214

ББ

преди 2 години

канадското било...заплаха...било...неспазване на законите и Конституцията...а...ало ваньо,а ктб,а не явяването на боко в Парламента...а атаката на гешев срещу Президентството...Символа на Държавността ни,а строенето на турски потоци с данъците на българите,а купуването на скрап АЕЦ обурудване,а самолетите на хартия...те не са ли нарушения на Конституцията ни...за стотици милиарди...ама канадското...кого лъжите?не можете ни излъжете!

213

ББ

преди 2 години

мали...да си канадски гражданин е престъпление в българия...децата ви мечтаят да са...ама не са,така е наредил доган...ако си офшорен бизнесмен не произвеждащ нищо и не продаващ нищо,само усвояваш ес фондове...защото си послушен...е ок...ако закриваш училища и държиш Народа си безпросветен какъвто е доган и боко...е ок,ако делкаш кражби с божков през лотарии,ако не събираш данъци от престъпниците е ок...заради това риват...настъпи ги здраво,подкрепа г-н Петков!партия и избори...!

212

Великия

преди 2 години

Канадски икономист, подписал договор за 34 мил.евро държавни пари с ФАЛИРАЛА ФИРМА за производство на коли с една седмица по рано от разрешение на министерски съвет за това,чудя се колко ли са за него! Един куп други нарушения на конституция и закон! Велик и България му е в сърцето😡😡😡!!! Лъжите Кире са ти като за добър ден,ти всъщност Кирил ли се казваш?Дано тоя Гешев преди да бъде изчегъртан да се позанимае с теб!

211

Кире

преди 2 години

я кажи какво става с гражданството,че посланичката на Канада не иска да коментира твоя въпрос! А и толкова лъжи вече,че не помниш какво лъжеш ! Стига си се хвалил с Харвард,че имаш 50 часа там,че умните млади хора ще се откажат да кандидатстват там като ви гледат кви ги вършите!

210

Анонимен

преди 2 години

Абе Хора. Тея лъжат, че са късат. 850 заема средно по 50 млн. прави 42 Милиарда! Това е половината от цялото БВП на цялата държава. Нещо не е наред в тази държава и ТЕЗИ ХОРА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Лъжат хората че се късат направо.

209

Анонимен

преди 2 години

*** на Севда са подивели. Значи това е пътя

208

Анонимен

преди 2 години

Кире правете партия ли, движение ли... Хората ви искат, нали си говорим. Само да е нещо ново, ще отнесете всички

207

Анонимен

преди 2 години

След СОФИЯНСКИ съм много мнителност КЪМ УСМИВКИ без причина! Холивудски актьори! Чакам ДПС да излезе с разкриването на ДАЛАВЕРИ! Захарноусмихнатата физиономия заработва при ИВО ПРОКОПИЕВ! ДПС НЯМА ДА СЕ остави без отговор!

206

БАЙ ХОЙ

преди 2 години

Ами просто не го харесваме това момченце и това е...И не му вярваме ... Мен лично ме ядосва това, че ми го пробутват за мнооого умен , просто защото бил няколко месеца в Харвард. Както много добре знаете това не е гаранция за висок морал и т.н. Аз съм на мнение че в БГ имам много по-способни и успели хора от този , но просто не желаят да се занимават с тая помия , политиката ...

205

абе

преди 2 години

На тоя не му ли умръзна да се саморекламира, защото на мен вече ми се повръща от хора които се самоизтъкват какво предстваляват за страната си. Г-н Петков оставете моля ви това на гражданите на тази държава и ако може свършете нещо видимо, а не само думи , думи , думи

204

Анонимен

преди 2 години

Куфара, самолета и където щеш...

203

кредити

преди 2 години

Необезпечени кредити за бизнеса НЯМА. Няма такова нещо. И нямаше нужда Петков да ни лъже за необезпечеността на кредитите. Дискредитира себе си достатъчно.

202

Бачо Киро

преди 2 години

Кире, оди си у Канада! Ама прибери си и Асенчо и калинките дето ги нацвъка за 3 месеца из държавата. България си пати от такива "харвардски" кадри.

201

Той

преди 2 години

Излъга за необезпечените кредити.Банките не дават такива .Изискват да гарантираш с имуществото си и тогава.Канадско поданство трудно се получава.Незнам някой без голям залог да се откаже освен да е кукла на конци както и предишните.И последно преди да гласувате за този както ви обработват нека да си покаже дядовци баби родители дали не са от видни комунистически или ДС фамилии и дали случайно не знае руски език и да е бил на обучение там.Щото това вече ни го играха с царските юпита.

200

Финансист

преди 2 години

Как няма да имаш енергия, бе , колорадски бръмбар ! Нали има разграден двор и аз да съм , и аз ще искам да управлявам , че да отмъкна колкото мога. Но ти, Кире, ти искаш яко да крадеш ! Да видим ще ти позволят ли другите или вече си се договорил с тях заедно да крадете ! Иначе за какво толкова напън ???

199

де е канада

преди 2 години

де е канада, ще продам червената си лада...

198

Анонимен

преди 2 години

Ти започна с лъжа . Да беше казал преди назначението си , имам канадско гражданство , но съм в процес на отказване , но не , ти лъга и маза , и трябваше да те хванат , и си декларирал че нямаш двойно гражданство. Ти си лъжец , иначе енергия си имай колкото щеш . И моето дете е на 5 години , има енергия на цяло стадо слонове.

197

Анонимен

преди 2 години

Няма ли, кой да спре този невъзможен човек, след който ще лъснат, престъпните и безсмислени схеми, на тези, които са го назначили? Никой не е гласувал за него. Бе назначен от руския човек Радев, до изборите. Те вече минаха.

196

Анонимен

преди 2 години

То, че енергия има, но тя е, да расте в кариерата си, за лична облага като министър и да изпълни поръчките на тези, които са го назначили. Всеки друг би се засрамил, но не и Петков.

195

Анонимен

преди 2 години

До premierТака е и задължително като стане премиер Петков да назначи някой за юрист консулт като Ленка със 7 000 лв заплата.