50

Loyko

преди 2 години

Стига сме си играли на демокрация.Навсипки беше ясно ,че никой няма желание да състави кабинет от партийките на протеста.Народа си хвърли гласовете на вятъра.Така е когато народа е заблуден и объркан.Скъпо ще си платим всички за глупавите експерименти.

49

Пян Гъ

преди 2 години

Не говорете за ГЕРБ и ДПС. Управлението е у Радев и протестърите. Претенциите към тях. Нещо неясно?

48

Анонимен

преди 2 години

Борисов обикаля страната. Не само, а си прави селфита с върли фенове, попържа президента Радев, присмива се на служебния кабинет и навсякъде се пъчи, че по-хубав от него няма, няма и по-умен.Целият този панаир по сватби, кръщенета и седенки е само заради едно: да стане президент. Борисов президент е последната сламка, за която се е хванал политическият удавник и все още лидер на ГЕРБ. Той знае, че повече няма да помирише изпълнителната власт. Няма да му е в кърпа вързан и главният прокурор Гешев.

47

Анонимен

преди 2 години

Това, което искат 87% от българите е Мафията ГЕРБ-ДПС да се държи далеч от властта и да не им се позволява да крадат повече.

46

Задкулисието /

преди 2 години

ЗАДКУЛИСИЕТО /ДС+ КГБ/ ВИКА: ВЪН ЗАДКУЛИСИЕТО! НОМЕРА ОТ СЕЛСКИТЕ ВЕЧЕРИНКИ НА ДС!

45

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 41 ".Петков се очертава да е новият политик, към когото ще насочим не само вниманието си, но и надеждите. .... " на руснаците за да излъжат отново българите за новия "нов". НЯМА протеже на Радев, което да не му е спуснато от Москва.

44

Анонимен

преди 2 години

Символа на корупцията *** ще бави мандата умишлено за да изпълни поръчка на задкулисието. Всички и казаха, че няма да я подкрепят но тя не връща мандаата. Нагла алчна комунистка гледаща само собствения си кяр!

43

Анонимен

преди 2 години

Платената социология лъже, че ГЕРБ водят в проучванията преди изборите! Но дори ГЕРБ да спечелят с 1-2% и повече от ИТН, с кого Борисов ще направи правителство? Борисов се кандидатира от два избирателни района, а после избяга от парламента и сега е в тотална изолация! ГЕРБ постоянно връщаха мандатите, защото никой не иска да управлява с тях, нали? И след новите избори ще бъде така, какъвто и да бъде резултата! Тогава какъв е смисълът да гласуваш за ГЕРБ? Ако уважаваш гласа си, гласувай за всеки друг, но не и за ГЕРБ! Елементарно е! Извън всяка социология и политизиране! Просто логика и здрав р

42

Анонимен

преди 2 години

Пеевски държи Бойко за топките и ги стиска. Всички други от ГЕРБ са пионки, които ще си отидат по закона на омерта, когато арестуват Бойко. Оставете ги да се гърчат

41

1

преди 2 години

До Анонимен 38 "Даваха Трифонов по канал 1 ,нищо съществено ни каза освен че намал нищо общо с ДПС" Само че ние не гледаме какво говорят, а какво вършат: ИТН дадоха на ДПС 220% повече изборни секции в Турция и не обелиха дума за ЯВНИТЕ изборни нарушения там. Това не е "борба със статуквото", а по-дълбокото му вкопаване. Има смисъл: ИТН си е проруска партия, а Д(П)С си е партия на ДС, която също се ръководи от Кремъл, тъй че имат интерес взаимно да се подкрепят.

40

О хо хо

преди 2 години

Извърши се преврат и НИЩО ПОВЕЧЕ. НОВИТЕ СА ПРОСТО АНАРХИСТИ, НО НЕ И СЪГРАЖДАЩИ КАКВОТО И ДА Е, НАЙ- МАЛКО - ДЪРЖАВА!

39

Анонимен

преди 2 години

Герб и ДПС ще саботират и ще се мъчат да унищожават народа си, това е целта им в момента! Спряха им достъпа до фондовете и виждате как се включиха и професори и какви ли не герберски крадци.

38

Анонимен

преди 2 години

Няма лошо.Служебния кабинет добре си върши работата,така че може да продължи колкото трябва.

37

Анонимен

преди 2 години

Задкулисието първо разчете знаците идващи от Петков и го атакува моментално. Това е и първото доказателство, че служебният икономически министър не е техен кадър, а заплаха. Засега знаем, че е избор на президента Румен Радев за министър, но дали има нещо повече от това предстои да разберем.Петков се очертава да е новият политик, към когото ще насочим не само вниманието си, но и надеждите. Идеята е нелоша, дори привлекателна. Самият той обаче трябва да е наясно, че досегашните нападки около двойното му гражданство, промените в ББР и Държавната консилидационна компания са само сблъсък с ра

36

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 34 Сигурно и лагерите в Белене искаш да се отворят отново, каскет.

35

Труизми

преди 2 години

Баналности и очевидности вместо политологически анализ. Но такъв по същество е невъзможин поради абсурдната политическа реалност. Колкото и да разионализираш абсурда, той си остава обсурд.

34

Анонимен

преди 2 години

Даваха Трифонов по канал 1 ,нищо съществено ни каза освен че намал нищо общо с ДПС ,но пък Тошко каза което мислим много хора чес тао ковод отново ще се раздават милиони на нашите хора както при герба ,работв на сл.браг в хотел с близо 3000 гости с много деца от Румъния така че бъде и септември ,няма болни от персонал който е над 200 души ни от гостите много лъжат с тоя вирус и ще крадат пари от държавата законно с например 60 на 40,повече от големите хотелчета на нашите хора ))

33

Анонимен

преди 2 години

Нямам нищо против г-жа Корнелия Нинова, но БСП трябва да бъде ръководен от мъж/мъже, иначе стремително тръгва надолу. И промяна да има, то за БСП ще е прекалено късно. Общо взето сегашното БСП няма нищо общо вече БКП и онази БСП от 90 - те години. Даже покойният достоен български историк,политик и професор Драгомир Драганов критикува партийката на леля Корни.

32

999 до 33

преди 2 години

А 100ТЕ МИЛИОНА, КОИТО ОТКРАДНА ТИ - КОЙ ЩЕ ГИ ВРЪЩА?!?

31

Ха,ха,ха,....

преди 2 години

ТЕТКА КОРНИ е вече ПЪТНИК....взела си е стоперан за изпът до с.Крушовица....!