34

Резидентът на Путин

преди 2 години

На всички български граждани да им се отнеме българското гражданство, защото те "нямат България в сърцето си" (по думите на Резидента), а на всички канадски граждани да им се даде българско гражданство, защото те "носят България в сърцето си" (отново по думите на Резидента).

33

Анонимен

преди 2 години

Бюджетът е гласуван и приет как тъй мутрите можеха да управляват по един бюджет, а вие не можете Ей канадци прибирайте се във смачканите си кандски дупки, нямате работа със български пари да търсите под вола теле.Щом не можете да управлявате със скромни средства оставките и да ви няма некадърници глобалистки. Къде ви е плана за възстановяване бе харварадски калинки. Пишете си план и искайте пари от ЕС, не да чегъртате пари от данъкоплатеца.

32

Българин

преди 2 години

Мене Кирил по ме кефи да ме оправя вместо комуниста Борисов. Кирил е куул, правил е стъди по ем би ей в Харварт - престижен западен университет, знае езици, а Борисов е учил в пpocта комунистическа школа за пожарникари и не знае никакви езици.

31

Анонимен

преди 2 години

Промяна има ! Ейго'внa, ся пенсионираме Данчо Ментата и го сменя кой ? ...Киро Ментатааааа...

30

Анонимен

преди 2 години

Подари 34 милиона евро народни пари на фалирала косовско-албанска фирма уж да строи завод за ел коли в Ловеч, толкова измислени че никой няма да ги купува, а и те изобщо не смятат да правят завод.

29

ха ха

преди 2 години

Когато бърка в джоба на мутрев било незаконно,ти да видиш!

28

Анонимен

преди 2 години

#Кирил Петканов за премиер!! Присъединете се към тази ФейсБук група!! Нека променим България!!

27

Мъдуран до 20

преди 2 години

За всичко изхарчено има ясни отчети. Това ,че ви развали рахата много боли ,но се преживява. Кирето ли издуха заеми 13 милиарда,които и децата ти ще връщат? Той ли купуваше избори през подаяния на пенсионери и повишаване на заплати точно преди изборите? Скри ви шапката тоя човек и бозката от която бозаехте вече пресъхна.

26

Анонимен

преди 2 години

100-те дни на Кирил Петков: лавина от противоконституционни и незаконни действия.

25

Дедо ви

преди 2 години

Нещо не ми харесва този човек, има доста фалшиви ноти в партитурата. Пък и много се обяснява, читавия човек просто си върши работата.

24

Анонимен

преди 2 години

Тоя човек зали има 2 пръста чело?

23

Канадец леко

преди 2 години

Интересно каква е промяната? Да си назначи родата на хубави позиции? Да лъже цял народ, че в момента на встъпването му в длъжност не е канадски гражданин? Да не правят нищо и да докарват инфлация, скок на цените и липса на бюджет за заплати и пенсии? Да докарат най-тежката икономическа криза от времето на Виденов?

22

Анонимен

преди 2 години

Джон Траволта има професионално изкривяване. Докато продават имоти с баща му и Асенчо Василев на данъчна оценка са станали изпечени мушеници. Лъжат като за последно.

21

Анонимен

преди 2 години

браво кире,напред,мачкай мафиятаааааа

20

Гражданин

преди 2 години

Аз пък много се надявам бюджетът да НЕ бъде актуализиран.

19

Анонимен

преди 2 години

Слави ще ви смаже като буболечки, за такива като Слави във САЩ има Алея на славата там им гравират по една звездичка и им слагат надпис със името, а тука ги наричат чалгари. Слави е велик човек, а шоуто му трябва да бъде част от световното културно историческо наследство.

18

Анонимен

преди 2 години

Ей, Канадец, що си се държал ултимативно с чичо Слави? Настъпал си мотиката сега и лесно няма да се измъкнеш.

17

До Мъдоран

преди 2 години

Ако Кирето направи проект, ти ще трябва да бягаш от България. Защото така ще те оправи, че и царя ще надмине. Щом за 3 месеца опоска целия бюджет, за 4 години ще опоска цялата държава. А торбичка ще е на твоя гръб. С едни пробити долни *** в нея. Така, че децата на тебе ще ти викат торбалан. Айде жив и здрав да си.

16

господин

преди 2 години

ходйа ние не сме духове да изчезваме

15

Нане

преди 2 години

герберастията, ще се пръсне от завист... В техните редици няма ни една читава калинка...)) тикваря ги избираше, колкоз по фрост, толкоз по добре...))