38

Русия

преди 2 години

До Анонимен " Кремъл харчи над 2.8 милиарда долара на година за пропаганда по държавно финансираните медии. " - Бре! Нали Русия беше бедна!

37

Анонимен

преди 2 години

Такива новини докарвали на кунчев суха кашлица.

36

Анонимен

преди 2 години

"Thank you Russia! Thank you Odessa!" - с тези думи британският режисьор Тери Гилиъм поздрави участниците на кинофестивала в Одеса. Ами дадоха ми пари, дойдох, ама не ми казахте къде, и какво значение къде, вие всички сте Русия. "Искаме да го разкъсаме и изхвърлим", "Това е някакъв ШИБАH скандал", отговориха по-малко известните украински колеги на британеца а една от водещите започна да крещи истерично "Слава Украине, слава Украине".

35

Шаши

преди 2 години

От 30г. Германия запада. Сега германците са льохльовците на Европа. Но все пак и там има мислещи.

34

Язе

преди 2 години

Хората бавно, но сигурно се събуждат от ковид-фашизма. Вирус има, проблем има, но ковид-фашизма е много по-страшен.

33

Анонимен

преди 2 години

Цената на единична доза ваксина на Файзер се е увеличила от 15,50 евро на 19,50 евро, а цената на ваксината на Модерна се е увеличила от 19 евро на 21,50 евро. Фармацевтичните гиганти непрекъснато увеличават и без това гигантските си приходи.

32

Язе

преди 2 години

И защо не го кажат направо, че ваксата не спира вируса, а защитава само ваксинирания, и то до някъде.

31

Анонимен

преди 2 години

Умните и кадърните германци се ваксинират и живеят добре, само простите и некадърните безделници в Гернания които живеят от Харц-4 протестират срещу ваксините и мерките.

30

Язе

преди 2 години

До 53Не е малко, но е удивително обръщане на 180 градуса на теорията за ваксите - от "ваксината ще спре вируса и ще защитим близките си" на "само няма да се разболеете тежко, т.е. близките ви не са защитени". Нещо сепропуква ковид-вакси-пропагандата.

29

Язе

преди 2 години

До 52Алооо, ковид-трола, айде нека и хората, които могат свободно да четат и мислят, да се изкажат. И мнението на тези хора е подплатено със солидни доказателства и факти, а не като зомби ваксърите да преповтарят едни и същи безсмислици

28

Анонимен

преди 2 години

Русофобите изпадат в трудно контролирана истерия и злоба пред успехите на Русия.

27

Язе

преди 2 години

До 39Каквото и да плещиш, фактите са категорични - ваксите НЕ ПРЕДПАЗВАТ от заразяване и предаване на вируса, а само от тежко протичане (евентуално). Също от Израел, доказаха безспорно, че изкаралите вируса имат дълъг (напрактика доживотен ) имунитет. Но странно защо, на това никой не обръща внимание и продължават с вакси-пропагандата.

26

От Берлин

преди 2 години

Протестира средната класа... Ние сме мислещи хора-свободни да решаваме своята съдба! Корона или смъртоносна игла!? Полицията би пак възрастни и нормални граждани... Новият Фашизъм се страхува от нас... Има стотици видеота пак! Убедете се сами, и не вярвайте на медиите-те са купени! Излязоха нови снимки на преди и след ваксина-кръвна картина и изследвания... Ще ви кажа едно- страшно е...!

25

Анонимен

преди 2 години

Евакуацията на американски граждани от Афганистан не е безплатна. Преди полета американците които не могат да платят и подписват договор за кредит, и при пристигането си в САЩ не могат да получат паспортите си докато кредита не бъде изплатен.

24

Анонимен

преди 2 години

Що не пишете че в протестите са взели участи много ваксинирани

23

Анонимен

преди 2 години

10% от немците са против ваксините. Да си демонстрират. Само че като малцинство трябва да си налягат парцалите.

22

До циган… българин

преди 2 години

Първо - чичо Ади ми е личен роднина, мога да покажа родословно дърво. Второ - немците сами се победиха Втората Световна. Нито прогнилите западни държави, нито мечката имаха капацитета да ги бутнат.

21

Hoho_Boho

преди 2 години

За тия, суперваксинираните има "ограничителните мерки, наложени от правителството с цел овладяване на разпространението на новия коронавирус". Хи хи.:))

20

Анонимен

преди 2 години

Германия няма проблеми с икономиката, дори и при забавените темпове на производство, пак не може да продаде произведенотео защото капитализма в целия свят се провали - няма кой да купува. На Германия и се налага изкуствено да забавя икономиката си, и успява все още продукцията си само благодарение на глyпаци като българите които си съсипаха собсвените си икономики за да купуват немски и вносни стоки.

19

До 32

преди 2 години

Я пак, че четеш статистика като дявола евангелието. Каква е смъртността във ваксиниран Израел и каква всяободна от ваксинации България?