110

Избягал от политикат

преди 2 години

Получихме инструктаж за прехода- декември 1989г. Ние ще ги накълцаме на партии и партийки и навсякъде ще има наши хора - случи се. Да се започнат незабавни митинги и противопоставяне в наша полза.Незабавно организиране извозването на максимален брой хора към западна Европа. Дайте им чалга в най долнопробният и вариант.Дайте им порно в най калния му вариант.Да се забрани всякаква индустриализация..... и още 35 точки.

109

Интелектуалец

преди 2 години

Оказа се, че президентът Радев както всички останали български политици не е в състояние да надскочи себе си. Що за аргумент е, че познавал хиляди честни и почтени социалиалисти. Не познава ли също толкова честни и почтени демократи или толкова честни и почтени центристи? В случая с третия мандат се сниши по линията на най-малкото съпротивление. Никога не бих го подкрепил на избори.

108

Отвратен

преди 2 години

Дрън дрън ярина! 30 години се съобразяваме с агресивна посредственост, с малцинство, саообявило се за демосратично и т.н.

107

Щерю

преди 2 години

Най- ясното свидетелство, че Радев и сие "партии на протеста" са истинско зло за България е, че всичките им решения и действия дотук бяха погрешни. Бог им е взел акъла и не могат нито да мислят творчески, нито да усещат нещата правилно, нито да създадат нещо добро за народа съвместно. Дяволи, наклеветили по- добрите от тях самите...

106

Мдааа...ТУЛУПИ

преди 2 години

В задачата се пита колко финикийски знаци е получил този така наречен политолог за да твърди такива безмислици???!!!

105

поредните полюции

преди 2 години

Само политолог може да твърди,че най малката партия трябвало да получи мандат за да сформира правителство!!!УНИКАЛЕНдебилизъм!!!!

104

Тролчо

преди 2 години

Напротив, Слави изпитва отвращение към ДБ. БСП имаше някакъв минимален шанс.

103

пълни тъпотии

преди 2 години

Типично за политолог.

102

Анонимен

преди 2 години

БСП бе най-удобната за ГЕРБ опозиция. Бацо дори държеше на хранилка в министерствата много от децата на БСП депутатите. Време е БСП да приключи и да се отвори място за лява проевропейска партия в България, защото БСП бе и си остана прокремълска креатура, наследила БКП и конците и до днес се дърпат от просъветски ДС ченгета.

101

Анонимен

преди 2 години

107- МОЛЯ СПОДЕЛИ НА КАКЪВ ТОРМОЗ СА БИЛЕ ПОДЛОЖЕНИ ХИЛЯДИТЕ ДОСТОЙНИ ХОРА- ЧЕТЯЙКИ ПОСТА ТИ СИ МИСЛЯ, ЧЕ НЕ СЪМ ЖИВЯЛ В БЪЛГАРИЯ.

100

Анонимен

преди 2 години

До кога ще има това пренебрежително отношение към БСП? Там има свестни хора и няма да забравя на какъв тормоз бяха подложени при управлението на герб-никакъв проект и предложение не можеше да мине или да му се обърне внимание.Герб се държаха като хора от "класа", макар ,че бяхо много далеч от представите ни за истински политици-абсолютен провинциализъм и "дерибейство",ако сте чувало тази дума-да мислиш,че властта ти е дадена ЗАВИНАГИ и можеш да унижаваш, подценяваш всички, макар да си под НИВОТ

99

Анонимен

преди 2 години

А НЕ, НИЕ СИ ИСКАМЕ ДРУГАРЯТ ГЕЧЕВ- САМО ТОЙ МОЖЕ ДА НИ РАЗМАЖЕ ЕЙ ТАКА ПО СОЦИАЛИСТИЧЕСКИ В КАЛТА И ПО КАПИТАЛИСТИЧЕСКИ ДОСТОЙНО ДА ЛЪЖЕ- ЕХ ДРУГАРИ НИКОЙ НЕ МОЖЕ СЕ МЕРИ С ВАС ПО РАЗМАЗВАНЕ НА БЪЛГАРИЯ....ЧЕРВЕНИ СМЪРХЛЯЦИ

98

Жалко за народа

преди 2 години

На който и да беше даден мандата, шансовете за формиране на правителство е нулев.

