94

Анонимен

преди 2 години

Браво.

93

на всеки километър

преди 2 години

трето партизанско поколение хитрец

92

Анонимен

преди 2 години

Момчето е 100% доказан лъжец, макар и с честно сърце. Или може да лъже и за сърцето......незнам? Честен крадлив комунист няма!

91

Бай Киро

преди 2 години

Кирето е новият Бай ***, много обича България, но само ако е министър... Иначе не я обича хич... Келепирец, какво да се прави... Идеали бошлаф... Парица царица...

90

Ал.

преди 2 години

Марш...Харвардски неможари. Измамници

89

До КС на България

преди 2 години

КС има правото да изиска документа от канадското посолство в Румъния. Уважаеми съдий, моля направете го. Поне някой в тая държава да защити един от символите на държавността, нашата Конституция! Ако днес позволим да се наруши върховният закон, той ще бъде нарушен отново. А Конституцията защитава правото ни на живот, на частна собственост, на това да не правят експерименти с нас без наше изрично доброволно писмено съгласие. Да защитим онази, която ни защитава. Моля, господа съдий!

88

Eli

преди 2 години

До АнонименТой много добре обясни защо държи на това, но трябва да се слуша с разбиране, а и да има нещо там горе, за да можеш да анализираш този отговор. Не е лесно, ако си *** хейтър.

87

Калеко Алеко

преди 2 години

Какава промяна бре Кирчо, какво промени до момента освен че източи един язовир, имаш усещане за корупция но корупцията не се доказва с усещане и шесто чувство а с документи внесени в съдът, ти внасял ли си такива или припяваш фейковете на рашкоФ ... говориш за изпразнен бюджет а изведнъж се оказа че отнякъде се взе цял милиард, който изхарчихте за месец-два, та сега искате актуализация ... говориш празни приказки лишени от съдържание и изпълнени с популизъм, като останалите демагози от Хунтата..

86

Анонимен

преди 2 години

Момчето в сърцето си винаги е било българче макар че от вчера официално не е канадец. Но в сърцето възможността да окраде родината си е това което цял живот го е топлило. След това и Швейцарец може да стане но пак ще остане с топли чувства към България.

85

до 78

преди 2 години

Кирил Петков затвори на същия ден профила си в онлайн платформата, от където се проследява до къде са стигнали документите по отказа му от гражданство. Излъга, че са в Румъния. Вече 10 дена става не отива да ги вземе. Работи ви. Бадалка ви. Няма никакви документи. Конституционен съд също се скатават. Чакат да минат президентските избори, защото истината е брутална и ще стане голяма какафония в България. Крият го. Явно има важна мисия.

84

Енергията

преди 2 години

На този му хареса нещо, усети се как се крадат готови пари от банката за възтановяване и сега имал енергия. Ще се избият за парите от ЕУ по плана за възтановяване, 20 ли 30 ли милиарда бяха.

83

6

преди 2 години

Петков , прави партия веднага ! С теб сме !Да пометем Слави , Герб и всички фалшиви протестъри !Напред,смело !Сега е твоят исторически шанс !Не го пропускай УУтре ще си непотребен , ако не го изпълниш и Мафията ГЕРБ ще се върне !Действай ,не се колебай !Риск губи-риск печели!Успех!

82

до 78

преди 2 години

Въпросът е принципен.Щом се представят за прозрачното и новото управление и пледират за законност,за ред защо нарушават Конституцията?Това ли е законното?Да лъжеш един цял народ,че не било важно какво пишело в конституцията, защото България му била в сърцето и се отказал на 21 април 2021г. уж...Да ама се е отказъл чушки.Хората доказаха в онлайн платформата на Канада, че е подал докум.на 19 август.С неговите данни,където лично той си даде.След което на същия затвори профила си.Що го затвори?Лъже.

81

Анонимен

преди 2 години

Киро лъжльото да разкажи за единствения си успех, завода за тротинетки. Подписа като канадец без разрешение на министерски съвет с некав албанец да му преведе 30 млн народна пара.

80

Анонимен

преди 2 години

И кои са му последователите на Петков във Фейсбук? Българите от чужбина? Същите онези българи, които наричат останалите тук гл#паци? Тези, които ни докараха до абсурда да гласуваме трети път? Тези, които работят на 3 места като чистачи за да си плащат кредитите, но се правят на кралски особи като си дойдат от Англия? Ония избягалите заради комунистите, но харесващи комунистическите дечица? Кои са последователите на Петков? Защо пък да не проверя!

79

Анонимен

преди 2 години

Към мин.Петков: Направете си младите кадърни хора една партия без да играете комбина с ДБ. Хората ще се ориентират към вас, а не към ГЕРБ, Има Такива Некадърни и към костоваците на ген.Атанасов.Писна ни от стари политикани в нови ризи. Толкова милиони лева на три пъти съсипа правителството заради хатъра им и манията на ББ и Сл.Тр.!

78

Надблюдател

преди 2 години

Този е по-усмихнат лъжец и от Софиянски! Да спазиш Конституцията за него било някаква..."екзотика"? Нямало нужда да ходи до Румъния , но дали бил прав, щял да реши Конституционният съд! Ами като не си сигурен, разходи се до посолството бе, или нямаш време? Ама да източиш некой язовир за да спретнеш компромат, време имаш?

77

анонимен

преди 2 години

До Българин 35 Първо,казва се ХарварД,но Петков е завършил не университет,а колеж там,за което обичайно послъга.Относно езиците-не е зле да опресни майчиния си български,че много ме-та използва(направимеЕ,оправимЕ,вземемЕ).

76

мммммммммммммм да

преди 2 години

Ми дай малко енергия де, токът ни е най - скъп...

75

Анонимен

преди 2 години

79 а Азис колко последователи има във фейса? Само питам, за инфо.