194

premier

преди 2 години

не знам коя партия трябва да те издигне, НО ТИ ТРЯБВА ДА СИ ПРЕМИЕР НА БЪЛГАРИЯ. Млад, умен, лицеприятен, с опит, с визия за нещата.. това трябва да е модел на всеки политик и всеки българин.

193

дали?

преди 2 години

И неговата, на Петков, не е лесна - наложи се цяло гражданство да си сменя, че и на неудобни въпроси да се чуди как да отговаря! Но залогът е голям, даже огромен - парите от Европа. За такова нещо как да не си смениш даже и гражданството?

192

Мисля си

преди 2 години

Много е рано да се саже какъв е Кирил Петков. Не бързайте да давате + или - оценки!

191

въпрос

преди 2 години

Вашата работа на теб и на цялото ви правителство може да се опише с думите - Стани, за да седна. На това ми прилича. Един политолог по телевизията го каза - "проектите" на Борисов се махат от Плана за развитие и се слагат "проектите" на Радев. И е прав! Ти Кирил Петков, няма да си отидеш нито от България, нито от политиката, защото идват големите европейски пари. Къде ти такива пари за теб/за вас в Канада? Тука са парите!

190

човеко

преди 2 години

Човеко, как да ти вярвам, като даде на Домусчиев 37 млн? Как да ти/ви вярвам, като тецът на Доган си получава милионите, само че през други/негови фирми? Как да ти вярвам, като въпросът с твоето гражданство си стои цял-целеничък? За кое то тези неща "не знаеш"? Напротив, всичко си знаеш! Не те "атакувам", излагам факти, описани в пресата.

189

Случаен минувач

преди 2 години

Каква промяна, бе Киро? Да "усвоявате" еропари ли? Да, ама от Европа се усетиха вече какви сте и кранчето ви ще спре. А ще има и разследване колко е харчено и за какво. Тогава и канадското гражданство няма да те спаси!

188

Анонимен

преди 2 години

кириле, ти си нагъл крадец и лъжец! Същество способно да излъже за гражданството си, може да излъже за всичко. Същите се и приятелите ти: василев крадеца на интелектуална собственост, спецов измамил НАП с 1.5 милиона, семейство лорел, кумеца и т.н. крадци, отвратителни лъжци и нагли измамници.

187

пияница мистик

преди 2 години

Лъже като дърта сингарелa :))) Не се е отказал от канадското си гражданство. Ей го, че не ще да ходи до Румъния да го вземе и покаже пред медиите. Просто защото такова нещо няма. Като му изтече мандата и ще си се върне в Канада да си върти далаверите, да не е луд да остане тук. Може да остане само ако му спретнат и на него и на крадеца на лицензи някаква нова партия, по подобие на Славуцата

186

ББ

преди 2 години

До Анонименплющи си минуси и си говори сама през десетките ти никове...докато погребеш сайта,хората ще оценят кой какво е направил...подкрепа г-н Петков! благодарим Ви за смелостта и труда!Молим Ви да продължите да работите за просперитета на Народа ни!за Чистата и Свята...завещана ни от Апостола...да върнем децата си..да работят за собственият си и на Родината ни просперитет...няма да е лесно...нима на Апостола му е било лесно?..така оцеляваме..в битки..с..ен.ч.аре...да закопаем...пре.ателите

185

Анонимен

преди 2 години

Общи приказки и нищо съществено.Назначили го министър а се прави на умряла лисица за гражданството,ще печели време до решение на Конституционния съд.Интересно какви документи е преставил в КС,без документи какво ще проверяват.Др.Радев не му пречел защото е некомпетентен,но за подмяната на ваши с наши хора пак ли?Първо се хвана с ББР замени удобни,дори некадърни,сложиха за шеф на НАП ощетил държавата с 1.5 млн.,защото имал "добра "експертиза.Държавната петролна кампания бастисва и само лъжи на кг

184

ББ

преди 2 години

До АнонименББР...спря безплатните кредити...ама тепса много за това кратко врме и със тази администрация бойкотираща го...с липсата на Независими Съд и прокуратура...с удобната подкрепа на мафиято от ис администрация...зависима и корумпирана...обаче рък непредвидливо забравяте...големият играч...САЩ...Магнитски бе само намек...явно не сте го разбрали...та успех...на крадци срещу Народа ни...и САЩ!!!

183

ББ

преди 2 години

До До ББи не съм ти "баце"...просташкият стил на обръщение...народняшки по бойко...си е простащина...бе ще ...на родата си!

182

ББ

преди 2 години

До До ББпостни и безсмислени...уау...какво безсилие...нещо аргументи и факти...а само съдиш...давате оценки...удобни за вас...опонирайте с факти и аргументи моля...ако споделя какво мисля за вашите...ще се изчервите...въпреки безсрамието и безбожността ви!!!

181

ББ

преди 2 години

До До ББканя те с баце ти на среща бре...елате ми на гости...и си водете гардовете,да видите,че нито съм платен...нито ми дреме от вас......може и ти да ме поканиш...да дойда с камери и свидетели...и да си ги мерим...ако сте искренни...ама не сте...манипулатори и лъжци сте...и съм безкомпромисен...и от посолствата ще поканим...да е международен...резила Ви...парите си ги изкарвам с труд...и остава да грабите...както с милионите ми Братя...ама се свърши...и сте злобни!***.н.та ви!

180

До ББ

преди 2 години

Баце на теб явно много малко ти плащат, защото коментарите са ти доста постни и безсмислени! Ама за толкоз пари толкоз!

179

Анонимен

преди 2 години

До ББ, кви грабежи е спрял? Тоя още е като в небразно лозе, Кокорчо също, били спрели това и онова. Кокорчо през ден си противоречи, а тоя досега не е казал нищо- Фигурант 2 разбийш ли. Но вие кумунуиддите се радвайте още малко, че после цяло десетилетие ще сте в миманса.

178

ББ

преди 2 години

До Анонименхаха кво ядете ен.чар.те си е ваше...извращение...факт е,че ви спря грабежите...от 30 г.купувахте всички и всеки...с рекет...със заплахи...с пари ограбени от Народа ни...него не можахте уплашите и купите...само факти...които всеки обикновен българин вижда!!!

177

ББ

преди 2 години

До Саботирайте!хаха...каква безпомощност и злоба...призовават ви сърбомани и кгб...да саботирате България...домовете си,държавата си...ще сезирам службите но бъдете сигурни...че е или невменяем...или чужди служби...Народ сме...Братя сме...Обичаме България и ще работим за просперитета им...останалото са предателства на...ен.ча.е!Бог да пази България!

176

Анонимен

преди 2 години

Ми той кво... израстнал в Канада....мисли си, човека, че тука ядем доматите с колците.., Кире, за пред канадците може да си тарикат, те там са умни като лосове, но тука си дървен тарикат.

175

ББ

преди 2 години

До До ББ 189върнах ти плюса...щом е толкова важен