14

Морски

преди 2 години

А бе батка, къде видя чужденци по Черноморието? Само скапани румънци, *** и три пъти повече Роменистан...

13

Анонимен

преди 2 години

Когато някой отиде да иска от държавата пари ,да си знаете че той всъщност ги иска от Вас тези пари.

12

Анонимен

преди 2 години

На тия що не им раздават направо по едно въже ? На бас че в България няма да има нито футбол ,нито концерти нито икономика и дори държава няма да имаме докато сме в ЕС . И на бас че пак аз ще позная а не евро атлантиците. Очевидно е че трябват големи промени в Европа а никой даже не повдига въпроса. Това ще стане дет аз ви казвам и светло еврог.ейство няма да има. Ама надеждата крепи глу.пака а после идва фалита и при Юли Толкин да ва лъже че тва е временно и ши са опрайте срещу 200 лв :)))

11

Дядо Коледа

преди 2 години

Хо - хо - хо !!!

10

Анонимен

преди 2 години

Тестовете трябва да са безплатни за Българските граждани, за чужденците да им ги плащат техните държави.

9

ами

преди 2 години

А не искат ли всеки българин да поеме разходите на поне един чуждестранен турист . Защо само ПСР-а да му плащаме , да му плащаме и престоя , храната , пътуването

8

Анонимен

преди 2 години

Нинова в момента е никоя. Не може да обещава нищо. Тя няма да направи правителство. Няма как да обещава нещо, което други хора трябва да изпълняват. Всичко, което в момента прави Нинова е да бави държавата и да бави датата на изборите. Г-жа лъжа не връща мандата, за да си прави пиар на чужда сметка.

7

Анонимен

преди 2 години

Безплатни ваучери(20 лева) за ваксиниране, сега безплатни PCR тестове. Кой е толкова щедър, кой плаща сметката?

6

Анонимен

преди 2 години

Кой е тоя бизнес? Аз тези хора нито ги познавам нито съм давал съгласие да ме представляват и да говорят от мое име. В нашата фирма няма тестове а носенето на маски е забранено. Ваксинирани не се допускат на територията на фирмата.

5

Анонимен

преди 2 години

Значи някои въведоха мерки и сега искат ние с данъците да си плащаме, че да ни тестват и затварят постоянно.

4

безсмислен труд

преди 2 години

Госпожа Лъ.жа е в апогея си. Лъ.же и обещава на поразия. В момента прави предизборна кампания и затова не връща мандата и баламосва хората. Вече не знам обаче дали останаха балами. Подуши властта и лигите и потекоха. Тя е като питбул, захапе ли , не пуска,Ще върне мандата, колкото напусна председателския пост след няколкото провала. В момента в държавата кипи безсмислен труд.

3

Lina

преди 2 години

този човек - тъмничкия, с неизмитата коса какво иска? Нали се вози в джипката? Значи е взел? Какво писка. Специално неговото r.affy един ориз не може да сготви. Ужасно качество . Да затваря .

2

Анонимен

преди 2 години

Откъде на къде всички(държавата) ще плащаме за PCR тестове, кой ги произвежда и колко са точни?

1

Анонимен

преди 2 години

Безплатни PCR тестове ?! Какво разбират под безплатни - данъкоплатците ги плащат. Защо да плащам за хора от други държави теста? Къде е логиката?