97

Анонимен

преди 2 години

Ужас! ГЛАДНИ кучета се боричкат и народа гледаме с отвращение! ВСЕКИ олигарх с влияние над ПАРТИЯ! ЗА СЕГА ПРОКОПИЕВ ПЕЧЕЛИ С МИНИСТРИТЕ НА РАДЕВ !БОЖКОВ ВЪВ ЯРОСТ! ВСИЧКИ ОБЕДИНЕНИ СРЕЩУ ГЕШЕВ! РАЗБУТА РУСКИТЕ АГЕНТИ И ЧЕРВЕНИТЕ ОЛИГАРСИТЕ!

96

Ааааа...НЕ...97

преди 2 години

Аз лично , не съм забърквал никаква КАША....ЗАБЪРКА Я ЗЕЛЕНИЯ ЧОРАП , СмРАДЕВ , ЗАЩОТО ГО ПОДГОНИ ПРОКУРАТУРАТА ЗА ДОЛНИТЕ ДАЛАВЕРИ --НА НЕГОВИТЕ АВЕРИ...!СЕГА ---ПРОСТО ВСИЧКИ ЩЕ СИ ПЛАЩАМЕ.....ЗАЩОТО СМЕ МНОГО УМНИ....ХА,ХА,ХААА

95

10 пъти повече

преди 2 години

Разбира се ДЕСЕТОРНО повече са шансовете за съставяне на правителство, ако мандатът беше даден на ДБ или Изправи се БГ. Шансовете на БСП и коалиция са 0 (ZERO). Така от ДБ могат да спекулират че шансовете ТЕ да съставят правителство са дори 100 кратно повече. (разбира се 100 х 0 = 0 - отново едно ЗЕРО, но много по-голямо ЗЕРО)

94

Според мен

преди 2 години

Според мен БСП излъгаха, излязоха с тази информация преди да получат покана за мандата и така поставиха Радев пред свършен факт, тъй като няма как да се изложи и да каже че са излъгали при положение че те го направиха президент!

93

ООООХ...

преди 2 години

И КОЙ ДБ ЛИ ЩЯХА ДА НАПРАВЯТ ИЛИ МАЯ-НЕ СТАВАЙ СМЕШЕН КОЙТО И ДА БЕШЕ НЯМА ДА ИМА ПРАВИТЕЛСТВО ДАНО НА СЛАВИ ХОРАТА ДА ПОЛУЧАТ С МАЯ ЕДНАКЪВ ПРОЦЕНТ ЧЕ ДА СЕ ОТЪРВЕМ ОТ ТЯХ ТЕ ДБ СА СЪЩИТЕ ЖАЛКО ЧЕ ИМА УМНИ ВЪВ ВСЧКА ПАРТИЯ НО ЛИДЕРИТЕ ИМ СА СЛАБИ МНОГО ГОВОРЯ ЗА НОВИТЕ ПАРТИИ

92

СМЕХ...

преди 2 години

ЛЕЛЕЕЕЕЕ....СЕГА НЕМА , КОЙ ДА ИЗХАРЧИ ПАРИТЕ ОТ БЮДЖЕТА --СПЕСТЕНИ И ОСТАВЕНИ ОТ ГЕРБ ,ДО КРАЯ НА ГОДИНАТА...ХА,ХА,ХААААА...КОМУНИСТИТЕ ШЕ СЕ ИЗТЕПАТ , КОЙ ДА СЕ ДОКОПА ДО ТЕХ.......А , КОРНИ ОТ СНОЩИ ПИЕ СТОПЕРАН ....ЗА ДА НЕ СЕ ИЗПУСКА ВЕЧЕ ПРЕД ПРЕЗИДЕНТСТВОТО ...!/...свещенното място на Бабикянските арменски -народни въстания.../

91

Анонимен

преди 2 години

Оставям всички забъркали тази без вкусна каша на страни, и от сега на татака когато гледам състезания каквито и да са ще знам, че третите са първи вторите ги няма, а първите остават някаде в небитието типично за нас от нещо измислено и работещо да направим една безсмислица и да се мъчем да се докажем че сме най от най, и в крайна сметка резолтатът, е един уникален резил май в това да сме резил не пред другите, а пред самите нас сме най, най добри.