34

Кънчо

преди 2 години

Ето сега заслужават яки протести и вдигнати юмруци. Тая мн иска да влезе в обувките на Бойо ама размера там й е мнооого голям..даже и другаря Радев да си сложикарака до нейния. наистина изживява своите 15 мин под светлините на прожектора и се радва като абитуринтка в луксозна кола на бала си. Жалка картинка...

33

Анонимен

преди 2 години

До Грую - "просто на неваксинираните да им вдигнат здравните двойно." А на ваксинираните като влезнат в болница ,да им плащат на ден престой .

32

Анонимен

преди 2 години

"Ако не сте ваксиниран нямате право на този тест." - Значи да се тестват само ваксинирани безплатно ,нали ? Е нали са ваксинирани ,напълно безопасни ,за какво да ги тестват ?

31

Грую

преди 2 години

Какво очавате от този? Като всичките му събратя, ще проси докато не го наритат... просто на неваксинираните да им вдигнат здравните двойно. И на кръчмарите данъците.......

30

Ай с..ктир

преди 2 години

Няма нищо безплатно. Ще ги платим всички ние данъкоплатците.

29

Анонимен

преди 2 години

Българската асоциация на заведенията пак иска помощи, не ще мерки срещу ковид и плаши с протести. Не били подпомагани достатъчно. Мисля, че прекаляват.

28

Анонимен

преди 2 години

Обещаното не е като даденото. Корнелия Нинова ще ви обещава и прах от луната само и само да я подкрепите. Лъже и маже понеже знае, че няма да носи отговорност. Тя няма да вземе мандат повече в този си живот. От тук нататък е пета на избори. След това шеста и отива в девета глуха. Ама така става като я гонят от нейната партия през вратата, а тя драпа да се върне през прозореца. Хак и е. Още може да носи докато срути тотално БСП.

27

Анонимен

преди 2 години

Пародия,кръчмите"стратегически и структороопределящ" бизнес,Корнелия "успешен" политик от партия която много пъти фалира България.

26

Анонимен

преди 2 години

На снимката кобилата от крушовица е с такова самочувствие като, че ли е министър председател. Коя е тя, че да искат от нея?

25

Аа

преди 2 години

И тя се прави на много заинтересована все едно, че нещо зависи от нея и тя ще реши въпроса

24

?

преди 2 години

Големи корпорации са забранили на служителите си да пътуват? Кои са тези корпорации и кога са забранявали? Това сега ли си го измислихте или за вас голяма корпорация и компания с хиляда служители? Слава богу, че аз работя в малка корпорация със 75 хиляди служители и работим всички от вкъщи от година и половина. Точно никой не го интересува къде пътуваш, защото и под карантина можеш да работиш от вкъщи.

23

Анонимен

преди 2 години

Тестове на болни и със симптоми, нека не им пълни джобовете. Абсурдни.

22

Калеко Алеко

преди 2 години

Нинова може да обещае и да даде всичко което и поискат, ще извади пари от отарашената си партийна каса, що се отнася до обещанията те както винаги са безплатни, но се дават със жертвоготовност до последна капка кръв .... Сега е момента кой каквото иска от дамата от с.Крушовица, да си го поиска, мераклиите да не чакат ... !!!

21

въпрос

преди 2 години

Безплатни тектове. Как си представяте да се лишат от около 600000 лв. всеки ден.

20

Анонимен

преди 2 години

Пак ли мрънкате вместо да помислите как да ваксинирате служителите си така хем няма да харчите пари да ги пращате в карантина, хем за тестове ,нито пък лекарства.

19

Анонимен

преди 2 години

Доколкото разбрах Нинова се е срещала с някакви бандитски организации, които са и съобщили какъв е процентът на техния рекет към държавата. А там бил и Ричард Герберското сърце?!!!

18

хм

преди 2 години

Доколкото разбирам, тези казват, дайте да ни дадете. Българите данъкоодранци ше им плащат на техните туристи от богати чужди държави, за да им идват и те да си пълнят гушките от туй??????!!!! Че и някакви банкови гаранции да им давали, демек ако не могат да върнат кредита (че защо ли да го върнат?), някой друг (кой - пак другите работещи) да им го платят. Че то и аз искам тъй бре, какво като не съм в тоя бизнес.

17

Анонимен

преди 2 години

Алибега да си продаде мерцедеса и да си плаща тестовете нас клиентите

16

Анонимен

преди 2 години

На тоя Алибегов в заведението му не се спазват никакви мерки, служителите масово с маски под брадите. Не ме разбирайте погрешно, аз съм против мерките, но ни правят на луди и Кунчев и пландемиците и бизнесът, всичко е за наша сметка.

15

Анонимен

преди 2 години

Тестовете не трябва да са безплатни за никой, всеки да си плаща или да им каже, че няма да си прави тест, иначе все едно някой който е против ковидцирковете, плаща от неговия джоб за тяхноо продължаване.