27

Анонимен

преди 2 години

А е теб кой те бръсне за слива!!! Кречетало!!!

26

гост

преди 2 години

Калинчо мъдри - пролема са такива като тебе. Рожба от 3-то или 4-то поколение на простакероси дето ги е сложил чичко Сталин начело през 1944-1945 г.

25

БРАВО,

преди 2 години

До Анонимен 19 !!!!Точно така! Първите три сили трябва да направят правителство,защото народа така е решил!!!!! За това са изборите-да се зачита волята на народа!!!!

24

шушу-мушу в офиси

преди 2 години

Кой какво искал - излиза на час по лъжичка. Българският избирател държи тези хора най-сетне не на час по лъжичка, а наведнъж да излязат и да кажат какво е станало и за какво са се скарали.

23

САМО ПИТАМЕ:

преди 2 години

А , кака ти Корни , колко време смета да му го държи "мандата " на Радев....докато го стопли ли...?

22

Анонимен

преди 2 години

Тоя от кое яйце се излюпи

21

Анонимен

преди 2 години

Откровен лъжец. Нищо от това което твърди не е истина. ИТН отдавна отхвърлиха задкулисието и той го знае много добре, но просто няма в какво да ги обвини. Дребен шyшyмигa.

20

Loyko

преди 2 години

До сега БСП никога не е водила скрити разговори???

19

мама на яворчо дума

преди 2 години

абе яворчо мама , а ако президента е знаел за тези разговори -договорки , кво ше кажеш ? мандата на вас е даден щото бсп назначи фигуранта ви . и яворчо мамин , сделката между вас и фигуранта е - аз мандат на вас , вие подкрепа за мен . и стига с тия лозунги - ако не сме ние , българите ше страдат . и баба Дора с козичката вече не ви вярва . вие е сте зло номер едно за България !

18

Анонимен

преди 2 години

Правителство няма защото партиите с най-много гласове ГЕРБ и ИТН не участват. ГЕРБ, защото не ги искали. КОИ? Тези дето едва събраха гласове да влязат в НС? Това ли е демокрацията? И аз мога да не харесвам ГЕРБ, ама зад тях стоят избиратели. Мога и да не харесвам ИТН, но и зад тях стоят избиратели. Зад сбирщината от партийки/май само от лидерите им, а другите са мъртви души/, стоят най-малко избиратели. Правителство ще има когато 3-те партии с най-много избиратели се коалират ПРИНЦИПНО!

17

Е как бе

преди 2 години

Всичко беше прозрачно, ..като в блато с жаби !

16

Анонимен

преди 2 години

Този е добър кадър, компетентен и млад, с такива лица ще върви на пред БСП

15

Анонимен

преди 2 години

Никога вече БСП на власт!Да си приберат зализаните дечица полулеви-полудесни, популисти, бивши селя-нчета, настоящи капиталисти и ТАЗИ РУДИМЕНТАРНА ИЗДЪНКА ПОСТКОМУНИСТИЧЕСКА БСП-да отива в историята! Най-мракобесните години на Прехода бяха под тяхно управление. Да се махат!

14

БСП се опита да се

преди 2 години

пришие към протестните партии и да стане по-протестна от тях.На всички все ГЕРБ им в устата.Да той много им пречеше да се докопат до кокала.но обвиненията сега са за да се застраховат за провалите,видите ли,имаме тежко наследство.Както каза Харалан Александров,тръгнаха с булдозер да"строят",но булдозерът може само да руши.А после?На всеки другите му виновни,а зад тях прозира юмрукът.Не се разбира коя е "чистата"личност да обединява,няма такава,омазани са в стари и нови далавери.

13

борим корупцията

преди 2 години

Бойко Рошков къде спиш невиждаш каква далавера/корупция става под носа ти.

12

Анонимен

преди 2 години

Като гледам нашите политици разбирам защо е имало Хитлер в историята.

11

Анонимен

преди 2 години

Мажоритарно избраният президент Румен Радев е много добър, а му атакува министрите, че не били много добри. Това заяви по Нова телевизия депутатът от левицата Явор Божанков."Защото, социалист че мързеливи и крадливи, няма перфектни правителства и се свърши времето, в което наши не се критикуват.

10

До 9

преди 2 години

Напротив, шайката Гроб и Каскетчето все още са първостепенният проблем на България! Докато не се кротнат на затворническия нар все ще е така!

9

Анонимен

преди 2 години

Никой не се е предлагал на Слави, нито на Тиквата! Ама пpocт човек с манталитет на господар, това е разбрал от разговорите. Все си въобразяват, че паричките са постоянно в акъла на всички, както в техния. Пpocтакът винаги предполага и приписва собствената си мерзост на околните!

8

Тралала

преди 2 години

За разлика от Кунева, Борисов и Радев, Слави е първият, който се усети овреме за ДБ и им би шута и дори ги разобличи пред обществото, какви са техните искания