8

хахах

преди 2 години

До xaxsasбМного силен...

7

xaxsasб

преди 2 години

Докато колегите ми работеха и създаваха измами на мен ми бе отредено да поръчвам наркотици и да събирам лесни момичета от Ст. Град. Редовно докато колегите се караха с недоволни клиенти на горният етаж, ние седяхме в стаята за почивки и плюехме в устите на леките момичета докато ни лапаха срещу няколко линийки "бело" мешаница от ефедрин и лидокаин. Какви времена бяха... Добре, че реших да ставам Буда иначе вече щях да съм поредният *** с корем и скъпа кола.

6

ъъъ

преди 2 години

Голям праз!То от една година по всичките медии вървят такива реклами и за друг един продукт, хем персонажите са съвсем реални, и пак никой не им се връзва.

5

xaxsasб

преди 2 години

Всеки, абсолютно всеки може да стане милионер, стига да си глътне морала и етиката. Добре, че продрусах гъби и ЛСД, за да успея да покажа среден пръст на живота който ми показаха теци хора. Бях нещо като мениджър или управител на пазара на над 20 държави с над 15 продукта. Собствениците ме научиха да манипулирам служителите. Когато искаха да напускат им подарявах повишения, давах им бонуси, а те се радваха като малки деца неосъзнавайки, че това са техните пари от неплатени осигуровки.

4

xaxsasб

преди 2 години

Понеже рекламите на подобни скамове са забранени, се свързвахме с компании медиа селъри, показвахме им един сайт, те преговаряха вместо нас с фейсбук и ден след началото на рекламата сменяхме контента на страницата с вече подготвеният скам. Когато хората репортваха продуктите банваха компанията посредник, а ние просто се свързвахме със следващите риби, които да ни рекламират "новинарските сайтове" хахаха. Схемата е стара като света, правих го още преди 10г. На година се правят милиони.

3

xaxsasб

преди 2 години

Когато работех за такава фирма слагахме Анджелина Джоли на хелуронов крем за устни, а на спрей против хъркане слагахме китайският премиер. Когато някой доктор или човек се свържеше да ни каже, че използваме негови снимки, му се смеехме обяснявахме му, че е станало объркване и сменяхме снимките. Отделно на въпрос колоко лендинг пейджа имаше всеки продукт, колко фалшиви статии пишехме, колко фалшиви сертификати създавахме. А хората с ниско самочувствие се късаха да купуват кремчета, мазила.

2

xaxsasб

преди 2 години

Нормално тук правим същите номера. Регистрираме ООД в САЩ. Произвеждаме кремчета в Арома или Томи Шоу на по левче, за да не се плаща ДДС в Европа като слагаме етикета произведено в ЕУ за еди коя си американска фирма. Създаваме фирма в Европа подписваме договор между двете фирми. Европейската уж само събира пари и ги праща в САЩ, за да не плащаме данък печалба в Европа. Парите после отиват в Белиз и на служителите се плаща с Пейониър за да може да не се плащат осигуровки в БГ.

1

пияница мистик

преди 2 години

Ахахахахахахахахаха....ахахахахахахахаха :)))))))))))))) ИВАН ПЕТРОВ ?!?!?!?!? Забравили са да добавят и Георгиев. Още по-достоверно щеше да е. Иван Петров Георгиев......ахахахахахахахахаха. НА такива вярват само бабите и продавачките на зеленчуци