7

Калеко Алеко

преди 2 години

Божанковците да ходят да пият СОЦ пиво на Бузлуджа и да не се изказват неподготвени защото и те са част от активите на РеМеДето от "Позитано 20", което дамата от с.Крушовица приватизира заедно с червените бабички, така че мнението на Божанко се припокрива със стойността на празните чекове, които Импексова се опитва да разписва с авоарите от оторашената си партийна каса ... !!!

6

Анонимен

преди 2 години

Цената на играта ще яплащаме ние, то е ясно! А играта е да се излапа бюджета! И после хайде пак ГЕРБ ще оправя кашата. Така е навсякъде по света. Десните акумулират, левите излапват. И пак, протести, смяна, лапачка.

5

Тралала

преди 2 години

Борисов вече каза, как му се предлагал Христо Иванов, Слави каза, как му се е предлагал Кирил Петков и е поставял условия да вървят в комплект с Василев и Денков. Сега остава да разкажат Кунева и Радев за хората на ДБ и предишните им наименования, как са добирали до печелещите към момента

4

Хахаха

преди 2 години

Този определено изглежда като умствено изостанал. Да не е завършил помощното училище?

3

Асан

преди 2 години

Червените кхмери били демократи ай. сектир те са комунисти :)))

2

Maria 8855

преди 2 години

Божанков, заблуден си. Вие комунистите не вярвате в Бог. Забранявахте и на нас, а сега ще ни пробутвате колко сте загрижени, но само за да вземате тлъсти заплати. Трябва да Ви забранят като партия, а не да управлявате с тлъстата ***.

1

Асан

преди 2 години

Коя е тая божа кравичка Божанка :)))