98

Момиче

преди 2 години

хъм, тия само мъже ли са били на "влака на любовта" или е имало и жени?! А с дрехи или без? А имало ли е любов или е било просто едно..... :)

97

Aнонимен

преди 2 години

Важно е да признаем, че всъщност хилядите протестиращи - според заглавието, били някаква шайка от я има, я не 1000-2000 недоволни от десетки милиони жители на държавата. Вероятно това е микроскопичният процент антиваксъри.

96

Анонимен

преди 2 години

До Веселин 71....Прав си,но кой те чува!?

95

Анонимен

преди 2 години

Не са 2-3000,мн.повече са.

94

до К'ва стана т

преди 2 години

уважаеми К'ва стана тя?, германския народ е 80 милона, това че една замбирана *** от 2 до 3 хиляди са се излупали на центъра на Берлин не е германския народ. Така че никаква не стана, ядоха бой се разотидооа по къщята.

93

Анонимен

преди 2 години

уж независимата агенция Ройтерс се оказа антиваксърската агенция. Нещо като на Слави антиваксърската партийка която лека полека залязва особено след заявеното от Дългия че е съгрешил и си е боднал 5g чипивете.

92

11

преди 2 години

Хмммм, това "Влак на любовта" напомня за истинската им същност на ваксърите - а именно гейзърпрайд, те са си такива.

91

бой по антиваксърите

преди 2 години

Гледах репортажи от протестите. Немската полиция си свърши отлично работата и наби канчетата на антиваксърите

90

К'ва стана тя?

преди 2 години

Някой ще каже ли сега нещо за германския народ? Нали само за българския народ четем, какви сме били неграмотни, какви сме били чалгари, как не сме слушали "умните" доктори, пък германеца умен, образован, слуша докторите, боцка се и си трайка, не протестира, щото умен та умен!

89

12

преди 2 години

До Койчо Гледа се процента положителни, а не бройката. Те могат да изкарат и 10 000 за ден, ама като направят 200 000 теста пак са 5%, *** овцете си викат бройката нарасна.

88

Гай Баньо

преди 2 години

И Ко ся?Оказа се,че въпреки ваксините пак ще се затваря всичко.Нещо се губи смисъла на целият този цирк.Дано повече хора прозрат истината и да избият КовидКомунистите с камъни по площадите,така както генерал Пиночет отърва Чили от комунистическата чума.

87

Анонимен

преди 2 години

Е щом немците най после се събудиха и разбраха че ваксините са ментета )

86

Койчо

преди 2 години

384 заразени миналата с неделя, а тази 1004... Някои "умници" тук май не могат да смятат...? Почти 2 пъти и половина нарастване на броя заразени...Ако още вярваш на "тестовете" и за повече от една година не си разбрал КАК си "изписват нужните ИМ" резултати... ЕМ кВо да ти кажа, сигурно чакаш и Дядо Мраз да ти донесе подарък. БЕгай се буустирай всеки месец... :)) Фаучи казал, че "ползуте билЕ повече от прЕЕВаването".

85

Живко

преди 2 години

Много са ми интересни мотивите на контрапротеста и това колко лесно им е било разрешено да правят техно парти. Не е ли редно ако наистина да си за мерките да си стоиш вкъщи и да спазваш социална дистанция? Защо демонстрацията е проблем за коронавируса, а техно партито не? Няма по-ярко доказателство че пландемията и локдауните са инструмент на световното правителство в сянка да наложи глобална диктатура.

84

ЗАДНик

преди 2 години

Искам да кажа на русофилският ка...*** от предните коментари,че в Германия някои от аутобаните са още от времето на Хитлер,и все още са здрави,а руските пътища,които са по наш модел (крадем,делим и не строим) са в отчайващо състояние.И другото още по важно е,че един германски "фашист" пенсионер взима пенсия колкото един депутат от руската дума.А ти си бленувай за Марушка Русия и да идвали да ни освобождават разни монголоиди ***.Ще стане,но на ***...кин ден.

83

12

преди 2 години

до176 Днес 5,9% са положителни миналата бяха повече.Ти знаеш ли какво да гледаш на данните май не, но да лаеш по форумите можеш.

82

А Х

преди 2 години

Бай ***.Необразовани,нелиберални,антиваксъри и неграмотници.Нали така викате за българите разни изкукуригали?Сега за германците какво ще кажете?Швейкове,Ханове и т.н.

81

Асан

преди 2 години

Как ше карат Бирфеста с тия мерки :)))

80

в България

преди 2 години

384 заразени миналата с неделя, а тази 1004... Някои "умници" тук май не могат да смятат...? Почти 2 пъти и половина нарастване на броя заразени...

79

Анонимен

преди 2 години

Браво, но да пипат малко по-грубичко трябва, за да ги чуят!