63

Анонимен

преди 2 години

"..трябва да са напълно ваксинирани срещу ковид..." - Това "напълно" след коя доза ще е вярно ,защото вече след втора не е ,нали започнаха с трета ?

62

Ха!!!!!

преди 2 години

Искали са предотвратят четвърти локдаун???? Хахаха. Просто искат да предотвратят естествено създадения и единствено надежден стаден имунитет. За да шиткат буламача на мафията.

61

Hoho_Boho

преди 2 години

До 60 - Всички в детството сме ваксинирани. И тези ваксини ни пазят с десетилетия. А този продукт наречен "ваксина Ковид" с какво ни пази. Трябва да се инжектираме с "нещото" на шест месеца. АЗ ОТ ДЕТЕ НЕ СЪМ СЕ ВАКСИНИРАЛ. Благодаря на ВАКСИНИТЕ!

60

Hoho_Boho

преди 2 години

"Това е мярка, която има за цел да помогне за предотвратяване на четвърти локдаун."... И като ваксинирате студентите каква мярка ще предприемете "за предотвратяване на четвърти локдаун"?

59

До 57

преди 2 години

В България ваксинацията срещу едра шарка е задължителна от 1903 година. Така че лъжеш, че твоите баби и дядовци не са се ваксинирали.

58

до 56

преди 2 години

Точно модерните доФтори са на нивото на вуду-шаманите в сравнение с акупунктура, енергийна китайска медицина, йога и т.н.Химията в повечето случаи не лекува. Само облекчава симптомите. Уж оправя 1, а разваля 100.

57

~

преди 2 години

Калчо, ти си бил учил медицина. Гледаме изявления на вирусолози от цял свят казват други неща. Да не би да си медицински търговец?

56

до Калчо

преди 2 години

Единствено трябва да е задължителна спешната помощ.Моите пра-дядовци живяха до почти 80 годишна възраст. дядовците и бабите ми доживяха до над 70 - 78 години /раждани преди 1931 /без ваксини и максини/През 1931 год. са умирали много повече родилки, бебета и деца, което автоматично сваля средната продължителност на живота. Като усредниш починалите: едно бебе на 0 години и един старец на 80 години, става средна продължителност на живота 40 години. Хаквайте си имунитета с ваксини до откат.

55

Анонимен

преди 2 години

До 53 Уповавай се тогава на енергийната свързаност да те пази и лекува, не губи ценен ресурс на лекарите. И най-добре се изнеси в някоя забутана островна държавица, където шамани лекуват с вуду. Това по ще пасва на мирогледа ти.

54

Калчо

преди 2 години

Средна продължителност на живота в България 1931 год - 44,6 год . 2021 -75 год . Въпреки комунизъм и демокрация . Това се дължи на- ваксини, подобрена медицинска грижа ,развитие на фармация, антибиотици , канализация , нови медицински технологии и подобряването качеството на живот. Но на първо място са ваксиние.справка- European statistics history studies. Такива ми ти работи.

53

Някой

преди 2 години

Е, ами КОНСТИТУЦИЯТА където е написано, че всички имат право на работа, образование и здравеопазване БЕЗ ДА БЪДАТ ДИСКРИМИНИРАНИ??? Е това са първите белези на фашизма. Нагло и безцеремонно погазване на конституцията, която уж гарантира правата ни.

52

до Калчо

преди 2 години

Не ми трябва професионалната помощ на хора, които за всичко изписват фарма продукти. невежи сте за енергийната свързаност и баланс, виталността и мъдростта в цикъла на живота. пробутвайте фарма отровите си на овцете, ветеринари. медицинска грешка е сред 3те основни причини за смърт в САЩ и не само. пълните гробищата с доверчиви хора след тях остава само мълчанието на агнетата. повечето роднини не се и усещат как сте помогнали на близките им да умрат с медицинска помощ. здравепогазващи убиййци.

51

Лекар

преди 2 години

И аз съм ваксинирана. И цялото ми семейство. И всичките ми колеги. Не се налага някого да го убеждавам.

50

Калчо

преди 2 години

До Край, Със съпругата ми лекар сме ваксинирани , детето също , всичките ми познат колеги са ваксинирани . Не познавам неваксиниран лекар . За непознатите не знам . Наздраве , четете повече и вярвайте на лекаря си , а не на комшията , фризьорката си , майстора , козметичката си и леля си. :)))))

49

Край

преди 2 години

До Калчо 48. А убеди първо докторите да се ваксинират на 90% АМА ДОБРОВОЛНО.Нали това сте хората които разбирате какво са това ваксините и как действат и колко са ни полезни.Като го направите другите, дето не разбираме може и да ни задължите.

48

Анонимен

преди 2 години

До Любопитен. А ти не знаеш ли кога се появяват ваксините срещу грип всеки сезон? И защо се интересуваш от тях, а риташ срещу ковид ваксините? Същото е.

47

Калчо

преди 2 години

54 изпита за 6 години. След първи курс всеки изпит е над 500 страници . Това е само за ,, доктор,,. Колегите знаят след това какво четене и работа пада . И накрая полуграмотни хора да ми кажат- ,,ти ли ще ми кажеш,,. Аз Ви казвам да се ваксинирате. Такива ти ми работи.

46

Ник

преди 2 години

да си сменят професията докато е време. скоро белите престилки ще идват с концентрични кръгове на гърба да знаем къде да насочим "благодарността си" за съучастничеството, което провеждат в изтреблението на близките ни и народа.

45

Край

преди 2 години

Тия с ваксините не могат да убедят даже докторите да се ваксинират и се пробват да наложат на хората насила буклуците си.Какво казват с това или че докторите не разбират или че ваксините им не струват - средно положение няма.

44

Анонимен

преди 2 години

И аз така си мисля че студентите масово са чужденци.