28

Metal

преди 2 години

Какава болка ще си причиниш със сок от смокиня бе ?

27

*/*

преди 2 години

Забравих да спомена...НЕ СИ ПРИЧИНЯВАЙТЕ БОЛКА СЪС СОК ОТ СМОКИНЯ,писалки wartner (които ги изстудяват и това е единственото което правят), и лазерно почистване(след два месеца излизат пак)..Само VERRUTOL .Това е спасението.

26

*/*

преди 2 години

Ако искате сигурно лечение на брадвиците има един турски препарат(не се продава в нашите аптеки защото върши работа и е евтин) нарича се верутол.Около 10 лв.Върши невероятна работа.

25

Да

преди 2 години

Kрем ЗА брадавици, което означава че ти излизат такива. Ако беше крем против брадавици, тогава е друго.

24

Живко от Варна

преди 2 години

Човек който е оставен да е сам и да няма успехи и бъдеще, точно заради това е неприятен и не е в състояние да зарежда хора с позитивизъм ! Гадно му е !

23

Живко от Варна

преди 2 години

Зашо някои държавни служители искат аз да нямам бъдеше ! Красимира Тодорова от Варна иска аз да нямам бъдеще , защо така !?

22

БрадавическаСвиня

преди 2 години

Новината е вярна ,от доста време се мажем но не помага даже повече стават.

21

Solar Power

преди 2 години

До Хайде, хайде: Няма пари поради една проста причина. Българина винаги си мисли,че някой го цака и стои и чака нещо да се случи да му паднат пари от някъде и т.н..... Пореден пример е ваксината. По целия свят се ваксинират включително и в Китай и Русия, но българите (80%) поне си мислят,че са над нещата и вируса не е за тях и нещо измислено. Мислят си също и ,че като сменят ББ с Нинова или Слави и ще цъфнат :)

20

Metal-билкар

преди 2 години

Съвет към всички страдащи от вирусни брадавици - белия сок, който отделят листата на смокинята се намазва върху образуванието. Или ранна пролет жълтия сок на змийското мляко е също много ефиктивен.

19

Хайде, хайде

преди 2 години

Просто това е България ( а не българите). Имаш проблем. Козметичен - брадавици, наднормено тегло, онкологичен и т.н.. Отиваш при лекар и се започва : "Добре дошло ходещо портмоне". А хората пари нямат. И започват да се спасяват както могат. Горят си брадавиците със сода каустик, киселини, режат ги с нокторезачки (изобщо не се шегувам !!!) защото няма пари бе! НЯМА ! 100 лева за преглед и манипулация може да са пренебрежими за някой, но за друг са храната му за две седмици.

18

Анонимен

преди 2 години

Промяната на Радев!

17

Анонимен

преди 2 години

До ъъъ Така си мислиш ти! В тази държава е пълно с *** (предимно в напреднала възраст, с трето отделение), които хвърлят по няколко бона през терасата при всяко позвъняване на телефона. Същите тези хора нямат багаж да разсъдят и за тези мошеници. А всички прости хора много обичат рекламите......

16

Брадавици?

преди 2 години

Подарете един на Витанов. Всеки ден ни го показвате в близък план.

15

xaxsasб

преди 2 години

Не забравяйте че всеки път когато си купите крем срещу бръчки, шампоан против косопад, червило с хелурон, прах за отслабване, крем срещу стрии, спрей за синузи, пяна за епилиране на цена над 30лв. Вие инвестирате в един 40-50г милиардер, който дрогира и използва дъщерите и внучките Ви. Който е прочел долните ми коментари ще разбере за какво говоря.

14

Анонимен

преди 2 години

Ха, сефте! А всичките чудодейни хапчета и сиропи за отслабване? Уж, лекарите гарантирали, уж ядеш каквото си искаш и сваляш кг... да, бе, да. Ако изобщо ще хванеш на тая въдица, трябва да си доволен, ако поне не си си навредил на здравето с тия "вълшебни хапчета". Те, така се свалят 80 кг... с 1 хапченце на ден. :)

13

за малки на размер

преди 2 години

Късаш смокинов лист и протеклия сок нанасяш върху брадавицата -

12

Анонимен

преди 2 години

По-голяма измама от Короноата няма.

11

Да бе

преди 2 години

А за онази измама на в. Труд с грешния превод от Ла Паис нещо няма ли да кажете? Или другаря тошко е наше момче.

10

xaxsasб

преди 2 години

Най-горямото ми постижение в живота е, че не съм милионер. <3

9

xaxsasб

преди 2 години

До 9 - Нищо не съм плащал. Само ги водех на собствениците. Те са милиардери с жени, деца, къщи с огради и камери в Бояна и Драгалевци. Това са хора, които си бършат задниците със заплатата ти. Те са онези заради които жена ти си мисли, че парите са нещо съществено. Те са онези заради, които всяка твоя бивша си изключва телефона в Ст град и се връща неадекватна. Те бяха бог, аз бях Исус. Но пак повтарям тогава бях на 19-20. Какво са 1000лв като генерираш по милион на продукт на държава на месец.