174

ББ

преди 2 години

До До ББ 189дреме ми...аз съм най...минусите са моята награда...важното е,че много хора се осъзнават...разбират,че сме жертва на крадци и чужди служби...не вярват на минуси и плюсове...те разпознават искренните и полезните за Народа ни...да биеш 30 минуса на призива за...Чиста и Свята...и да очакваш българин да ти повярва...си е...лудост!...ама си вярвайте...така загина...гьобелс!

173

ББ

преди 2 години

До Анонимен2 милиарда...боко раздаде 8...ей така на себе си,а двата събрани от г-н Василев са в бюджета и с тяхса предложили актуализация...да платят на докторите и болниците...ковид идва,да защитим границата си...идват бежанци...няма и стотинка изчезнала...или сте злонамерен...сърбоман и кгб...или сте не информиран...все грехове...ама тук предимно сърбомански и кгб!!!опитващи да ни разделят и мърсят всичко читаво...няма да ви огрее...сезирах м-ра на ВР за сайтчето позволяващо това

172

Анонимен

преди 2 години

Това с 50-те милиона е грешка на журналистката, която го цитира. Гелосаният в интервюто каза 5 милиона.

171

До ББ 189

преди 2 години

Ей, извинявай, сложих ти плюсче по погрешка !

170

ББ

преди 2 години

До Кирчоооуи кой си ти бре македонско моме,мъчено от м.ки сърбо и руснаци,нещо аргументи и факти...а само вменяваш...като кгб...гражданството му ви бе проблема...и се нас.а.те!...хората не са слепи..."по делата"...мнозинството имат своите богове за разлика от вас офшорните...безбожници,подкрепа г-н Петков...партия и на избори!милиони сме...нека си лъжат...страх ги е от вас!!!Народа ни има нужда от достойните и смели Синове!!!

169

Кирчоооу

преди 2 години

С много злоба тръгна , момче. навлече си гнева на много хора от НАРОДА ! А уж на този НАРОД си тръгнал да служиш - оказа се обаче, че служиш на тясно-партийни и лични интереси ! Затова мястото ти НЕ Е в управлението на страната !

168

Анонимен

преди 2 години

До ББА къде изчезнаха тези 2 млрд лв, които Асен Василев обяви през юни, че са събрали допълнително в резултат на много добрата работа на правителството?

167

Ейй

преди 2 години

Кирчо. така и не разбрах от коя точно дата вече не си канадски гражданин ! Кажи най-после да чуем !

166

ББ

преди 2 години

те ако си позволят да не актуализират бюджета...обявяват война на Народа ни...това са налични пари...те само ги преразпределят...за доктори,полиция и армия...за границата ни...пенсионерите...майките и бащите ни създали България...гладни и нелекувани...само да си го позволят...и сме пред левски Г!!!почивките свършват...само да опитат да вървят против Народа ни...този път ще е...Армагедон!!!

165

Анонимен

преди 2 години

Мачкай Кире мафиотите!!! Само така!!! Комунизмът си отива - спете спокойно деца!!!!

164

Саботирайте!

преди 2 години

Саботирайте навсякъде и във всичко служебнито правителство! Не плащайте данъците си, избягвайте скъпи покупки като апартаменти и автомобили, защото от тях държавата печели най-много при прехвърлянето им.Ударете такива като напукания Кирил Петков икономически!

163

Анонимен

преди 2 години

До Учуден, щото са го писали калинките на фигуранта. Свиквай.

162

Идеалист

преди 2 години

Остап Бендер от Канада, дошъл да пооближе малкото останала мазника от обрулената ни държава.

161

Учуден

преди 2 години

Защо на сайта на министерстото пише, че Кирил Петков преподава в Харвард, а го няма в списъка на преподавателите на сайта на Харвард?

160

Анонимен

преди 2 години

Равносметката от изборите в България :Около 600 хиляди гласа за единия лъжец иОколо 600 хиляди гласа за другия лъжец.Кой казва че било лошо да лъжеш?

159

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен, Кирчо и руското посолство не са се доразбрали. Говорим за 42 милиарда рубли, в посолството като са писали опорките са си мислили за рубли, а Кирчо се изпляска като шматтка без да си провери курса на рублата лмао.

158

Анонимен

преди 2 години

Кирчо, България не е твоето място, хич не сме готини, виж някъде другаде.

157

Уфффф

преди 2 години

Аман от некъдърни кумунистически синчета учили теориите на Гьобелс!Дъртите *** знаеха,че тези теории издишат и привикваха в мазето на МВР за превъзпитание.Дайте нещо ново щот сте скучни.С ЧАЛГАТА ДА ПОСТРОИМ КУМАНИЗЪМА ПО ВСИЧКИ ЗЕМНИ ПЛОСКИ ЗЕМИ!АМИН.ДА ЖИВЕЙ ВИРОЗА И СИЧКИТЕ ВАКСИНИ!ЖЕНДЪРИ ПО ЦЕЛИО СВЕТ,ОБЕДИНЯВАЙТЕ СЕ!

156

Анонимен

преди 2 години

Кире, аз сам да попитам- тая банка ББР 42 млрд. лева ли има капитал, че това е 50 % от БВП на България. Нещо математиката ти куца, а:))))))))))))))))))))

155

Анонимен

преди 2 години

Кире, какво стана със сертификата?