорлив човек е.

23

Анонимен

преди 2 години

Въх, мари, Божкеее! Нинова не може да оправи родната си къща си в село Крушовица. Къщата падна и няма спомен вече от нея. Седнала да будалка народа, че била отговорна за държавата и народа!? Тя за бащиния си имот не си мръдна пръста, че държавата ли ще оправи? Ще ги познаете по отношението им към роднинските корени. Който се срамува от родата си държавата няма да оправи. Крушата не пада по- далече от дървото си, а г-жа Нинова иска да е житената питка. Търколила се и забравила да се върне в село.

22

ББ

преди 2 години

Както каза Бойко: какво си въобразява, че държи?! :D

21

О божке

преди 2 години

Дб и го казаха още миналата. Славун в петък излезе по БНТ и го каза, тази щяла опити да прави? За какво е този цирк и протакане? Ако смята, че печели точки, точно обратното - губи и дразни. Да връща папката, а фигуранта да насочи избори 2 в 1. Стига сме разкарвали машини по Анадола. За трети път. Станахме за резил на амиджите дори. Срам ме е.

20

Миро

преди 2 години

Тоя цирк е БСП-то е прах в очите на баламите.Вдигат си рейтинга -вижте ние единствени сме загрижени за народа.Селски номера

19

Анонимен

преди 2 години

Г-жо Нинова, искате ли зелен сертификат за хотел Мираджио Термал Спа Ризорт?

18

Нане

преди 2 години

Никва актуализация на бюджета, нека страдат всички герберастки и дупесарски фирми... Бесните пенсии и те се разглезиха последната година...С кво право от наще пари се дават помощи и на работещи още пенсионери... Ай у лево...

17

Анонимен

преди 2 години

Не знам ама тая цял живот изкара на гърба на данъкоплатците. Вие си говорете. Остаряхте си бедни. Продължавайте да гласувате за едни и същи. Няма проблеми.

16

нагъла биволица

преди 2 години

Тая ошушка до дупка партийната си касичка и сега е хвърлила мерак на държавната...

15

Анонимен

преди 2 години

Инатчии от всякъде. На гърба на нас.

14

Анонимен

преди 2 години

Това си е предизборанат кампания на Нинова. За това бави мандата. Всеки ден да я тропосвате в стати по сайтовете. :D Поне да си плати за рекламата. Няма безплатен обяд. Но комунистите кр..ъв повръщат, мандат не връщат. Нищо, че папката е празна и никой не иска да я подкрепи, за да не си направи харакири точно преди изборите.

13

Анонимен

преди 2 години

Що за глупости, ***, Корнелио? Не знам за психиатър ли си или за затвор?

12

червена чума

преди 2 години

Последен шанс за краставите магарета и котилото на мазната фуражка да окупират властта ....

11

Анонимен

преди 2 години

Нинова каза, че се е срещала с Трифонов "открито" в НС. Не става ясно как и кога е влизал Трифонов в НС като не е депутат. Нинова също коментира и Борисов. Каза, че Борисов имал ясна и прозрачна цел да изпадне държава в колапс. (Лъже Корнелия точно като комунист.) и допълни, че това било гавра, а не тяхното. Те имали за цел грижа за хората и отговорност към държавата. Общо взето тинтири минтири по Ниновски. Но Нинова отвръща на удара защото Борисов вчера каза, че е гавра Нинова да бави мандата.

10

Анонимен

преди 2 години

Тая майтап ли си прави с народа... двете големи партии я отсвириха....тя продължава с глупостите... ви подигравате ли ни се?

9

ф

преди 2 години

бесепето носели отговорност. Боже! Абе, другари, не разбрахте ли че никой не иска да има вземане-давене с вас. Нагли сте и това. Ши ва й Боже простима.

8

Анонимен

преди 2 години

Биволицатъ се е наточила да краде